Bakalım cnm benim eşim kilo alacakmi sporda yapıyor eşim kendine bakmayı seviyor bize haftada iki yazmış bakalım hayırlısı bizler için çok stresli ya insan düşünmeden edemiyor nasıl olacak diyeDoktorun her hastası tek vardiya çalışmıyor ki zaten. Bizim gibi çok hastası var, yarım saat 1 saat çok farkettirmez bence. İşe götürse nasıl yapacak bir de çalışmaya dalıp unutabilir. En iyisi evde yapmak. Bizim haftada dört iğne var, hepsini ben vuruyorum eşime. Hem iğneler hem ilaçlar çok kilo aldırdı eşime. Aslında biraz kilo verse 10 kilo bile verse çok etkisi olacak tedaviye ama işte tembellik var biraz maalesef.
Bizde kullanıyoruz canım hocaya sordum ben hatta aksama dogru daha iyi olur dedi bi saatinz olsun demedi onemli olan gününü atlamayın biz genellik aksam yemegini yetikden sonra yapiyoruzKızlar ovitrelle iğne nerden vurulacak bilginiz varmı bir ve her zaman aynı saattemj vurulacak eşime pazartesi perşembe yazmış ama eşim vardiyalı çalışıyor sorun olmaz değilmi saatleri oynasak
Bizde öyle yaparız cnm gününü atlamayiz ama saatlerr oynar yapacak bisey yok hoca macun yazdı bu hafta istanbula geleceğim macun ve vitamin ayni yerdemi satılıyorBizde kullanıyoruz canım hocaya sordum ben hatta aksama dogru daha iyi olur dedi bi saatinz olsun demedi onemli olan gününü atlamayın biz genellik aksam yemegini yetikden sonra yapiyoruz
Cnm naptin transfer gerceklestimiSagol canm daha belli degl rahmi hazirliyoruz ilac kullaniyorum sali gunu kontrol var ama bu hafta son sanirim cumartesi yada pazartesi olurum ❤
Evet canm bugun transferimi oldm dinleniyormCnm naptin transfer gerceklestimi
Ayy hadi bakalım hayırlısı inşallah cnm tutarda bebisleri alırsın kucağınaEvet canm bugun transferimi oldm dinleniyorm
Sagol canm 1 tane koydular duanizi eksik etmeyin ne olurAyy hadi bakalım hayırlısı inşallah cnm tutarda bebisleri alırsın kucağına
İnşallah tutar cnm ederiz tabi Rabbim hayirlisiyla nasip etsinSagol canm 1 tane koydular duanizi eksik etmeyin ne olur
İnşallah tuttu haberlerini de alırızSagol canm 1 tane koydular duanizi eksik etmeyin ne olur
Insallah canm ya hemen yazcam tutsaİnşallah tuttu haberlerini de alırız
Izmirden gelen bitkiseller var istanbulda ermis aktr var cay toz macun, bursadan mavi sular var vitaminler igneler eczaneden , ek gıda olarak toz ve kapsul var buda istanbuldan ama hoca size hangilerini alın dediBizde öyle yaparız cnm gününü atlamayiz ama saatlerr oynar yapacak bisey yok hoca macun yazdı bu hafta istanbula geleceğim macun ve vitamin ayni yerdemi satılıyor
Ermiş aktardan macun çay çaksır suyu yazmış bide WM Evolution var vitamin Şase kapsül kâğıt vermiş hoca altında da mustafa bey yazıyor yaprak hanim diye biri aradı fiyat söyledi aradı biz sipariş vereceğiniz zaman arayın tedarik ederiz dedi bende istanbula zaten gideceğiz biz alalım dedimIzmirden gelen bitkiseller var istanbulda ermis aktr var cay toz macun, bursadan mavi sular var vitaminler igneler eczaneden , ek gıda olarak toz ve kapsul var buda istanbuldan ama hoca size hangilerini alın dedi
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz allahın izniyle. Iş güç yapma aman dikkatli ol. 10 gün sonra belli olurheraldeInsallah canm ya hemen yazcam tutsa
Evet canm 10. Gun test yapcam dua edin lutfenHadi güzel haberlerini bekliyoruz allahın izniyle. Iş güç yapma aman dikkatli ol. 10 gün sonra belli olurheralde
25 ın ustunde olması ıyı bısey dıyorlar sızınde ıyı cıkmıs.bbazıları onemsız dıyo bazıları onemlı yanı testısın duzelebılme olasılıgı gıbı bısey.bızımkı 30,3 cıkmıstı c.p yaklasık 7 yıldır fonksıyonları bozulmus demek mı nedemıstı yanlıs hatırlamıyorsam.daha cabuk tedavı olursunuz demek gıbı bısey sanırımKızlar bizim inhibin b sonucu çıktı anlayan varsa yardımcı olabilir mi 41,42 çıkış ne demek acaba ben bu inhibin b testi ne bisey anlamadım
Valla bizim inhibin 96 çıkmıştı 1,5 yıldır tedavi sürüyor 2 sene ye kadarda devam edecek gibi 24 bin germ hücresindeyiz daha yani inhibin tam olarak ne ifade ediyor hala anlamadım biz ilk tedaviye başladıgımızda beraber başladıgımız birinin eşiin inhibin çok düşük çıktı 10 muydu 15 miydi öyle bişey 1 sene sonunda milyonlu rakamlarda sperm çıktı hatta kız hamile şimdi25 ın ustunde olması ıyı bısey dıyorlar sızınde ıyı cıkmıs.bbazıları onemsız dıyo bazıları onemlı yanı testısın duzelebılme olasılıgı gıbı bısey.bızımkı 30,3 cıkmıstı c.p yaklasık 7 yıldır fonksıyonları bozulmus demek mı nedemıstı yanlıs hatırlamıyorsam.daha cabuk tedavı olursunuz demek gıbı bısey sanırım
Ediyoruz canım dualarımız seninle. Meleğin seninle olur inşEvet canm 10. Gun test yapcam dua edin lutfen
Allah razi olsn canm insallahEdiyoruz canım dualarımız seninle. Meleğin seninle olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?