Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar, kandiliniz mübarek olsun, şu hayırlı mübarek günün ve gecesinin yüzü suyu hürmetine, peygamber efendimiz HZ. MUHAMMET MUSTAFA (S.A.V) yüzü suyu hürmetine nolur ALLAHIM bana ve burdaki tüm arkadaşlarıma ve evlat diye yanıp tutuşan tüm kader arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle, kimseye karşı mahçup etme, kucağımızı boş bırakma, AMıNNN...

canım inşallah allah yüzünüzü güldürür bizede umut olursunuz.dua edicem.

kızlarrrrr 1 hafta aradan sonra geldim nihayet.taşındım evime.internetim ancak bağlandı.çok özledim hepinizi...eee neler yaptınız ben ykken.güzel gelişmeler var mı?

gamzecım gule gule otur canım evınde topıkte guzel bır haber yok sımdılık.BXXX canım evet kaan hoca adetın 2 .gunu gelın dedı baslayalım dedı bakalım hayırlısı ınsaallh

sağol canım.inşallah bu mübarek günde herkesin duaları kabul olur da iyi haberler peşpeşe gelir.bu arada kandiliniz mübarek olsun...

gamzecım gule gule otur canım evınde topıkte guzel bır haber yok sımdılık.BXXX canım evet kaan hoca adetın 2 .gunu gelın dedı baslayalım dedı bakalım hayırlısı ınsaallh

bu hayırlı gecede allah'ım inşallah tedavinizden olumlu sonuçlarla dönmenizi nasip eder canım. Hayırlısıyla evladını kucaklarsın inşallah seneye, allah yar ve yardımcınız olsun. Mucizelerinden nasip etsin....

kızlarrrrr 1 hafta aradan sonra geldim nihayet.taşındım evime.internetim ancak bağlandı.çok özledim hepinizi...eee neler yaptınız ben ykken.güzel gelişmeler var mı?

hayırlı olsun güle güle otur inşallah yeni evinizde bi de bebişiniz olsun :)

AMİNNN!!! herkese dua ediyorum her zaman allahım nasip etsin cümle isteyen nerde varsa ya rabbim şu mübarek gece yüzü suyu hürmetine bizleri de mahrum bırakmasın , dikende gül bitiren rabbim bizleri de anne baba olmaktan mahrum koymasın.....

güle güle otur canım hayırlı uğurlu olsun evin bebişinin sesleriyle çınlasın inşl

bebekecem17 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
selam forumları gezerken buldum burayı

benim eşimdede azosperm vardı dr lar tüp bebek demişti ama biz umudumuzu kaybetmedik .allahın yardımıylada bebeğimiz oldu . 9 yıl hep uğraştık .kısaca sizinle paylaşmak istedim.

6 ayda bir hep eşim ve ben tahlil yaptırdık. bulunduğumuz yerde özel hastanede yok. dvelet hastanesine gittik . ben eşime keçiboynuzu kürü yaptım ayrıca ne kadar etkiliolduğunu bilmiyorum ama adanadan hakiki saf şalgam suyu aldırdım . sabah aç karnına ve gece yatarken kocaman bir bardak içirdim. yaşlaşık 3 ay sonra hamile olduğumu ögrendim. sizlerinde eşlerinize içirmeniz için yazmak istedim.

şu anda 16 aylık bir kızım var allah ona sağlık ve mutluku versin bu kandil gününde sizler için dua edeceğim allahım sizleride anne ve baba yapsın diye umudunuzu ve moralinizi bozmayın olurmu hepinize iyi günler diliyorum.................

bunu başarı öykülerinde okudum arkadaşlar umut olsun hepimize işte:))) ebana arkadışımız gibi bir mucize daha:))) Hiç bir zaman umutsuz olup ümdimizi allahtan kesmeyelim....

kızlar eşim yarın spermiogram yaptıracak çıkamyacak biliyorum ama bi durumumuzu görelim dedik az önce emre beyin safasındaki başarı hikayelerin okuyodum bizim gibi hipogonodotopik hipogonodzm olan bir arkadaşın tedavinin 19 ayında eşi normal yoldan gebe kalmış ne büyük mutluluk

darısı başına arkadaşım allah büyük hiç belli olmaz...

darısı başına arkadaşım allah büyük hiç belli olmaz...

amin bitanem amin inşl hepimizin olsun böyle şeyleri okuyunca duyunca umudum hep yenileniyor umut etmek bile yetiyor ama inşl hepimiz bu umuttan çıkıp bebişlerimize kavuşuruz canım:ecrin_bebek:

jklm canım mrb.bişi sorucam sana Kaan Hoca da tedavi olabilmek için ne gerekiyor, direk gidip muayene olabiliyormuyuz yoksa sevkli mi gitmek gerekiyor.ve masrafların devlet tarafından karşılanması için şartla nelerdir varmı bilgin canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…