- 5 Haziran 2020
- 231
- 140
- 23
- 32
Aslında önemli olan hormonlar. Onları yükseltecek dengeleyecek alçaltacak hormon iğnelerini doktorlar veriyorlar. Bitkilerin çoğuda bunlara etkli kimi doktor ikisini birden veriyor. Mesela fsh yüksekliği sperm üretimini durdurur. Testesteron düşüklüğüde öyle prolaktin yüksekliği vs.. dengelemek için bitkiler. Keçi boynuzu fsh yükseltir yüksek fsh a ısırgan otu iyi gelir. Çoban çökerten üretimi destekler hormon dengelemeye yardımcı olur bunun gibi çok şeyAzospermiye etkisi nedir bu bitkilerin meyvelerin?
Canım merhaba direk yazdigin mesaj icin dönüş yaptım bizim durumumuz da arkadaşlarınla aynı kendilerine nasıl ulaşabilirim acabaYanlış bilgi vermişsiniz, tansel hoca 3-4 arkadaşımı klineflter sendromlu eşlerini 6-7 ay hormon tedavisi yapıp tese yaptı şuan hepsinin bebeği var.
Nerde tedavi görüyorsunuzArkadaşlar meraba bizde 3 yıldır tedaviyi görüyoruz eşim sebebsiz azo 2.tese de spermatid ler bulundu donduruldu rosi deneyecegiz ama bu aralar bulent tirasin plazma tedavsin duyduk yüzde 40 sans veriyormuş plazma tedavisi gören var mı aramizda acaba bi faydası olur mu bilemedik
Maça hurma poleni dediginiz nedir maça ayrı bir şey miIsırgan otu çayı fsh düşürür. Sürekl kullanın üretim içinde çok şey var maça hurma poleni vs iyice araştır. Keçiboynuzu incir eşin asla yemesin
Biz başka hastaneler de de test yaptırıyoruz körü körüne cp nin yolladığı yerlerde yapmıyoruz testi ve aynı sonuçlar hatta daha iyisi çıkıyor a b veya c doktoru fark etmez kim nerede şifa buluyorsa orayı överAZOSPERMLİ UMUT ARAYANLAR OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM
AZOSPERMLİ ARKADAŞLAR 2 YILDIR BİR HASTA OLARAK GİTMEDİĞİM DOKTOR KALMADI.
1 Öncelikle forumlarda genellikle C.perunun reklamını yapan hastaları var.(sabırızaim, gökyüzü, umut...)
2 BU SÜREC KULLANARAK İNSANLARIN UMUTLARIYLA VE SAĞLIKLARIYLA OYNANMAKTADIR.Kanaatimce suç işlenmekte.
3 C.peru sizleri anlaşmalı olduğu labaratuvar, aktarlara , eczanelere göndermekte. Gönderdiği labaratuvar spermatid, elonge spermatid gördüğünü rapor ediyor.Ülkede en büyük hastanelerde, en gelişmiş laboratuvarlarda bu analiz niye yapılamıyor? Bu durum patolojik bir durumdur. Bu raporlar bilirkişilerce incelenmelidir. Ben büyük hastanelerin labaratuvarlarıyla görüştüm böyle bir incelemenin kendilerince yapılamadığı söylediler.
4 Türkiyede elong spermatidle( rosi ile) bebek doğduğunu idda eden kliniklere gittim, bana rosi bebeği gösteremediler. Bu teknik sadece japonya da tanaka tarafından yapılmış bir çalışmadan ibaret. İkinci bir çalışma litaratürde yok. Rosi ye umut bağlayanlar iyi araştırsınlar, maddi manevi yıpranmasınlar.
5 Biz Şahsen ateş kadıoğlu, c peru, ahmet h. haliloğlu, e bakırcıoğlu, centrum, gürgan, bülent erol,tansel kaplancan,murat başar, amerikan hastanesi, acıbadem gibi klinik ve doktorlarla görüştük.
5 Özetle bizim durumumuz Allah a kalmış bir durum olduğundan, gerçek hekimlerden bir çare bulmaya çalışanlar var, bir gurup da bu işin çok iyi ticaretini yapıyor, insanların umudu gitmiş, yıllardır çalışıp kazandıkları birikimleri gitmiş, sağlıkları gitmiş umursamıyorlar.
6 Tavsiyem devlet ve araştırma hastanelerinde bu işin ticaretini yapmayan uzmanlardan bilgi alın, tedavi olacağınız hekimle açık konuşun. Bu kadar tedavi ve operasyon sonucu olumsuz olunca onlar niye bedel ödemiyor, hiçbiri süreç başarısız olursa ikinci tedavinizden ücret almayacağım demiyor.
Kimsenin umudunu kırmak istemem zira aynı durumdayım. İyi araştırın güvendiğiniz, net olan, soru işareti bırakmayan hekimlere tedavi olun.
Bizim sınavımız bu demek. Allah Hz İsa yı babasız yarattı. yaratırsa O yaratır.
c.perunun beraber çalıştığı hastaları tarafından açılmış Azospemi Hastaları Bilgi Paylaşım Platformu bir adreste aynı yazıyı yazdım hemen benim hesabımı kapadılar, güvenmeyin. Ve farklı yerlerde test yaptırın.
hurma polenini biz kullandık ama işe yaramadı kolay kolay bulunmayan birşey zatenMaça hurma poleni dediginiz nedir maça ayrı bir şey mi
Olumsuz teseniz kimde oldu? Ya açıkçası Emre Bakırcıoğlu’num bir makale paylaşımı oldu yakın zamanda. Orda Fsh 15 in altı olanlarda sperm bulma olasılığı Fsh 15 üstü olanlara göre daha düşük ihtimal bilinenin aksine diyor.. bizimde tedavi öncesi bi kere 14 bi kere de 12 çıktı. O yüzden azospermi sebebi Fsh yüksekliği olup teseleri nasıl sonuçlandı merak ediyorumMerhaba sanırım bizde maturasyon aresti var oyle dedi bi doktor ayrıntılı sperm testinde grade 1 2 çıkıyor 1 olumsuz tese var onda da yuvarlak hücre çıkmıştı yuvarlaktan oteye gidemiyor ne yapılır böyle bi durumda
Biz tedaviye fsh 39 'la başlamıştık iğnelerle hemen düştü fakat tedaviyi bırakınca eski haline geri döndü sperm üretilmediği icin fsh yukseliyor malum teseyi tansel kaplancanda oldukOlumsuz teseniz kimde oldu? Ya açıkçası Emre Bakırcıoğlu’num bir makale paylaşımı oldu yakın zamanda. Orda Fsh 15 in altı olanlarda sperm bulma olasılığı Fsh 15 üstü olanlara göre daha düşük ihtimal bilinenin aksine diyor.. bizimde tedavi öncesi bi kere 14 bi kere de 12 çıktı. O yüzden azospermi sebebi Fsh yüksekliği olup teseleri nasıl sonuçlandı merak ediyorum
Meraba canım geçmiş olsun önce bnm de eşim de azo sebebi bilinmiyo ama hormonlar bozuk fsh 45 ti önce c Peru ya gittik içimize hiç yatmadı o adam bizle alay eder gbi konuştu asistanına postaladı neyse sonra tansel i duyduk ona instagram dan yazdm telefonunu verdi bana öylleikle isteği testlerle gittik tedavi oldu eşim 9 ay Bi de 1. Derce vardı şans artsın die tansel yapmak istedi. Biz de kök sperm bile yoktu 3. Ayda spermatid çıktı. Ama hiç sperm çıkışı olmadı tedavi boyunca, 9. Ayda tese oldu eşim sperm bulundu 3 tüpte dondurldu ama ne yazık ki embriyo oluşmadı 3 embriyom ilerlemedi, 2. Yi denedik şu an 1 embriyom var dondurulan adet olmayı bekliyorm.Olumsuz teseniz kimde oldu? Ya açıkçası Emre Bakırcıoğlu’num bir makale paylaşımı oldu yakın zamanda. Orda Fsh 15 in altı olanlarda sperm bulma olasılığı Fsh 15 üstü olanlara göre daha düşük ihtimal bilinenin aksine diyor.. bizimde tedavi öncesi bi kere 14 bi kere de 12 çıktı. O yüzden azospermi sebebi Fsh yüksekliği olup teseleri nasıl sonuçlandı merak ediyorum
1 derece varikosel vardı yazmamışım onu klavye sildi glbMeraba canım geçmiş olsun önce bnm de eşim de azo sebebi bilinmiyo ama hormonlar bozuk fsh 45 ti önce c Peru ya gittik içimize hiç yatmadı o adam bizle alay eder gbi konuştu asistanına postaladı neyse sonra tansel i duyduk ona instagram dan yazdm telefonunu verdi bana öylleikle isteği testlerle gittik tedavi oldu eşim 9 ay Bi de 1. Derce vardı şans artsın die tansel yapmak istedi. Biz de kök sperm bile yoktu 3. Ayda spermatid çıktı. Ama hiç sperm çıkışı olmadı tedavi boyunca, 9. Ayda tese oldu eşim sperm bulundu 3 tüpte dondurldu ama ne yazık ki embriyo oluşmadı 3 embriyom ilerlemedi, 2. Yi denedik şu an 1 embriyom var dondurulan adet olmayı bekliyorm.
Çok zor Bi süreç Biz sonuna geldik sayılır inşallah bana tutunur
Bu arada Emre bakıcıoğluna da yazdık tedavisi yok dedi direk amlyt fsh düşmez dedi. Biz tansel kaplancan a Güvendik iyi ki de ona girmişiz.
Allah herkese yardım etsin Fsh yüksek olup sperm durumunu merak ediyorum die yamzşsn die cevap vermek istedim.
Meraba canım bz de geçtik siizn yollardan kafana göre uygulama ben de yaptım eşimn hormonlarını alt üst etmişşm istemeden Dr kontrolnde yap benceMerhaba bizimde sperm 0 Ayrıntılı testte grade 1 2 fsh lh yuksek bitkisel uygulamaktan başka çaremiz kalmadı uygulayıp çıkış olan var mı
Varikoseli yapmasına şaşırdım açıkçası, bizimde solda grade 3 varikosel var ama müdahale etmeyeceğim dediMeraba canım geçmiş olsun önce bnm de eşim de azo sebebi bilinmiyo ama hormonlar bozuk fsh 45 ti önce c Peru ya gittik içimize hiç yatmadı o adam bizle alay eder gbi konuştu asistanına postaladı neyse sonra tansel i duyduk ona instagram dan yazdm telefonunu verdi bana öylleikle isteği testlerle gittik tedavi oldu eşim 9 ay Bi de 1. Derce vardı şans artsın die tansel yapmak istedi. Biz de kök sperm bile yoktu 3. Ayda spermatid çıktı. Ama hiç sperm çıkışı olmadı tedavi boyunca, 9. Ayda tese oldu eşim sperm bulundu 3 tüpte dondurldu ama ne yazık ki embriyo oluşmadı 3 embriyom ilerlemedi, 2. Yi denedik şu an 1 embriyom var dondurulan adet olmayı bekliyorm.
Çok zor Bi süreç Biz sonuna geldik sayılır inşallah bana tutunur
Bu arada Emre bakıcıoğluna da yazdık tedavisi yok dedi direk amlyt fsh düşmez dedi. Biz tansel kaplancan a Güvendik iyi ki de ona girmişiz.
Allah herkese yardım etsin Fsh yüksek olup sperm durumunu merak ediyorum die yamzşsn die cevap vermek istedim.
Hakkınızda hayırlısı olsın, şans artsın die yapılmasını öneririm dedi ilk 3. aydaki kontrolde söyledi bunu, kararsz da kaldı Dr hatta bize bıraktı siz bilrsnz dedi 3. Ayda round çıknca bize hemen de yapabilirm dedi karar sizn dedi kendi de emin olamadı ama şans artablr dedi biz de tamam deidk varikosel olunca da 6 ay beklemek zorunda kaldık ama yine de Doğal yolla çıkış olmadı bizde sadeve round spermatid sayısı bikaç tane arttı Dr o da güzel en azından gerileme yok dedi.Varikoseli yapmasına şaşırdım açıkçası, bizimde solda grade 3 varikosel var ama müdahale etmeyeceğim dediBiz 3. Ayın içindeyiz tedavide. Bu ayda beklediğimiz gibi giderse herşey son ayınız dedi.. Bu arada bir kaç farklı yerde test vermeye çalışacağız bizde.. e lab da round çıktı ama gelişme var mı bir de farklı yerlerde değerlendirilsin istedik..
Hepimizin hakkında hayırlısı olsunHakkınızda hayırlısı olsın, şans artsın die yapılmasını öneririm dedi ilk 3. aydaki kontrolde söyledi bunu, kararsz da kaldı Dr hatta bize bıraktı siz bilrsnz dedi 3. Ayda round çıknca bize hemen de yapabilirm dedi karar sizn dedi kendi de emin olamadı ama şans artablr dedi biz de tamam deidk varikosel olunca da 6 ay beklemek zorunda kaldık ama yine de Doğal yolla çıkış olmadı bizde sadeve round spermatid sayısı bikaç tane arttı Dr o da güzel en azından gerileme yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?