vallahi kurumun bunu doğrulamasına en çoooook ben sevindim. Neticede rüya görmedim demiştim. Allah herkesin yardımcısı olsun. O kurumun personeli çok iyi fakat semih beyi tanımıyorum. Sıkıntı yaşayan arkadaşlar bence durumu başhekim semra hanımla paylaşın. Inşallah ne ilaca ne hastaneye nede doktora gerek kalmadan rabbim hepinize bebişler versin.
canım benim eşim tümor ameliyatı geçirmiş ondan dolayıda hipogonodzm buna bağlı azosperm lh ve fsh düşük bunları yükseltmek için iğne tedavisi görüyor ve allahın izniyle inşl tedaviyle sperm çıkışını sağlayacağız bi çok arkadaş mutlu sona ulaşmış inşl darısı hepimize sebepler farklı olsada sonuç aynı 0sperm allahım dermansız dert vermesin:ecrin_bebek:
Amin canım Allah acil şifa ve en kısa zamanda hayırlı evlat versin.:ecrin_bebek:
bsxxxx canımcım susuz nasıl içilsin çok acı olur. suyla karıştır adam içmez tabii
canım gerçekten çok acı bir tat. yinede içirmeye çalış. alışana kadar biraz suyu fazla koy. allah kolaylık versin. birde nihayet söylediğimi doğrulayan biri çıktı. herkese umuut olsun inşaaaallllaaaahhhh.alkisalkisalkis
s yolcu ark bencede emre beyı düşün çünkü ben memorialde tese yaptırdım ve dr semih öskandan hiç memnun kalmadım vede tavsıye etmem.hekimliğini bilmem ama ilgi ve alaka yönü asırı zayıf..bizi hatırlamdı bıle tese sonrası düşün işte okadar alakalı hastaları ıle
çok haklısın canım, inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olur,Allah çok çok çok büyük o isteyince olmayacak ne var ki.
canım geçmiş olsun işallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz....kaydirigubbakcemile3
canım aramıza hoşgeldin inşl bian önece derdinin dermanını bulursun ne güzel metanetlisin herzaman bu tavrını loru canım bizler zor ve sabır gerektiren bir yoldayız ve sabrımızn mükafatını alacağız inşl
yani işte birini doğrulayıp öbürünü yalanlıyor ne yaptıkları belli değil.
Atabay güveloğlu meselesine gelince bu iş bu kadar kolay mı? azospermilerin testisinde sperm olduğu bilimsel bir gerçek dölleme neden asla tutmasın bi takım ortamlarla olgunlaşma ve hareketlilik kazandırılıyor. neymiş kayıtlarından tipi kocaya benzerlerin spermlerini seçip öyle tüp bebek yapılıyormuş. nereden bulacaksın o kadar kolay mı? sonra azospermi oranı % 10 geri kalan %90 lık kazancı %10 u da kazanayım hırsıyla riske etmek hiç akıllıca değil. biri çıkıp dna testi yaptırırsa orası kapanmaz mı?
canım sağol güzel dileklerin için kekik suyunun üstünde 1 kahve fincanı içilcek diyo sen nasıl içirdin yazsana
en son aşama demek iki kere mikroteseyi kendilerinde olacaksın bişey çıkartamazlarsa köke geçecekler ki bence plavra başkasının spermini kullandıklarını umut taciri olduklarını da duyuyoruz dikkatli olmak lazım. Bu kök hücre bilimsel bir iş çıkıp ortaya mertçe biz başardık devlet izin versin gerçekleştirelim desinler. ama yok sus pus gizli kapaklı son aşama mon aşama böyle olmaz. Ebana arkadaşım kusura bakma sözüm sana değil memoriala
canım elbet kaan hoca tedavi öneriyorsa vardır bir umut bence üzülme ikinciyi denersiniz canım. Bu arada sen hiç bitkisel falan kulanmamış mıydın sanki ben kullanmadın diye hatırlıyorum yanlışsam düzelt? Belki fayda ederdi biz son hız bitkisellere vitaminlere devam ediyoruz. Emre bey ilaç tedavisi önermedi bize. Şifa olur inşallah diye...
canım hiçbir fikrim yok ama inşl sizin için hayırlı bir sonuçtur inşl herşey yolunda gider kullanacağınız ilacın yanında bitkisel uyguluyosan devam et bence takviye olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?