gamzecım gule gule otur canım evınde topıkte guzel bır haber yok sımdılık.BXXX canım evet kaan hoca adetın 2 .gunu gelın dedı baslayalım dedı bakalım hayırlısı ınsaallh
kızlarrrrr 1 hafta aradan sonra geldim nihayet.taşındım evime.internetim ancak bağlandı.çok özledim hepinizi...eee neler yaptınız ben ykken.güzel gelişmeler var mı?
slm kızlar, kandiliniz mübarek olsun, şu hayırlı mübarek günün ve gecesinin yüzü suyu hürmetine, peygamber efendimiz HZ. MUHAMMET MUSTAFA (S.A.V) yüzü suyu hürmetine nolur ALLAHIM bana ve burdaki tüm arkadaşlarıma ve evlat diye yanıp tutuşan tüm kader arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle, kimseye karşı mahçup etme, kucağımızı boş bırakma, AMİNNN...
ayy sayes cim ağzından bal damlıyo:)) inşallah o da olur bi gün...
kızlarrrrr 1 hafta aradan sonra geldim nihayet.taşındım evime.internetim ancak bağlandı.çok özledim hepinizi...eee neler yaptınız ben ykken.güzel gelişmeler var mı?
sagol canım evet çok zor 15 gün alışmıştım zor geldi vallahi..merhaba canlarım ben evime dün akşam döndüm eşimi çok özlemişim annemide şimdiden çok özledim keşke ikisini bir arada bulabilsem kızlar geçmişi okuyamıyacağım sayfalar bayağı ilerlemiş bana biriniz anlatsın ne var ne yok yoksa herşey bıraktığım gibi devammı ediyor SAYES bacım doğum günün kutlu olsun....[/QUOTE
canım sağol) hoşgeldin o zaman:) ya zor vallahi anne özlemi.... a.s.
sagol canım amin diyorum güzel dileklerine.belgincim canım hoş geldin inşl yine en kısa zamanda anneni görürsün birazda eşinle hasret gider.
arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim tüm dualarınızı kabul etsin
canım hadi bakalım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine allahım kavuştursun seni bebeğine.EBANA BXXX BELGIN ZCU BLUE AVCI MAVIMENEKSE SAYES GOZUYAS SEVGI DOLU UMUTOLSUN ZAMAN ERYASU DEMMI DAHA SAYAMADGM DIGER KADER DOSTLARIM KANDILINIZ MUBAREK OLSUN BU GECE DUA EDELIM BIRBIRIMIZE.belgın cım gecmısı okuman zorsa ben dym sana 10 gun sonra kaan hoca da mıktotese ve tup bebek olcaz hayrlısyla
güle güle otur bacım içi dolu olsun cıvıl cıvıl bebek sesleri gelsin kapılarndan balkonundada bebek elbiseleri asılı olsun hep ayyy yazdıkça heveslendim inşallah bizlerde bu mutluluğu yaşarız birgün...:Saruboceq:kızlarrrrr 1 hafta aradan sonra geldim nihayet.taşındım evime.internetim ancak bağlandı.çok özledim hepinizi...eee neler yaptınız ben ykken.güzel gelişmeler var mı?
kızlar eşim yarın spermiogram yaptıracak çıkamyacak biliyorum ama bi durumumuzu görelim dedik az önce emre beyin safasındaki başarı hikayelerin okuyodum bizim gibi hipogonodotopik hipogonodzm olan bir arkadaşın tedavinin 19 ayında eşi normal yoldan gebe kalmış ne büyük mutluluk
darısı başına arkadaşım allah büyük hiç belli olmaz...
gamzecım gule gule otur canım evınde topıkte guzel bır haber yok sımdılık.BXXX canım evet kaan hoca adetın 2 .gunu gelın dedı baslayalım dedı bakalım hayırlısı ınsaallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?