Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cok zor bir yasami paylasabilmek; iyi kötü her an bir baska varlikla et tirnak olabilmek....Tanrinin kadina bahsettigi en büyük erdemdir Anne olabilmek.....Ve biz bu yolda diger kadinlardan cok farkli bir yola sapiyoruz! Esimizin sevgisi ve Annelik duygusunun arasinda sikisip kaliyoruz.Hangisi agir basiyorsa o tarafimizla avunuyoruz! Bir umut pesinde, belki bir muzice olur diye herseyin takdirini yüce Allah diyerek ona siginiyoruz! Ama birseyi biliyoruz ki bizi ancak bu durumda olan biri anlar!!!!!!

sevgidolu canım benim eşimin azo sebebi küçükken geçirdiği ameliyat bizde hormon tedavisi görüyorz pregnly kullanıyoruz 4aydır cuma eşim test yaptıracak ama bi umudum yok çünkü prengnly tek başına yeterli değilmiş bizde bu ay içinde kısmet olursa emre beye gideceğiz

mrb canlarım umarım ıyısınızdr.EBANA allah razı olsun canım benım ıcın endıselenmene sevındım.evet cok az kaldı canım.hayırlısı olsun ınsaalah.SAYES DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN.KIZLAR KISA PROTOKOL ve uzun protokul kacıncı gunler baslıyor kac gun suryr

kızlar slm.ben aranıza yeni katıldım.eşim mikrotese olacak bizede çapa ateş kadıoğlu dediler.ama o kadar yüksek fiyat isterse bizimde ödeyebilecek durumumuz yok.ne yapmalıyım ????

merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun allah bu mübarek günün hürmetine hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
sayes doğum günün kutlu olsun

eşim sedef tedavisi görüyor 40 gündür testisinin biri aşağıya inmiş gibi geldi bugün üroloğa gidecek kontrol yaptıracak inen testisimi anlayacağız güzel haberler alırız inşallah

merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun allah bu mübarek günün hürmetine hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
sayes doğum günün kutlu olsun

slm kızlar a.s. yazacak pek bişeyim yok öyle arada okuyup çıkıyorum, :hulya:
SAYES doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız sayescim doğumgünün kutlu olsun yeni yaşın inşallah sana bebeğinle uğur getirir

sağolun kızlar )) herkesin kandili mübarek olsun, dualarımız kabul olsun...

merhaba canlarım ben evime dün akşam döndüm eşimi çok özlemişim annemide şimdiden çok özledim keşke ikisini bir arada bulabilsem kızlar geçmişi okuyamıyacağım sayfalar bayağı ilerlemiş bana biriniz anlatsın ne var ne yok yoksa herşey bıraktığım gibi devammı ediyor SAYES bacım doğum günün kutlu olsun....

şöyle bir göz gezdirdm geçmişede ne yazıkkı aramıza katılan arkadaşlarımız olmuş allahım en kısa zamanda kurtarsın hepimizi..

KANDıLıNıZ mubarek olsun peygamberimizin göğe yükseldiği gün işallah Allahta bize bebekler göndrir bügünün hurmetine Amin....

kızlar bu mikrodelasyon testi yani Y testi genetik test mi acaba birde nerde yapılıyor cevaplarınızı bekliyorum...

evet canım genetik test biz umutta yaptırmıştık özel hastanelerde yapılıyo diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…