Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

günaydın canım evet tam senin düşündüğün gibi eşim hipogonodzm hormon tedavisi görüyor çünkü sperm yapıcı ve çıkarıcı hormonlar eksik emre bey bize durumumuzun çok iyi olduğunu söyledi normal yolla gebelik bekliyorum dedi bu durum tedavisi en kolay erkek infertiletisiymiş canım hakkınızda inşl en hayırlısı olur biz emre beye gittiğimizden beri içimde bi rahatlık ferahlık var rabbim herkesin derdinin dermanını versin:ecrin_bebek:

slm canım sizin hormon değerleriniz nasıldı yüksek-düşük durumunuzun iii olduğuna çok sevindim benim eşimin hormon değerleri yüksek ama lh dengeledik fsh yüksek biraz zemuszemus

canım biz tese ameliyatı olduk 1 yıl önce ve bulunmadı malesef şimdi sadece bitkisel karışımlar yapıyoruz eşimin hormonlarını dengelemeye çalışıyoruz Emre beyle maiileşiyoruz egenetik test yaptırın dedi ve gelin diyor eşim bugün test yaptırcak bakalım sonuç ne olucak hayırlısı 15 gün sonra çıkıyormuş herhalde ....hayırlısı

canım çok sevindim inşallah sperm çıkışıda olur..

çok teşekkürler ceylinsu hepimize inşallah.... ameliyata yakın haber veririm

Kızlar eşim sonuçlarını Kaan Hoca'ya göndermişti. Trentali kesip sabahları yarım tablet klomen almasını proxeed i de aldığı veya alacağı bitkisel başka desteklerden dolayı günde 2 den 1 e düşürmesini istemiş.

Yarım klomen verdiği östrojen/testosteron oranı 7/1 civarında eşi olan başka arkadaşımız var mı?
Endol-trental- 2x1 proxeed plus tedavisi sanırım pek işe yaramadı geçen süreçte((
Ayrıca Emre bey de proxeedi kullanmanıza gerek yok dedi. Bu yüzden de eşimle tartışıyoruz. Ben az da olsa yinede fayda sağlayacağını düşünüyorum o ise bahane ve fırsat bulduya tamam artık doktor da içme dedi içmem diyor. sizce ne yapalım?? off zaman geçip ameliyat belirsizliği üzerimize çökünce karanlık karamsarlık şiddetini arttırıyor.

blueavci inşallah güzel haberlerini alırız.maalesef benim eşm şuan hiçbir tedavi düşünmüyor bekleyelim diyor doktora nasıl götürecem bilmiyorum en azından sadece görüşmeye gidelm diyorum ama..(

ay canım yaa inşallah normal yolla bir gebelik olur b söylediklerin var ya içimesu serpti gibi bişey oldu çünkü ben daha emr beye gitmeden eşimin hormonları ile ilgili bir sorunu olduğunu tahmin ediyordum ama bakalım 15 gün sonra ne olucak canımsen eşine bitkiselbir kür uyguuyormusun peki hormonlariçin bir bitkisel kür falan varmı acaba
:teselli:

canım hormon için bilmiyorum ama eşime 4aydır bal polen arı sütü keçiboynuzu kürü 3ay ve şimdi aralıklı aralıklı yapıyorum devam edecemde yapmaya 1ay nohut kürü 1kavanozda keçiboynuzu pekmezi yaptım eşin,n fiziksel görünümü nasıl kıllanma açısından azmı hipolularda az olurmuş ama benim eşimin iyi oldugunu söyledi doktor çünkü eşim ameliyatından beri sustanon diye bi ilaç var onu kullanıyodu oda testesteronu düzenliyomuş inşl canım sizin içinde güzel gelişmeler olacak yanlız sen nerdan anladın eşinde hormon eksikliği olduğunu

kızlar hepınıze merhabalar... gecmıse yonelık bazı arkadasları okuyabıldım.. benım cok yakınım da azospermdı ve cok cok az sperm hucresı bulunmustu ama esı suan 5,5 aylık hamıle.. benım calıstıgım hastanedekı ekıple yola cıktılar.. bu sıtedekı bazı arkadaslarıma ındırım konusunda yardımcı oldum. sızlerede seve seve olurum. arastırma ıcınde olan varsa bızım hast.yıde arastırdılarsa ve karar verırlerse ben gırerım devreye. ( ben hast.nın baska bır bolumunde calısıyorum, bende dusuk yaptım ve zamanımın gelmesını beklıyorum(

demmi allah yarcınız olsun canım. eşinde haklı napsın adam. insan biryerde bıkıyor artık. inşallah ameliyat sonucu yüzünüzü güldürür bütün sıkıntılar biter

Merhaba Apaydın Hastane ismini açıklar mısın?

demmi allah yarcınız olsun canım. eşinde haklı napsın adam. insan biryerde bıkıyor artık. inşallah ameliyat sonucu yüzünüzü güldürür bütün sıkıntılar biter

İnşallah Ebanacım saolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…