herşeyin bi saati var bizede doktorlar ilk ameliyatta öyle yaptırdılar şimdi çok korkuyoruz cesaret bile edemiyoruz 1.5 sene oldu daha test bile yaptırmadık hem doktorların güvensizliği hem de o koca sıfırları tekrar görmekten
herşeyin bi saati var bizede doktorlar ilk ameliyatta öyle yaptırdılar şimdi çok korkuyoruz cesaret bile edemiyoruz 1.5 sene oldu daha test bile yaptırmadık hem doktorların güvensizliği hem de o koca sıfırları tekrar görmekten
bilmiyorum canım ben şimdi bu adrese tekrardan mail atacam yarın büyük ihtimal gelir cevap bende ilk defa denedim ama senin için başka siteden bakim ben
kızlar ebakircioğlu@yahoo.com burdan mail atabilisiniz
arkadaşlar ben artık çıkıyorum allah hepinize şifa versin hepiniz bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah
arkadaşım hiç bir şeyden korkma zaten yaşayacagın şeyler olunca zaten yaşıyosun kaderde ne varsa o biz ilk azo olunca dünyamız yıkılmıştı eşim artık ben kendimi öldüreyim demişti ama her şey allahtan geliyor savaşalıım sebebler arayalım inşallah dua edelim bol bol
canım inşallah hepsi geride kalmıştır. seni çok iyi anlıyorum. güzel sonuçlar alırsınız inşallah. sonra bizim gibi şaşkınlıktan vede osonucu tekrar görmek için testi tekrarlarsınız. innnşşşaaaalllaaahhh.sonrada bebiş süpriz yapar
canım çok sağol yıkadım şimdikız sevgidolu bulaşıklara yardım ederiz
zeytin yagı olarak ne kullandınız sızmamı acaba yazarmısın
ya o sayfada çıkyo ama nasıl yazıyorsun sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?