bsxx saraçoğlunun özellikle keçiboynuzu ve nohut kürleri azosperme iyi geliyormuş.
arkadaşlar tüp bebek için rapor almayı düşünüyoruz aranızda rapor alan var mı .. rapor almak zor diyorlar azosperm olanların daha mı kolay olur acaba rapor alması . sonuçta testlerde sıfır sperm çıkıyor .. aranızda rapor alan varsa bilgi verebilir mi acaba
Azosperm olanlar hemen alıyor çünkü microinjeksiyondan başka tedavi secenekleri olmuyor. Benim merkezim benim için çıkarttırmıştı. Ben sadece evrak tamamladım.
Azosperm olanlar hemen alıyor çünkü microinjeksiyondan başka tedavi secenekleri olmuyor. Benim merkezim benim için çıkarttırmıştı. Ben sadece evrak tamamladım.
slm kader arkadaslarım uzun bır aradn sonra gerı dondum maalesef tup bebk te basarısız olduk
azo ıle savası kaybettım
cok mutsuzum kızlar kusura bakmayın ınt yoktu bu yuzden yazamadım
cok yorgunum
canım 7 tane vardı 7 yı de kullandılar ama dollen me olmadı
canım 7 tane vardı 7 yı de kullandılar ama dollen me olmadı
nasıl kurtulucaz bu illetten ya, hep kötü olumsuz haberler almaktan bıkıp usandık artık.
hayırlısı olsun demekten başka çaremiz kalmıyor ne yazıkki.
slm kader arkadaslarım uzun bır aradn sonra gerı dondum maalesef tup bebk te basarısız olduk
azo ıle savası kaybettım
cok yorgunum
azo ıle savası kaybettım
cok yorgunum
azo ıle savası kaybettım
cok yorgunum
haklısın tabi umudumuzu korumak lazım.inş.bizler için de o umit artık mucizeye dönüşürde bebişlerimize kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?