ikinciyi istiyorum elbette. son altı aydır korunmuyoruz. eşime hadi doktora gidelim dedim ama adam korkmuş bikere. boşver sen ot ,çöp ne verirsen ben yer içerim diyo. ben gittim fsh biraz yüksek benim. aslan pençesini deniyeceğim bakalım.
firuze inşallah canım.allah hayırlı, sağlıklı evlatlar versin
tatlım eşinde haklı ne yapsın bir kere gözü korkmuş inşallah olur canım bir kere olmuş sonuçta
biz 8 yılık evliyiz bir kez anatolyada tüp bebek yapıldı tese ile3 tuttu fakat canlanmadı ve kürtajla alındı şşimdi terar deneyecegiz ama nerde yapacaz bilmiyorum ben hastanelere güvenmiyorum ilk önce bitkisel şeyler yapacam eger 3 ay içinde bir şey degişmezse tekrar deneyecem inşallah o hastaleri bir daha göstermez allahım evimizde dogal yolla hamile kalırız çünki bir arkadaşın iki milyondan 76 milyona çıkmış rabbim ol dedimi oluyor inşallah
amin ebane hepimize versin tek kendim için degil bütün dileyeni inşalah
canım şuanda eşim klomene ve proxed pulus vitamine devam ediyo bu hafta kaan aydosa gitcek trkrardan bakalım biz ikinci mikrotese için acele etmiyoz yani elimizden geleni yapalım sonra olmazsa ikinci çünkü bu son şansımız allah korusun çıkmazsa çok üzülürüz o yüzden biraz daha tedaviye devam sonra kısmetse aaralık ocak gibi deneriz
benim tedavisiz oldu bikere. sizin neden olmasın. allah ol deyince, vakti saati gelince oluyor işte.
sevgidolu canım sizin azosbebiniz neydi 2 ci mikroyu mu olacaksınız kaan aydos nasıl iyi bir doktormu
canım evet şuan ikinciyi olcaz inşallah gerek kalmadan ebbeğim gelir veya eşimde sperm çıkışı olur kaan aydos çok iyşi bir doktor bence kesinlikle gitmelisiniz hiç bir doktor ilaç tedavisi önermiyor ama o önce ilaçla deniyor daha sonra mikrotese öneriyor hem çok anlayışlı hastalarını olumlu yönde motive eden bir doktor ben çok memeunum aslında ikinciyi ona olmak isterdim ama o tıp fakültesinde yani sadece o hastaneye güvenmiyorum yoksa kendisi mükemmele bir doktor işinin ehli çok hastasında ilaçla ya sperm kendiliğinden çıktı yada mikrotese ile bulundu yani o elinden geleni yapıyor gerisi allaha kalmış bizim azo sebebimizi fsh düşük hiç bir sebebp yok genetk testi yaptırdık oda temiz çıktı yani sebebpsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?