mrb kıslarr benım durumum da sızın gıbı desteklerınızı ve varsa onerılerınızı beklyrmmm
esımın testlerını yaptrdık ıkı gun once saonucu aldık maleseff hıc spermm yok tahlllere gore cok kötu olduk sımdı bıraz daha ıyıızz esımınn gecrmıs oldugu amelyatlar var kasıktan fıtık amelyatı olms daha once oyuzden tıkanıklık olabılır dıye bırkac fılmm ve tahlıl yaplcakk bızde tekarra baska bı hastanede test yaptrcaz bakalımm bızı neler beklıyoo herseyınn hayırlısı kızlrr Rabbımm buyuktur dert vermısse demanını da vermıstrr
çok haklısın canım, inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olur,Allah çok çok çok büyük o isteyince olmayacak ne var ki.
jklm canım ya allah gönlüne göre versin. temmuz ortası demiştin, zaman geçiyor . hadi hayırlısı az kaldı. müjdeyi bekliyoruz.
kaan bey ne kulanmasını söylüyorsa kullanın canım KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN DÜN İNTERNETTE TAKILIYORKEN ATABAY GÜVELOĞLU DİYE BİRİNİN AZOSPERM LE İLGİLİ YAZISINI GÖRDÜM RESMEN SİNİRLERİM ALT ÜST OLDU YANİslm kızlar eşim mikrotese olmuştu 20 gün önce ve sperm çıkmadı patoloji raporuna göre Kaan hoca Spermlerin bir kademeye kadar çoğaldığını ama daha ileri olgunlaşma yapamadığını Sorunun bundan kaynaklandığını Tedaviye bir süre daha devam edeceğini ve Endol kullanmasını söyledi. ama nedenin ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz pataloji sonucu için gittiğimizde şehir dışına çıkmıştı bizimde iznimiz bittiği için görüşemedik e_mail ve telefon ile irtibata geçiyoruz. yüzyüze görüşemeyince bütün sorular havada kalıyor. bu sonuca sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum gerçi ben en kötüsüne alıştırmıştım kendimi.. hayırlısı artık hepimiz için
not: hatunlar mesajı okuyup geçmeyinlmaz: iki satır yazın gayrı
biz 5 yıl hastane hastane gezdik. buarada ben 31 yaşındayım. hadi 31 buçuk olsun. 14 yıllık evliyim. eşimin azo olduğunu bilmiyorduk. çok sonra öğrendik. bizim tahlildede, biopsidede sıfır çıktı. her kapı kapandı anlayacağın. tüpbebek şansımız bile yoktu
inşl canım hayırlısıyla herşey yoluna girerde kavuşuruz meleklerimize ama daha bizdede sperm yok inşl tedavimiz ilerledikçe çıkacak 4 aydır tedavideyiz
kaan bey ne kulanmasını söylüyorsa kullanın canım KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN DÜN İNTERNETTE TAKILIYORKEN ATABAY GÜVELOĞLU DİYE BİRİNİN AZOSPERM LE İLGİLİ YAZISINI GÖRDÜM RESMEN SİNİRLERİM ALT ÜST OLDU YANİ
slm kızlar eşim mikrotese olmuştu 20 gün önce ve sperm çıkmadı patoloji raporuna göre Kaan hoca Spermlerin bir kademeye kadar çoğaldığını ama daha ileri olgunlaşma yapamadığını Sorunun bundan kaynaklandığını Tedaviye bir süre daha devam edeceğini ve Endol kullanmasını söyledi. ama nedenin ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz pataloji sonucu için gittiğimizde şehir dışına çıkmıştı bizimde iznimiz bittiği için görüşemedik e_mail ve telefon ile irtibata geçiyoruz. yüzyüze görüşemeyince bütün sorular havada kalıyor. bu sonuca sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum gerçi ben en kötüsüne alıştırmıştım kendimi.. hayırlısı artık hepimiz için
not: hatunlar mesajı okuyup geçmeyinlmaz: iki satır yazın gayrı
arkadaslar bir sorum olacakti
birkacaydir adetimden sonra baslayan sancilarim var,kasik larimda oluyo ,dun ve bugun cok siddetlendi hafta sonu oldugu icinde dk ra gitmek istemiyorum paztsiyi bekliycem.iltihapmi acaba ,ablama demistim oda maydonoz suyu ic demisti (azospermi oldugumuzu bilmedigi icin promlemi bende zannediyo)bende maydonoz suyunu ictim 2 gun kadar gecen aylarda agrim siddetlenmisti yine,ama dr a gidemedim birturlu
canım onu ben de okudum... salak adam!!!!!! boşver sen onu peki hadi bizi tesede kandırıyorlar peki sonradan normal yolla hamile kalanlara ne demeli. Takılma canım kimmiş ki o zaten.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?