Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tatlım eşinde haklı ne yapsın bir kere gözü korkmuş inşallah olur canım bir kere olmuş sonuçta

kızlar benim kociş geldi karnını doyurayım sonra gelirim gene şimdilik görüşürüz sohbet güzel kaldımız yerden devam ederiz

biz 8 yılık evliyiz bir kez anatolyada tüp bebek yapıldı tese ile3 tuttu fakat canlanmadı ve kürtajla alındı şşimdi terar deneyecegiz ama nerde yapacaz bilmiyorum ben hastanelere güvenmiyorum ilk önce bitkisel şeyler yapacam eger 3 ay içinde bir şey degişmezse tekrar deneyecem inşallah o hastaleri bir daha göstermez allahım evimizde dogal yolla hamile kalırız çünki bir arkadaşın iki milyondan 76 milyona çıkmış rabbim ol dedimi oluyor inşallah

hayırlısı olsun canım. inşallah tedaviye gerek kalmaz. çabalırınızın sonucunu alırsınız.

amin ebane hepimize versin tek kendim için degil bütün dileyeni inşalah

ebane siz tedavi gördünüzmü acaba bana bugün mayadan aradılar bende ilk önce kendimde testler olmak istedigimi söyledim oda doktorumuz sizi yönlendirir dedi benim eşimde sorun diye bana her hangi test falan vermiyorlar direk tedaviye başlamak istiyorlar onun için biraz bekleyecem

sevgidolu canım sizin azosbebiniz neydi 2 ci mikroyu mu olacaksınız kaan aydos nasıl iyi bir doktormu

benim tedavisiz oldu bikere. sizin neden olmasın. allah ol deyince, vakti saati gelince oluyor işte.

evet ebane allaha göre güçlük yok yeter ki biz isteyelim ama allahım bize daha fazla hasretinde bırakmasın artık bizim de olsun siz kaç yıllık evlisiniz biz 8 yıl oluyor

biz 5 yıl hastane hastane gezdik. buarada ben 31 yaşındayım. hadi 31 buçuk olsun. 14 yıllık evliyim. eşimin azo olduğunu bilmiyorduk. çok sonra öğrendik. bizim tahlildede, biopsidede sıfır çıktı. her kapı kapandı anlayacağın. tüpbebek şansımız bile yoktu

herkesin imtihanı farklı. kimi cami avlusuna , çöplere bırakır. kimide bizim gibi uğraşır. allah yardımcımız olsun.

geldim kızlar firuze sonuçta sizdede sperm bulunmuş gene çıkar inşallah bende hastane konusunda memorialle umut tüp bebek arasında kaldım dediğine katılıyorum bizim erkek sebepli diye bizi hiç muayenen etmiyolaar sadece ultrason okadar bu sefer bende rahim filmi isticem bebeğin tutunmasını engellicek durum olup olmadını öğrencem onaa göre tedavimi olurum

sevgidolu canım sizin azosbebiniz neydi 2 ci mikroyu mu olacaksınız kaan aydos nasıl iyi bir doktormu

canım evet şuan ikinciyi olcaz inşallah gerek kalmadan ebbeğim gelir veya eşimde sperm çıkışı olur kaan aydos çok iyşi bir doktor bence kesinlikle gitmelisiniz hiç bir doktor ilaç tedavisi önermiyor ama o önce ilaçla deniyor daha sonra mikrotese öneriyor hem çok anlayışlı hastalarını olumlu yönde motive eden bir doktor ben çok memeunum aslında ikinciyi ona olmak isterdim ama o tıp fakültesinde yani sadece o hastaneye güvenmiyorum yoksa kendisi mükemmele bir doktor işinin ehli çok hastasında ilaçla ya sperm kendiliğinden çıktı yada mikrotese ile bulundu yani o elinden geleni yapıyor gerisi allaha kalmış bizim azo sebebimizi fsh düşük hiç bir sebebp yok genetk testi yaptırdık oda temiz çıktı yani sebebpsiz

canımbizz bu kekik suyunu aktara sorduk yan etki olarak tansiyonu yükseltiyomuş herlade faydaları arasındada hiç spermle ilgili bişe yazmıyor acaba alsakmı bilmiyorumki bide siz ilk biopsiyi hangi hastanede oldunuz

sevgi dolu sen yine de kürleri bırakma doktorunuza sorun zararı yoksa kullanın önceki insanlarda azo sperm diye bicey yokmuş herkez dogal besleniyomuş biz şimdi hep katkılı ve hormonlu şeyler yiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…