Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım geçmiş olsun işallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz....kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaslar artik fazla yazmiyorum ama hergun sizleri okuyorum. Ben beklemede oldugum icin artik ne yazacagimi bilemiyorum. Yeni arkadaslara hosgeldin diyorum. Insallah hepimiz cabuk zamanda bu dertten kurtuluruz.

slm herkese! EBANA LEYLAK VE BLUEAVCI cok tesekkur ederım ılgınıze canım arkadaslarım amın ınsaalah...

jklm canım ya allah gönlüne göre versin. temmuz ortası demiştin, zaman geçiyor . hadi hayırlısı az kaldı. müjdeyi bekliyoruz.

kızlar tosbikten haberiniz varmı. rüyamda gördüm doğumhanenin kapısında bekliyordu. aptala malum olur derler ya malummu oldu ne. inşallah güzel haberi alırız. aminnnn.

slm kızlar eşim mikrotese olmuştu 20 gün önce ve sperm çıkmadı patoloji raporuna göre Kaan hoca Spermlerin bir kademeye kadar çoğaldığını ama daha ileri olgunlaşma yapamadığını Sorunun bundan kaynaklandığını Tedaviye bir süre daha devam edeceğini ve Endol kullanmasını söyledi. ama nedenin ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz pataloji sonucu için gittiğimizde şehir dışına çıkmıştı bizimde iznimiz bittiği için görüşemedik e_mail ve telefon ile irtibata geçiyoruz. yüzyüze görüşemeyince bütün sorular havada kalıyor. bu sonuca sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum gerçi ben en kötüsüne alıştırmıştım kendimi.. hayırlısı artık hepimiz için
not: hatunlar mesajı okuyup geçmeyin lmaz: iki satır yazın gayrı

kaan bey ne kulanmasını söylüyorsa kullanın canım KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN DÜN İNTERNETTE TAKILIYORKEN ATABAY GÜVELOĞLU DİYE BİRİNİN AZOSPERM LE İLGİLİ YAZISINI GÖRDÜM RESMEN SİNİRLERİM ALT ÜST OLDU YANİ

merhaba ebana ,cok giremedigin icin tam anlayamadim dudrumununu ,normal yolla bebeginmi oldu?kusura bakma ...cok merek ettim

arkadaslar bir sorum olacakti
birkacaydir adetimden sonra baslayan sancilarim var,kasik larimda oluyo ,dun ve bugun cok siddetlendi hafta sonu oldugu icinde dk ra gitmek istemiyorum paztsiyi bekliycem.iltihapmi acaba ,ablama demistim oda maydonoz suyu ic demisti (azospermi oldugumuzu bilmedigi icin promlemi bende zannediyo)bende maydonoz suyunu ictim 2 gun kadar gecen aylarda agrim siddetlenmisti yine,ama dr a gidemedim birturlu

inşl canım hayırlısıyla herşey yoluna girerde kavuşuruz meleklerimize ama daha bizdede sperm yok inşl tedavimiz ilerledikçe çıkacak 4 aydır tedavideyiz

canım sizde tam olarak ne vardı.ben daha 2 haftadır katıldığım için kimin sorunu tam olarak nedir tam bilemiyorum.:uhm:

canım onu ben de okudum... salak adam!!!!!! boşver sen onu peki hadi bizi tesede kandırıyorlar peki sonradan normal yolla hamile kalanlara ne demeli. Takılma canım kimmiş ki o zaten.........

canım elbet kaan hoca tedavi öneriyorsa vardır bir umut bence üzülme ikinciyi denersiniz canım. Bu arada sen hiç bitkisel falan kulanmamış mıydın sanki ben kullanmadın diye hatırlıyorum yanlışsam düzelt? Belki fayda ederdi biz son hız bitkisellere vitaminlere devam ediyoruz. Emre bey ilaç tedavisi önermedi bize. Şifa olur inşallah diye...

bene doktora git belki iltihap vardır maydonoz suyu idrar yolları iltihabına iyi gelir. Ama adet zamanındaki şiddetli kasık ağrısı yumurtalık iltihabından kaynaklanabilir çok çektim yumurtalık iltihabıdan ben de zamanında gitmediğim için uzun sürdü tedavim vakitlice doktora git bence.

canım onu ben de okudum... salak adam!!!!!! boşver sen onu peki hadi bizi tesede kandırıyorlar peki sonradan normal yolla hamile kalanlara ne demeli. Takılma canım kimmiş ki o zaten.........

sağol canım ya bende çok sinir oldum ama bi yandan da kendime normal yolla nasıl oluyor diyorum gerizekalı adam

mrb arkadaslar !topık cok yalnız herkes tatılde sanırım.kızlar bana tup bebek oncesı neler onerırsınız?fıkırlerınızı beklıyorum.neler yababılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…