Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
vallahi kurumun bunu doğrulamasına en çoooook ben sevindim. neticede rüya görmedim demiştim. Allah herkesin yardımcısı olsun. o kurumun personeli çok iyi fakat semih beyi tanımıyorum. sıkıntı yaşayan arkadaşlar bence durumu başhekim semra hanımla paylaşın. inşallah ne ilaca ne hastaneye nede doktora gerek kalmadan rabbim hepinize bebişler versin.

amin inşallah öyle olur bacım

Amin canım Allah acil şifa ve en kısa zamanda hayırlı evlat versin.:ecrin_bebek:

en son aşama demek iki kere mikroteseyi kendilerinde olacaksın bişey çıkartamazlarsa köke geçecekler ki bence plavra başkasının spermini kullandıklarını umut taciri olduklarını da duyuyoruz dikkatli olmak lazım. Bu kök hücre bilimsel bir iş çıkıp ortaya mertçe biz başardık devlet izin versin gerçekleştirelim desinler. ama yok sus pus gizli kapaklı son aşama mon aşama böyle olmaz. Ebana arkadaşım kusura bakma sözüm sana değil memoriala

sana katılıyorum mehtapsym bizede görüşmede çok basite alan tavırlarda konuştu ben de tavsiye etmiyorum

slm arkadaşlar gerçen gün bizde memorialin sitesinde bazı sorular sormuştuk geçen cuma bizi aradılar memeorialden gelin semra hanımla bir görüşün durumunuz ile ilgili yapmanız gerekne bir tedavi varsa öğrenirsiniz dedi bu bilek olayını bende sordum banada böyle birşey hiç olmadı dediler çok garip ama biz en yakın zamanda gitcez

yani işte birini doğrulayıp öbürünü yalanlıyor ne yaptıkları belli değil.
Atabay güveloğlu meselesine gelince bu iş bu kadar kolay mı? azospermilerin testisinde sperm olduğu bilimsel bir gerçek dölleme neden asla tutmasın bi takım ortamlarla olgunlaşma ve hareketlilik kazandırılıyor. neymiş kayıtlarından tipi kocaya benzerlerin spermlerini seçip öyle tüp bebek yapılıyormuş. nereden bulacaksın o kadar kolay mı? sonra azospermi oranı % 10 geri kalan %90 lık kazancı %10 u da kazanayım hırsıyla riske etmek hiç akıllıca değil. biri çıkıp dna testi yaptırırsa orası kapanmaz mı?

çok haklısın canım, inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olur,Allah çok çok çok büyük o isteyince olmayacak ne var ki.

canım geçmiş olsun işallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz....kaydirigubbakcemile3

arkadaslar cok tesekkur ederım bızde yarına randevu aldık gıdecez ınsallh haıyrlısı bakalım
bıde ben daha adetıme 16 gun varken adet oldum az once neden boyle oldu anlamdım normalde gunu gune adet oluyrm hıc sasmazdı yarın onu da sorcm dr dualarınızı beklıyrom kıslarr

evet canım ben çok sinir oldum o adama bide 15 gün önce dr süleyman tosuna msa atmıştım 1 ci mikrotesede bulunamadıysa yapacak birşedy görünmüyo yazmış bazı doktorların lap diye böyle şeyler söylemesi insanı çok hayal kırıklığına uğratıyo

slm kızlar ben yarın sabah rahim filmi çektiricem,çok korkuyorum ama kısa sürer anesteziye gerek yok dedi dr bende tamam dedim ama çok acıycak mı yaaa??bide bugün hastaneye gittik alttan muayene etti sanki böyle bi şey vardı ya adetim yeni bitti benden kanda gebelik testi istedi imkansız olduğunu bildiğim halde rahminde bende bişeler gördüm bian heycanlandım,kist falanmı dedim hayır dedi eee bebekte olamaz ne bu dedim rahimde olur bazendedi kanda da bişe çıkmadı bana çok açıklamada yapmadı kafama takıldı anlamadım o neydi,adetlerim çok düzenlidir düzenli kontrole giderim kistim yok,başına böyle bişe gelen varsa lütfen yazsın bana yaa,yarında rahim filmi çektireceğim neyse onda çıkar heralde,rahmimdeki neyse işte onu ölçtü falan bişeler yaptı ama anlamadım...

canım sağol güzel dileklerin için kekik suyunun üstünde 1 kahve fincanı içilcek diyo sen nasıl içirdin yazsana

canım bana eczacı 1 çay bardağının 4\1 kadar yani çeyreği kadar kekik suyu koyup üzerini suyla tamamlayın dedi. bu şekilde sabah ve akşam aç karnına içti. İnşallah şifa olur

kurum hangi amaçla kimilerine yapıyoruz, kimilerinede yapmıyoruz diyor bilemiyorum. üzerime alınacak bir durum yok. hastane benim değil. elbetteki herkes düşüncesini ortaya koyacakki ona göre fikir sahibi olalım.

ebane iyi akşamlar eşin kekik suyu içerken sen herhangi birşeyler içtinmi kolay hamile kalmak için acaba

evet canım 1 senedir bitkisel hiçbirşey kullanmadık ama artık başlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…