Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb arkadaslar !topık cok yalnız herkes tatılde sanırım.kızlar bana tup bebek oncesı neler onerırsınız?fıkırlerınızı beklıyorum.neler yababılırım

Merhaba arkadaşım ben iki kere denedim ikinci denememde yumurta rezervleriniz az denip 1 ay sonraya ertelenmişti tedawim ,bende incir kürü yaptım we 11 yumoşum oldu tawsiye ederim ,kaliteli we fazla yumurta elde edersin.Eşine bu arada keçi boynuzu kürü yap oda sper kalitesini arttırıyor,nasıl olsa tüp yapacağız diye ihmal etme,sperm kaliteli olmayınca yumutalar bölünmüyor tutunsada empriyo düşükle sonuçlanıyor(Allah korusun)Sakın kahwe tüketme,bolca çakirdek ye omega3 kullan empriyonun tutumunu kolaylaştırıyo ,aklıma şimdilikbunlar gelyor.Hayırlısı olsun Allha emanet ol...

canım sizde tam olarak ne vardı.ben daha 2 haftadır katıldığım için kimin sorunu tam olarak nedir tam bilemiyorum.:uhm:

canım benim eşim tümor ameliyatı geçirmiş ondan dolayıda hipogonodzm buna bağlı azosperm lh ve fsh düşük bunları yükseltmek için iğne tedavisi görüyor ve allahın izniyle inşl tedaviyle sperm çıkışını sağlayacağız bi çok arkadaş mutlu sona ulaşmış inşl darısı hepimize sebepler farklı olsada sonuç aynı 0sperm allahım dermansız dert vermesin:ecrin_bebek:

canım aramıza hoşgeldin inşl bian önece derdinin dermanını bulursun ne güzel metanetlisin herzaman bu tavrını loru canım bizler zor ve sabır gerektiren bir yoldayız ve sabrımızn mükafatını alacağız inşl

canım hiçbir fikrim yok ama inşl sizin için hayırlı bir sonuçtur inşl herşey yolunda gider kullanacağınız ilacın yanında bitkisel uyguluyosan devam et bence takviye olur

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR....aramıza çok fazla yeni arkadaş katılmış bu ne kadar üzücü...allah hepimizie güç kuvvet versin çünkü bu dertle uğraşmak çok zor...

günaydın arkadaşlar ben kocişe kekik suyu aldım ama 1 defa içirdim şimdide içiremiyorum çok acı diyor siz nasıl içiriyonuz memorialden aradılar beni gelin görüşelim diyorlar ama biz emre beyi düşünüyoruz 2 ci mikrotese ameliyatı yüzde 33 dediler bide şu bilek sperm olayını sordum evet yapıyoruz ama en son aşamada yapıyoruz dediler ne demek istediler anlamadım doğrusu

Gülümse olgunlaşma duraksaması azosperminin üç farklı hücresel durumundan biridir. diğer ikisi sadece sertoli hücrelerinin bulunması ve yetersiz sperm üretimi(hipospermatogenezi) ilaç tedavisiyle duraksamanın ortadan kaldırılması olasılığı var en kötüsü sertoli hücresi çıkması onun tedavisi imkansıza yakın. Endol iltihap dağıtıcı testiste dolaşımı rahatlatıcı bir ilaç.

Sizin azospermiye neden inmemiş testis miydi

canım gerçekten çok acı bir tat. yinede içirmeye çalış. alışana kadar biraz suyu fazla koy. allah kolaylık versin. birde nihayet söylediğimi doğrulayan biri çıktı. herkese umuut olsun inşaaaallllaaaahhhh.alkisalkisalkis

mrb arkadaşlar

nasıl öğrenicez bunu yapıp yapmadıklarını ya anlamadım gitti.hangi aşamadan sonrayı kastettiler acaba, eğer yapıyorlarsa neden böyle uğraştırıp duruyorlar herkesi,kesin bilgiyi nasıl alırız varmı bilen

canım keşke tam anlayamadığını sorsaydın kesin cevap alırdın. sanırım hiç bir yol kalmayınca bir umut bide bunu deniyor olabilirler

canım keşke tam anlayamadığını sorsaydın kesin cevap alırdın. sanırım hiç bir yol kalmayınca bir umut bide bunu deniyor olabilirler

evet belki de söylediğin gibidir canım ama gerçekten çok merak ettim nasıl bir yöntem acaba ve nasıl hangi şartlarda yapıyorlar, eğer başarılı birşeyse tabiki bizde oraya gidebiliriz.

s yolcu ark bencede emre beyı düşün çünkü ben memorialde tese yaptırdım ve dr semih öskandan hiç memnun kalmadım vede tavsıye etmem.hekimliğini bilmem ama ilgi ve alaka yönü asırı zayıf..bizi hatırlamdı bıle tese sonrası düşün işte okadar alakalı hastaları ıle

merhaba arkadaşlar şu bilekten sperm yapma olayı hangi hastaneydi valla ben mail atayım diyorum bakalım ne diyecekler..online servizi varsa ordanda yazayım size cevabı atarım..ama hangi hastaneydi bilen yazsın...

ben ömer coşkun dan gettirdim içine su falan koyun yazmıyor 1 kahve fincanı için yazıyor bence arkaşlar benim anladım kadarıyla 2 ci mikroteseden sonra o işi yapıyor memorial

merhaba arkadaşlar şu bilekten sperm yapma olayı hangi hastaneydi valla ben mail atayım diyorum bakalım ne diyecekler..online servizi varsa ordanda yazayım size cevabı atarım..ama hangi hastaneydi bilen yazsın...

canım memorialdeydi dediğin gibi cevap gelirse bize haber veririsin hadi hayırlısı inşl buda bir umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…