demmi...arkadaşım çok doğru söylüyorsun pişmanlık daha zor tabi...artık emre beylede konuşucaz ama fikrim hazırlanmak yönünde...daha 3 ay var belki biraz daha toparlanırım....çünkü henüz 3 ay geçti ve herşey daha hala yeni korkularımı tam anlamıyla atamadım...böyle konuşarak hiçkimseyide korkutmak istemem ama çünkü sonuç olumlu olsaydı emin hiçbir ağrımı hatırlıyor olmayacaktım....
Rapor verdiler, germ hücresi gözlenmedi yazıyor. Bizde kan hormon v.s herşey normal ama sperm yoktu. Mikrotese sonucunda 2 olgun sperm bulunması tam anlamıyla şoke etti bizi.Doktor Ekim gibi yeniden mikrotese önerdi , anacak bu 4. operasyon olacağından ve bizim yaş faktörüde göz önüne alındığında son şansımız gibi
umutsuz ömer coşkun güvenilir gelmiyo diye sen mi demiştin arkadaşım bana herhalde en genç üye benim aranızda sizin daha çok yeniymiş emre bey umutta mı daha çok duruyor bahçeci demi hangisi daha pahalı arkadaşım biliyormusun:ecrin_bebek:
Güvenilmez geldi diye ben demiştim bsxx sitesine baktım iki zayıflama bir cinsel güç için üç ürünü satışta azospermle ilgili bir şey yok. ayrıca başka gazetelerde bilimsel yayınlarında kopyacılık yaptığı yazıyordu. o açıdan güvenilmez dedim.umutsuz ömer coşkun güvenilir gelmiyo diye sen mi demiştin arkadaşım bana herhalde en genç üye benim aranızda sizin daha çok yeniymiş emre bey umutta mı daha çok duruyor bahçeci demi hangisi daha pahalı arkadaşım biliyormusun:ecrin_bebek:
GÜNAYDIN ARKADAŞIM...emre bey nişantaşındada umuttada çalışıyo ama umutun muayene ücretleri 150 nişantaşının 200 o nedenle umuta gidicem yine....ömer coşkunla ilgili pek bişey bilmiyorum canım o başkası....sen kaç yaşındasın bu arada
Güvenilmez geldi diye ben demiştim bsxx sitesine baktım iki zayıflama bir cinsel güç için üç ürünü satışta azospermle ilgili bir şey yok. ayrıca başka gazetelerde bilimsel yayınlarında kopyacılık yaptığı yazıyordu. o açıdan güvenilmez dedim.
günaydın canım ben 20 yaşındayım ömer coşkun bitki uzmanı
belgin ohhh maaşallahhh gez bakalım :))) İstanbul'a gelecektin değil mi ? Anneciğinle beraber güzel vakit geçirirsin inşallah:))
bizimde sperm taşıyıcı kanal yokluğuna bağlı azospermi var yani sıfır sperm ne ölü nede canlı.ancak ümidinizi kesmeyin arkadaşlar sperm tese yöntemiyle bulundu kısmetse yarına transferimiz var dualarınızı esirgemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?