mrb arkadaslar !topık cok yalnız herkes tatılde sanırım.kızlar bana tup bebek oncesı neler onerırsınız?fıkırlerınızı beklıyorum.neler yababılırım
canım sizde tam olarak ne vardı.ben daha 2 haftadır katıldığım için kimin sorunu tam olarak nedir tam bilemiyorum.:uhm:
mrb kıslarr benım durumum da sızın gıbı desteklerınızı ve varsa onerılerınızı beklyrmmm
esımın testlerını yaptrdık ıkı gun once saonucu aldık maleseff hıc spermm yok tahlllere gore cok kötu olduk sımdı bıraz daha ıyıızz esımınn gecrmıs oldugu amelyatlar var kasıktan fıtık amelyatı olms daha once oyuzden tıkanıklık olabılır dıye bırkac fılmm ve tahlıl yaplcakk bızde tekarra baska bı hastanede test yaptrcaz bakalımm bızı neler beklıyoo herseyınn hayırlısı kızlrr Rabbımm buyuktur dert vermısse demanını da vermıstrr
slm kızlar eşim mikrotese olmuştu 20 gün önce ve sperm çıkmadı patoloji raporuna göre Kaan hoca Spermlerin bir kademeye kadar çoğaldığını ama daha ileri olgunlaşma yapamadığını Sorunun bundan kaynaklandığını Tedaviye bir süre daha devam edeceğini ve Endol kullanmasını söyledi. ama nedenin ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz pataloji sonucu için gittiğimizde şehir dışına çıkmıştı bizimde iznimiz bittiği için görüşemedik e_mail ve telefon ile irtibata geçiyoruz. yüzyüze görüşemeyince bütün sorular havada kalıyor. bu sonuca sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum gerçi ben en kötüsüne alıştırmıştım kendimi.. hayırlısı artık hepimiz için
not: hatunlar mesajı okuyup geçmeyinlmaz: iki satır yazın gayrı
merhaba ebana ,cok giremedigin icin tam anlayamadim dudrumununu ,normal yolla bebeginmi oldu?kusura bakma ...cok merek ettim
slm kızlar eşim mikrotese olmuştu 20 gün önce ve sperm çıkmadı patoloji raporuna göre Kaan hoca Spermlerin bir kademeye kadar çoğaldığını ama daha ileri olgunlaşma yapamadığını Sorunun bundan kaynaklandığını Tedaviye bir süre daha devam edeceğini ve Endol kullanmasını söyledi. ama nedenin ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz pataloji sonucu için gittiğimizde şehir dışına çıkmıştı bizimde iznimiz bittiği için görüşemedik e_mail ve telefon ile irtibata geçiyoruz. yüzyüze görüşemeyince bütün sorular havada kalıyor. bu sonuca sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum gerçi ben en kötüsüne alıştırmıştım kendimi.. hayırlısı artık hepimiz için
not: hatunlar mesajı okuyup geçmeyinlmaz: iki satır yazın gayrı
günaydın arkadaşlar ben kocişe kekik suyu aldım ama 1 defa içirdim şimdide içiremiyorum çok acı diyor siz nasıl içiriyonuz memorialden aradılar beni gelin görüşelim diyorlar ama biz emre beyi düşünüyoruz 2 ci mikrotese ameliyatı yüzde 33 dediler bide şu bilek sperm olayını sordum evet yapıyoruz ama en son aşamada yapıyoruz dediler ne demek istediler anlamadım doğrusu
günaydın arkadaşlar ben kocişe kekik suyu aldım ama 1 defa içirdim şimdide içiremiyorum çok acı diyor siz nasıl içiriyonuz memorialden aradılar beni gelin görüşelim diyorlar ama biz emre beyi düşünüyoruz 2 ci mikrotese ameliyatı yüzde 33 dediler bide şu bilek sperm olayını sordum evet yapıyoruz ama en son aşamada yapıyoruz dediler ne demek istediler anlamadım doğrusu
canım keşke tam anlayamadığını sorsaydın kesin cevap alırdın. sanırım hiç bir yol kalmayınca bir umut bide bunu deniyor olabilirler
canım gerçekten çok acı bir tat. yinede içirmeye çalış. alışana kadar biraz suyu fazla koy. allah kolaylık versin. birde nihayet söylediğimi doğrulayan biri çıktı. herkese umuut olsun inşaaaallllaaaahhhh.alkisalkisalkis
merhaba arkadaşlar şu bilekten sperm yapma olayı hangi hastaneydi valla ben mail atayım diyorum bakalım ne diyecekler..online servizi varsa ordanda yazayım size cevabı atarım..ama hangi hastaneydi bilen yazsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?