Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar tüp bebek için rapor almayı düşünüyoruz aranızda rapor alan var mı .. rapor almak zor diyorlar azosperm olanların daha mı kolay olur acaba rapor alması . sonuçta testlerde sıfır sperm çıkıyor .. aranızda rapor alan varsa bilgi verebilir mi acaba

Azosperm olanlar hemen alıyor çünkü microinjeksiyondan başka tedavi secenekleri olmuyor. Benim merkezim benim için çıkarttırmıştı. Ben sadece evrak tamamladım.

Azosperm olanlar hemen alıyor çünkü microinjeksiyondan başka tedavi secenekleri olmuyor. Benim merkezim benim için çıkarttırmıştı. Ben sadece evrak tamamladım.

Nasıl oluyor anlamadım. Türkiye nin her yerinde çok farklı uygulamalar var anlaşılan. Bir spermiyogramla iş bitiyor mu yani? Zeynep kamil ve haydarpaşa gata da işi olağanüstü yokuşa sürdüler. aynı şekilde Marmara üniversitesi de bizlerden de rahim filmi dahil altı ayda sonuç alınamayacak bir sürü zahmetli tahlil istediler nerde evrak tamamlama??Umut tüp bebek hiç uğraşmıyor raporu kendin getirirsen ne ala çok sinir bozucu bir durum.

slm kader arkadaslarım uzun bır aradn sonra gerı dondum maalesef tup bebk te basarısız olduk
azo ıle savası kaybettım
cok mutsuzum kızlar kusura bakmayın ınt yoktu bu yuzden yazamadım
cok yorgunum

slm kader arkadaslarım uzun bır aradn sonra gerı dondum maalesef tup bebk te basarısız olduk
azo ıle savası kaybettım
cok yorgunum

merhaba umudunukaybetme
nasilsin ?
esinde sonuçta sperm bulundu dondurdunuz mu ?
Canini sikma bir daha denersiniz.

canım 7 tane vardı 7 yı de kullandılar ama dollen me olmadı

anladim canim.
Umudunukaybetme arkadasim sonuçta bir kere bulunduysa bir daha çikar.
Esin ilaç tedavisi uygular bir daha denersiniz.
üretim var bir açik kapiniz daha var bir sansiniz daha var.
Biliyorum çok zor bir durum tekrar ameliyat olmak ne yapalim savasmak zorundayiz.
Peki doktor ne dedi neden döllenmemis ? spermlerin kalitesi düsÜkmÜymüs.
Tekrar geçmis olsun insallah ikinciye güzel sonuç alirsiniz.

nasıl kurtulucaz bu illetten ya, hep kötü olumsuz haberler almaktan bıkıp usandık artık.

hayırlısı olsun demekten başka çaremiz kalmıyor ne yazıkki.

Elbet kurtulucaz ama zaman gerekiyor herseyi zamana birakmak zorundayiz ellden gelen birsey yok.
SOnuçta kurtulan var bizi umutlandiriyor.

azo ıle savası kaybettım
cok yorgunum

canım bu durumda ne denilir bilmiyorum ama aynı ismin gibi umudunu kaybetme ne zaman ne olacağı belli olmaz allah bir kapıyı kapatır birini açar inşl bundan sonra herşey çok daha güzel olur üzme kendini

azo ıle savası kaybettım
cok yorgunum

canım herşeyin hayırlısı bak 7 tane sperm bulunmuş bi dahakindede bulunma şansı daha yüksek kendini toparlamaya çalış bunun la savaşmak için

evet arkadaşlar kurtulacağız bu dertten ama olumsuz örneklerle hayal kırıklığına uğramayı bırakıpta olumlu örneklerle motive olalım lütfen herşeyin bir zamanı var sırası gelen kurtuluyo bu dertten sırası gelmeyeninde biraz daha sabır göstermesi gerek güçlü olmalıyız çok zor ama dayanmalıyız elimizden başka bişe gelmiyor malesef

haklısın tabi umudumuzu korumak lazım.inş.bizler için de o umit artık mucizeye dönüşürde bebişlerimize kavuşuruz.

azo ıle savası kaybettım
cok yorgunum

Merhaba umudunukaybetme senden haber aldığımıza çok sevindik. Savaşı kaybettim deme hemen çıkmadık candan umut kesilmez. yeni yeni çalışmalar yapılır yeni gelişmeler olur işimiz kolaylaşır sadece bir cepheyi kaybettin bir raund kaybettin belki herşey bitmiş değil yaşınız çok ileri değildi hatırladığım kadarıyla yine denersiniz ileride.
haklısın tabi umudumuzu korumak lazım.inş.bizler için de o umit artık mucizeye dönüşürde bebişlerimize kavuşuruz.

İnşallaaahh

--------------------------------------------------------------------------------

canım üzme kendini benim eşimin değil hareketlilik spermi hiç yok çıktı defalarca test tekrarlandı biyopsi yapıldı testisten parça aldılar. sonuç yine sıfır. hiç canlı hücre yok testis sperm üretmiyor dediler. tüp bebek şansınız bile yok boşuna doktor doktor gezmeyin dediler.tabi yıkıldık o anda. birbirimize sarılıp ağladık. elden gelen bişey yoktu. sonrasında eşim kilo almıştı ve o zamanlar kekik suyu çok popülerdi zayıflamak için. onu aldım zayıfladıda. aylar sonra bir doktora gittik . yaşadıklarımızı anlattık.yapılan testte sperm vardı mucize olmuştu sanki. hemen tüp bebek için müracat ettik fakat doktor bekleyin bence bu sonuca göre tüp bebeğe gerek yok dedi. aradan üç ay geçti ve hamile olduğumu öğrendim. inşallah darısı herkese kızlar bunu başka sayfadan kpyaladım hepimize umut olsun

slm aarkadaşlar umudunu kaybetme hoşgeldin canım ne olur üzülme hemen yıkılmaka yok sonuçta kaynak sperm var inşallah bebeğin kendiliğinden gelir bu arad yukarıda yazdım alıntı bana çok umut oldu allah çok büyük inşallah olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…