Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkesin imtihanı farklı. kimi cami avlusuna , çöplere bırakır. kimide bizim gibi uğraşır. allah yardımcımız olsun.

arkadaşım herkesin sınavı farklı rabbim sevdigi kuluna verirmiş derdi asla neden ben demeyelim sebeb arayalım inşallah şifa allahtan

sevgidolu canım. ben zaten sperm amaçlı almadım kekik suyunu. başka bitkisel veya ilaç kullanmadık. tek kullanılan kekik suyuydu. bu nedenle ona bağlıyorum.

canım inşallah allah azimini mükafatlandırır. çabalarının sonucunu alırsın iinnşallahh:CüvCüv:

inşl canım umarım buradaki herkeste teker teker emeklerinin karşılığını alırda etraf hamileden geçilmez ya 3-4 aydır bitkisel uyguluyoruz ilaç kullanıyoruz ama bi test yaptırmak nasip olmadıda durumumuzu görelim ama en kısa zamanda yaptıracağız çok merak ediyorum inşl gelişme vardı

sevgidolu canım. ben zaten sperm amaçlı almadım kekik suyunu. başka bitkisel veya ilaç kullanmadık. tek kullanılan kekik suyuydu. bu nedenle ona bağlıyorum.

kaç ay kullandınız acaba birde onu deneyelim yazık eşim çöplük gibi oldu artık ne verirsrn hayır demiyor sadece içiyor yazık arkadaşar çakşır suyu içiyor bende tadını merak ettim aynı zehir ama o hiç sesini çıkarmadan içiyor

inşallah canım. bizide haberdar etmeyi unutma.

hiç unuturmuyum canım en yakın sırdaşlarımsınız benim ilk size söylemicemde kime söylicem aynı dertten muzdaribiz bizi bizden daha iyi kimse anlamaz sadece anlıyomuş gibi yapar

benşim eşimd eiki şişe çakşır ullanmıştı ama dışarı çıkış olmadı belki içerde sperm vardır şuan bilemiyorum eşim 5 aydır felan incir kürü kışın havuç suyu içti arar ara keçiboynuuzu kürü kendi yaptığım bak ısrgan tohumu ve çörek otu karışım macun hepsini yedirdim şimdi sadece incir ve keçiboynuzu kürü bide arısütü aldım onu macun yapıyorum

ben henüz hiçbirşeye başlamadım. fsh mi düşürmek için aslan pençesini denemeyi düşünüyorum. soğanı denicem ama tadı nasıl olur bilmiyorum. eşimi ikna edip test yaptırmam lazım. bakalım o ne durumda

neyse kızlar ben çıkıyorum birazda eşim takılacak sonra gene girmeye çalışırım sohbet için teşekkür ediyorum sizinle konuşmak güzeldi

sevgi dolu çakşırı kökünü alıp kendiniz kaynatmanız gerekliymi digeri çok etkili degilmiş birde en az 3 ay devam edilmesi gerkliymiş aktar öyle dedi birde zeytin yagın içinde inciri iki gün karanlık bir yerde bırakıp daha sonra günde birer tane yemesi gerekliymiş

soganın tadı igrenç ama gözünü kapatıp içiyosun bende 2 gün sonra başlıyacam inşallah

kızlar emre beye mail atmıştımya eşimin durumu için dün mail atmış fsh sormuş bende evrakları bulamayınca eşimi bekledim gelsinde hesap sorim diye bugün tekrardan mail atmış çok hoşuma gitti bu ilgisi çok hoş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…