Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşım yaşın çok gençmiş heralde sizde çok erken öğrendiniz...genç olman avantaj tabi hayırlısı olsun....

çok erken evlendik te onondan canım senin de gençmiş canım ama pekte bişey değiştirmiyor aslında yaşın genç olması anca bir mikrotese daha şansımız bide kökhücre yi beklemekten başka çare yok ben sana bişey daha sorcam emre bey sadece muayeneden min 150 alıyor test ten ne kadar alıyor biliyormusun canım

bsxxx muayene 150 spermiyogram 100 lira bu fiyatlar umut tüp bebekte geçerli. Mikro tese 1450 lira.

mrb arkadaşlar..
bende bişey soracağım bizde emre beye gitmeyi düşünüyoruz.muayene ücreti her gittiğimizde verecekmiyiz yoksa 1 defaya mahsus mu?

bende canım çok erken yaşta evlendim..
3 sene oldu evleneli eşimin durumunu öğrendikten sonra mahvolduk.allah sonumuzu hayr eylesin.

ArkadaŞım ben 2 kez gıttım verdım temmuzda bı daha gıtmeyı planlıyorum ama sadece spermıyogram vermek ıÇın geldıĞımızı sÖlıcem belkı almaz..bende bılemıyorum...

ARKADAŞLAR...eşimle akşam konuştum bende tüp bebek tedavisine hazırlanmak istiyorum dedim...o da bana dediki istersen hazırlanma çıkarsa dondurtalım allah korusun çözülünce bişi olursa işe yaramazsa 6 ay bitkisel yaparız dinleniriz nasıl olsa çıktığını biliyoruz ben bi daha tese olurum bu defa sende hazırlanırsın dedi....bu nasıl fikir arkadaşlar...yorum yaparsanız sevinirim....

arkadaşım bizde dondurttuk emre bey dondurulmuş ile diğerininin arasında fark olmadığını söyledi .. biz 12 gün önce dondurttuk kasım-aralık gibi tüp bebeğe başlayacağız kısmetse

umutsuz iğneler vurulurken kontrole gittin mi .. ben izmirliyim yani iğneleri izmirde yaptırsam çatlatma iğnesi zamanı istanbula gitsem olur mu acaba (umut tüp bebekde yaptıracağızda)

mrb arkadaşlar..
bende bişey soracağım bizde emre beye gitmeyi düşünüyoruz.muayene ücreti her gittiğimizde verecekmiyiz yoksa 1 defaya mahsus mu?

arkadaşım biz ilk 22 mayısta gittik,11 haziranda m.teseyi olduk 3 defa gidipgeldik.1 kere alındı ücret.

canım sen bizden daha iyi biliyosun yaşadın bu tecrübeyi Allah göstermesin olumsuz bir durum olursa hazırlanmış olman daha da kötü olur.tabi karar senin.

tamam canım günaydın söylediğin için sağol peki hangi bitli doktoru iyidir bilen var mı
ibrahim saraçoğlu ve ahmet maranki
Merhaba umutsuz1985, tabi emre beyle yine bir konuşun ancak çıktığını biliyoruz diye bir şey yok bak krishazelin 19 milyonu varikoselden sonra sıfır olmuş. bir kere bulunan bir daha bulunacak veya çıkacak diye bir şey yok her bulunan çok ama çok kıymetli tekrarı olmayabiliiyor. Hem 3. kere mikrotese yapacağını da hiç zannetmiyorum emre beyin. Zaten çok az olan şansımzı mümkün olan en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.
arkadaşım bizde dondurttuk emre bey dondurulmuş ile diğerininin arasında fark olmadığını söyledi .. biz 12 gün önce dondurttuk kasım-aralık gibi tüp bebeğe başlayacağız kısmetse
fark olmaması hepsinin canlanabilmesinden sonra oluyor. yani taze canlı hareketli sperm dondurulup çözüldükten sonra aynı canlılık ve hareketliliğini gösterebiliyorsa tazeykenki halinden farkı kalmıyor dölleyebilip embriyo luşturma açısından. sizin kaç adet dondurulmuşunuz var 30-40 adetse sorun değil ancak 5-6 taneyse çok riskli. Bu riski almaya değmez benim görüşüm. ve kaç adet bulunacağı tamamen muamma
QUOTE=asi06;13862511]arkadaşım biz ilk 22 mayısta gittik,11 haziranda m.teseyi olduk 3 defa gidipgeldik.1 kere alındı ücret.[/QUOTE]
ücretin her defasında alınması haksızlık muayene oluyor muki ikinci üçüncü defalarda sadece konuşmak için ücret alınmamalı.muayene olunuyorsa bile alınmamalı zaten muayenede olunmamalı bir testisin durumu önemli bir travma olmadıkça ayda bir değişmez kibilmiyorumkismile

canım sen bizden daha iyi biliyosun yaşadın bu tecrübeyi Allah göstermesin olumsuz bir durum olursa hazırlanmış olman daha da kötü olur.tabi karar senin.

asicim benim fikrim, olumlu bir durum olması halinde hazırlanmamış olarak fırsatı kaçırmak; hazırlanmış olmanın kötülüğünden yüzbin kat daha kötü. çünkü dünyalar tatlısı bir bebekten çocuktan canlarımızın paresi yavrularımızdan bahsediyoruz. Ne bulunacağı belirsiz olduğuna göre her ihtimale tam hazırlıklı olmalıyız. sonuçta ellerimizden kayıp giden şey ciğer köşelerimiz olabilir. bence bu göze alınamaz bir değer.Herşeye rağmen kısmetimizde yoksa yine olmaz ama olan veya olmayan şeyin gerçekten kısmetimiz olduğunu anlamanın tek yolu olması için gerekli bütün herşeyi ama herşeyi sonuna kadar yapmış olmamızdır.

yani canım sayılı bir çıkış olduğunda da keşkeler fayda sağlamayacak hakkında ne hayırlıysa Rabbim o karara vardırsın.Allah hepimizin yardımcısı olsun

idare eder canım biraz canım sıkkın yukarda yazmıştım onun dışında iyiyim sen nasılsın...

umutsuz iğneler vurulurken kontrole gittin mi .. Ben izmirliyim yani iğneleri izmirde yaptırsam çatlatma iğnesi zamanı istanbula gitsem olur mu acaba (umut tüp bebekde yaptıracağızda)

canım umut nasıl yapar bilmiyorum her doktor başka olabilir toplam 10 gün içersinde 3 kez muayeneye gittim yumurta kontrolü içinmiş...4.de toplandı zaten

idare eder canım biraz canım sıkkın yukarda yazmıştım onun dışında iyiyim sen nasılsın...

Canini sikma annenin yanina gideceksin güzel vakit geçirmeni diliyorum.
Sonuçta iki hafta sonra dönersin esinin yanina.
Gittigin yer annenin yeri gayet normal kendine ailene vakit ayirman hem kafa dinlendirirsin.

merhaba kizlar nasilsiniz?
belgincim bosver canim üzülme kafani dagit eglen hayirli yoculuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…