firuze64 testosteron-fsh estradiol e2 değerleri nasıldı eşinin klomeni kim ver mişti?demmi benim eşim klomen çinko ve internetten bir bitkisel bir ilaç almıştık ismini hatırlamıyorum onları kullanmıştı ama şimdi hiç bir ilaç kullanmıyor bir topikte 2 milyondan 76 milyondu sanırsam onun uyguladdıgı şeyleri yapıyorum inşallah şifa olur
ebana canım kimsenin umudunu kırmadın sen ama burada herkes her umuda dört elle sarılıyor bunlardan biri de senin anlattığın kök hücre. herkese böyle bir umut yok denmiş yetkili ağızlardan. şimdi sen 4 sene önce oldu diyorsun. insanlarda normal olarak inanamıyor. kök hücreyle bebek sahibi olan kişi ile doğrudan konuşmamızı sağlayamazsan ne yazık ki bu havada bir iddia olarak kalacak.arkadaşlar bu tepki neden anlayamadım. ben sadece oradaki hastanın benimle paylaşımını anlattım. belki faydası olur diye. hata yaptığımı sanmıyorum. maksadım kimsenin umudunu kırmak değil aksine faydalı olabilmek. benim bakışaçımda umut biterse yaşam biter. kimse umudunu kaybetmesin. ben sizin umutlarınızı kırdıysam özür dilerim. ama benim öyle bir niyetim yok. ben kendi durumumuda anlattım. ben mucizeyi yaşadım. defalarca anlattım. bilmiyorum kaçınızın gözünün içine baka baka boşuna uğraşmayın sizin çocuğunuz olmaz dediler. ben bunları yaşadım...ama sonuç ortada umutlar tükenmemeli, bu topiğe geldiğimden bu yana aynı şeyi söylüyorum. ben inanıyorum hepinizden güzel haberler alacağım. sizlerin yaşadıklarının çok daha fazlasını yaşadım emin olun. beni bu şekilde eleştirmenize çok kırıldım. sevgiyle kalın
Hoşgeldin zaycık ürologlarla görüştünüz mü azospermi nedeni olarak ne öne sürüyorlar. hikayeniz nedir?Hoşbuldum.Bende yeni katıldım aranıza kendimi tanıtmadan direk girdim :)
Eşim malesef azospermi 4 yıllık evliyiz.Mikro tese denemedik henüz .
arkadaşlar amacımız fsh düşürmek değil sperm çıkartmak olmalı fsh sadece pek de belirli olmayan bir gösterge hatta emre bey azospermilerde bunu gösterge olarak olarak bile kabul etmiyor. daha öncede bilgilendirdim fsh testiste sperm üretimini tetikliyor üretilen spermler inhibin denilen bir madde salgılayıp beyne gidiyor beyin fsh salgılamayı azaltıyor. sperm üretilmiyorsa inhibin beyne ulaşmadığından üretimi tetiklemek amacıyla fsh ı beyin arttırıyor böyle bir karşılıklı kontrollü mekanizma var siz fsh ı düşürmek isterken sperm üretimini tetiklemeyi de azaltacak olabilirsiniz. hormona odaklanmayın sperme odaklanın düşük fsh üretimin olduğunu çıkış olmadan göstermez aynı şekilde yüksek fsh da üretimin hiç olmadığını göstermez herşey mik.tesede belli oluyor.fsh yi düşürmek için testere dişli aslan pençesi. bir tutam kurutulmuş testere dişli aslan pençesi bir bardak kaynamakta olan suda altı kısık olarak 5 dakika kaynatılır. sabah ve akşam çay gibi içilir. her seferinde taze olarak hazırlanır. saraçoğlunun önerisi.
sayes canım izleyebildiğimiz kadarıyla eşimin fsh ı çakşırı en yoğun kullandığı dönemde 10 dan 6,5 a düşmüş testosteron 2.90 dan 7,5 a çıkmıştı yani üretim açısından çok olumlu göstergelere gelmişti. ancak daha sonra çakşıra ara verince fsh tekrar 11-12 lere yükseldi testosteron da en son 3,5 çıktı yani eşimde olumlu etki gösterdi diye düşünüyorum şimdi 1 haftadır yeniden kullanım dozunuı arttırdık bakalım.bu arada biri sanki çakşır suyu mu ne demiş. Sakın !! çakşır FSH yükseltiyor. Hatta ben de tabletini almak istiyordum yüksek çıkınca fsh korktum vazgeçtim. Haberin olsun canım.
canım syolcu dediğim gibi bizim 24 çok düzenli olmasa da hayıtı kullanıyor. Temmuzda tekrar tahlil yaptırıcaz bakalım o zaman nasıl çıkıcak. Ama bence hayıtı dene derim canım hazır suyu var demlemekle uğraşamazsan 10 lira şişesi. Biz öyle kullanıyoruz.
Ben başka bir forumda okumuştum orada da eşinin FSH sı çok yüksekmiş 1 yıl düzenli bir şekilde yapmışlar ve düşmüş FSH. istersen testere dişli aslan pençesini dene; yanında yine diğer yazdıklarımıda yap. Hem sperm üretimine de çok faydalı arı sütü polen karışımı belki de kullanıyosunuzdur bilmiyorum.
ne kadar zor bir durum bu ya, insan yaşadıkça daha iyi anlıyor daha bir hüzün çöküyor bazen, bazen de hiç umursamıyor, herşey tüm duygular birbirine karışıyor.allah başka kimseye vermesin inşallah böyle bir sıkıntıyı, dermenını da birlikte nasip etsin inşallah.
demmi ben o hastanın paylaşımını anlattım. ne yani yalanmı söylüyorum. yalan söylemek bana ne kazandırabilir. hem niye yalan söyleyeyim. ben doktorum gelin ben bunu yapıyorum demiyorumki. ne çıkarım olabilir. hata ettiğimin farkındayım keşke demeseydim. sadece faydası olur düşüncesiyle anlattım. fakat şimdi kurumlar biz bunu yapmıyoruz diyorsa benim suçum ne. çok şükür akıl sağlığımı yitirmedim. rüya falanda görmedim. bana anlatılan buydu. allah herkesin gönlüne göre versin.
demmi ben o hastanın paylaşımını anlattım. ne yani yalanmı söylüyorum. yalan söylemek bana ne kazandırabilir. hem niye yalan söyleyeyim. ben doktorum gelin ben bunu yapıyorum demiyorumki. ne çıkarım olabilir. hata ettiğimin farkındayım keşke demeseydim. sadece faydası olur düşüncesiyle anlattım. fakat şimdi kurumlar biz bunu yapmıyoruz diyorsa benim suçum ne. çok şükür akıl sağlığımı yitirmedim. rüya falanda görmedim. bana anlatılan buydu. allah herkesin gönlüne göre versin.
ebana tamam iyi niyetli olarak anlattığının, paylaştığının farkındayım. Yalan söylüyorsun demedim. sadece benim ve diğer arkadaşlarımızın edindiğimiz bilgilerle örtüşmüyor hepsi bu. Sen ne kadar kök hücreyle çocuk sahibi olundu desen de bunu doğrulayacak merci olmayınca bu sadece senin aktarımın olarak kalıyor. Bu yalan demek değil ki.
demmi arkadaşım emane arkadaşım dogru söylüyor bu sitede bende okudum kök hücre ile bir kişinin hatırladıgım kadarıyla kızı olmuş diye okudum ama türkiyedemi yoksa yurt dışındamı bilmiyorum burada sadece araştırdıgımız ve başımızdan geçenleri paylaşıp birbirimizden fikir alış verişi yapıyoruz inşallah hepimiz bir yerden sebeblenir ve tabbim bizimde çocuklarımızı kucagımıza almayı nasip eder arkadaşım birbirimize dua edelim:Saruboceq:
bu arada biri sanki çakşır suyu mu ne demiş. Sakın !! çakşır FSH yükseltiyor. Hatta ben de tabletini almak istiyordum yüksek çıkınca fsh korktum vazgeçtim. Haberin olsun canım.
ebana buradayım canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?