herkesin imtihanı farklı. kimi cami avlusuna , çöplere bırakır. kimide bizim gibi uğraşır. allah yardımcımız olsun.
canım inşallah allah azimini mükafatlandırır. çabalarının sonucunu alırsın iinnşallahh:CüvCüv:
sevgidolu canım. ben zaten sperm amaçlı almadım kekik suyunu. başka bitkisel veya ilaç kullanmadık. tek kullanılan kekik suyuydu. bu nedenle ona bağlıyorum.
inşl canım umarım buradaki herkeste teker teker emeklerinin karşılığını alırda etraf hamileden geçilmez ya 3-4 aydır bitkisel uyguluyoruz ilaç kullanıyoruz ama bi test yaptırmak nasip olmadıda durumumuzu görelim ama en kısa zamanda yaptıracağız çok merak ediyorum inşl gelişme vardı
bir şişe kullandı ama firuze dediğin gibi zehir gibi tadı var.
benşim eşimd eiki şişe çakşır ullanmıştı ama dışarı çıkış olmadı belki içerde sperm vardır şuan bilemiyorum eşim 5 aydır felan incir kürü kışın havuç suyu içti arar ara keçiboynuuzu kürü kendi yaptığım bak ısrgan tohumu ve çörek otu karışım macun hepsini yedirdim şimdi sadece incir ve keçiboynuzu kürü bide arısütü aldım onu macun yapıyorum
ben henüz hiçbirşeye başlamadım. fsh mi düşürmek için aslan pençesini denemeyi düşünüyorum. soğanı denicem ama tadı nasıl olur bilmiyorum. eşimi ikna edip test yaptırmam lazım. bakalım o ne durumda
soganın tadı igrenç ama gözünü kapatıp içiyosun bende 2 gün sonra başlıyacam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?