evet canım genetik test biz umutta yaptırmıştık özel hastanelerde yapılıyo diye biliyorum.
merhaba canlarım ben evime dün akşam döndüm eşimi çok özlemişim annemide şimdiden çok özledim keşke ikisini bir arada bulabilsem kızlar geçmişi okuyamıyacağım sayfalar bayağı ilerlemiş bana biriniz anlatsın ne var ne yok yoksa herşey bıraktığım gibi devammı ediyor SAYES bacım doğum günün kutlu olsun....[/QUOTE
canım sağol) hoşgeldin o zaman:) ya zor vallahi anne özlemi.... a.s.
kızlar dün Emre beye mail atmıştım cevabı göndermiş mikrodelasyon testi yaptırın diyor ve sonra bahçeci kliniğinde görüşelim demiş kızlar bu testi nerde yaptırabiliriz kızlar cevaplarınızı bekliyorum
kızlar bu mikrodelasyon testi yani Y testi genetik test mi acaba birde nerde yapılıyor cevaplarınızı bekliyorum...
belginciğin teşekkür ederim bizde araştıralım bakalım o test azonun neden olduğunu mu çıkartıyor...
kızlar slm.ben aranıza yeni katıldım.eşim mikrotese olacak bizede çapa ateş kadıoğlu dediler.ama o kadar yüksek fiyat isterse bizimde ödeyebilecek durumumuz yok.ne yapmalıyım ????
kızlar slm.ben aranıza yeni katıldım.eşim mikrotese olacak bizede çapa ateş kadıoğlu dediler.ama o kadar yüksek fiyat isterse bizimde ödeyebilecek durumumuz yok.ne yapmalıyım ????
eşim sedef tedavisi görüyor 40 gündür testisinin biri aşağıya inmiş gibi geldi bugün üroloğa gidecek kontrol yaptıracak inen testisimi anlayacağız güzel haberler alırız inşallah
arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun .dualarınız kabul olsun.biz anne olmayı ne kadar hak ediyorsak.eşlerimizde baba olmayı o kadar hak ediyorlar.onların işi bize göre daha zor.mesela ben ne zaman bir hamile bayana baksam dalıp eşiminde bana bakdığını görüyorum işte o zaman içim öyle acıyorki keşke bakmasaydım diyorum.onun için eşlerimize daha çok destek olalım.bu gece hepimiz için dua edelim.bizi bizden başkası anlıyamaz anladım.bazı insanlar bize bunu hissettiriyorlar.kendimden çok sizin için dua edicem.görüşürüz hoşçakalın.
bsxxxx amin canım inşallahhhhhh
arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun .dualarınız kabul olsun.biz anne olmayı ne kadar hak ediyorsak.eşlerimizde baba olmayı o kadar hak ediyorlar.onların işi bize göre daha zor.mesela ben ne zaman bir hamile bayana baksam dalıp eşiminde bana bakdığını görüyorum işte o zaman içim öyle acıyorki keşke bakmasaydım diyorum.onun için eşlerimize daha çok destek olalım.bu gece hepimiz için dua edelim.bizi bizden başkası anlıyamaz anladım.bazı insanlar bize bunu hissettiriyorlar.kendimden çok sizin için dua edicem.görüşürüz hoşçakalın.
EBANA BXXX BELGIN ZCU BLUE AVCI MAVIMENEKSE SAYES GOZUYAS SEVGI DOLU UMUTOLSUN ZAMAN ERYASU DEMMI DAHA SAYAMADGM DIGER KADER DOSTLARIM KANDILINIZ MUBAREK OLSUN BU GECE DUA EDELIM BIRBIRIMIZE.belgın cım gecmısı okuman zorsa ben dym sana 10 gun sonra kaan hoca da mıktotese ve tup bebek olcaz hayrlısyla
EBANA BXXX BELGIN ZCU BLUE AVCI MAVIMENEKSE SAYES GOZUYAS SEVGI DOLU UMUTOLSUN ZAMAN ERYASU DEMMI DAHA SAYAMADGM DIGER KADER DOSTLARIM KANDILINIZ MUBAREK OLSUN BU GECE DUA EDELIM BIRBIRIMIZE.belgın cım gecmısı okuman zorsa ben dym sana 10 gun sonra kaan hoca da mıktotese ve tup bebek olcaz hayrlısyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?