Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

umutsuz ömer coşkun güvenilir gelmiyo diye sen mi demiştin arkadaşım bana herhalde en genç üye benim aranızda sizin daha çok yeniymiş emre bey umutta mı daha çok duruyor bahçeci demi hangisi daha pahalı arkadaşım biliyormusun:ecrin_bebek:

bizim de durum aynı.eşim 1 yıl önce oldu m tese ve germ hücre görülmedi.şimdi 2. m teseden önce ilaç tedavisi görüyo.sen bana umut oldun.demekki bizim durumuzda da sperm çıkabiliyo.inşallah tekrar bulunur canım.

GÜNAYDIN ARKADAŞIM...emre bey nişantaşındada umuttada çalışıyo ama umutun muayene ücretleri 150 nişantaşının 200 o nedenle umuta gidicem yine....ömer coşkunla ilgili pek bişey bilmiyorum canım o başkası....sen kaç yaşındasın bu arada

Güvenilmez geldi diye ben demiştim bsxx sitesine baktım iki zayıflama bir cinsel güç için üç ürünü satışta azospermle ilgili bir şey yok. ayrıca başka gazetelerde bilimsel yayınlarında kopyacılık yaptığı yazıyordu. o açıdan güvenilmez dedim.

günaydın canım ben 20 yaşındayım ömer coşkun bitki uzmanı

tamam canım günaydın söylediğin için sağol peki hangi bitli doktoru iyidir bilen var mı

günaydın kızlar.Ben bu akşam annemlere gidiyorum 10 12 gün yokum net bulursam girerim inşallah bben dönene kadar güzel gelişmeler olur...

belgin ohhh maaşallahhh gez bakalım :))) ıstanbul'a gelecektin değil mi ? Anneciğinle beraber güzel vakit geçirirsin inşallah:))

belgin ohhh maaşallahhh gez bakalım :))) İstanbul'a gelecektin değil mi ? Anneciğinle beraber güzel vakit geçirirsin inşallah:))

evet canım ama bilmiyorum iyi vakit geçirebilecekmiyim aklım burda eşimde olacak biz kayınvalidemlerle oturuyoruz geçen akşam biraz tartışmamız oldu insanın bir yere giderken canını sıkmayı iyi biliyolar...

doğru canım ahh benim can dostum var bitane o da kayınvalideden ne çekti neyse ki kurtuluyor taşıyoruz onu bu hafta allah a şükür...

sen boşver canım kafanı dağıtmaya bak kocişlerle de ara sıra ayrılık iyidir kıymetimizi anlarlar :))

doğru söylüyosun özleyince değerimizi anlarlar benimkide evde sırtını dönüp oturuyor ben şimdi akşam giderken allahısmarladık diyeceğim eminim sesini çıkartmıyacak ...

bizimde sperm taşıyıcı kanal yokluğuna bağlı azospermi var yani sıfır sperm ne ölü nede canlı.ancak ümidinizi kesmeyin arkadaşlar sperm tese yöntemiyle bulundu kısmetse yarına transferimiz var dualarınızı esirgemeyin.

diğer topiktede dediğim gibi canım allah yardımcın olsun dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…