Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bu arada geçen cumartesimiz yoğun geçecek demiştim. ASM ile görüştük özellikle metabolomix konusunda Prof. Aydın beye eşim bu yöntemi siz buldunuz kendiniz daha maddi olarak yararlanamadan geri dönüşünü alamadan başka merkezlerde olduğunu duyuyoruz(bahçeci kliniği) bu nasıl oluyor diye sordu. O da biz hekim olarak yaptığımız buluşu kar amacı gütmeden insanlığın hizmetine sunmalıyız tabiki vereceğim yıl sonuna kadar göreceksiniz başka birçok merkezde bu olacak eğitimlerimiz devam ediyor dedi. çok etkilendim gerçekten günümüzde parmakla gösterilecek bir yaklaşım ve hareket. Sonra gittik umuta emre beye dedik böyle böyle imsi gelmiş size bahçeciyede metabolomix. Buraya gelme olasılığı var mı?malum aynı ekibin üyelerisiniz. O da hemen emriyologları aşina hanım diye birini aradı ondan öğrendiği sistemin bahçeciye kurulduğu ve bugün başlandığı ancak umuta gelmeyeceği.
Biz de düşünelim orası ile de tekrar görüşelim bir ihtimal operasyonu da orada olabiliriz dedik tamam dedi. Sizlerin de aklında bulunsun. şu anda azosperm için en iyi teknoloji ve yöntemler artı en iyi mikrocerrah bahçeci kliniğinde bulunuyor araştırıp duyabildiğim kadarıyla. Yalnız Aydın bey unutmayın ki teknoloji ne kadar gelişmiş olursa olsun onu kullanan insan işinin ehli olmadıkça bir işe yaramaz dedi. o da doğru ama biz nasıl tespit edeceğiz ki labda çalışanların hangisi en iyi hangisi biraz daha acemi?
başlarında durup çalışmalarını izleyip denetleyemiyoruz ki((

nasılsınız kızlar
ya şu metabolomix nedir diye nette araştırdım embriyo kalitesini çözen bi sistemmiş bende azo konusunda sperm bulma yöntemiyle ilğili bişey sandım küçük çaplı bi heyacandan sonra geri yerime oturdum
ahhh ahhh sperm hayırlısıyla bir çıksa metasınıda atasınıda yaptırırım ama sperm çıkmayınca olmuyor anam bizim yemeğin yağı varda salçası yok ahh bi olsa ben razıyım çogul gebelik olsun yeterki hayırlısıyla olsun
çok düşünüyorum acaba benimde bebem olucakmı benimde karnımda bi can olucakmı diye Rabbim sana sıgındım mahcup etme elimizi boş çevirme

Arkadaşlar merhaba nasılsınız ne var ne yok takip demiyorum bu ara. Biz dün kaan hocaya gittik muayne etti

Ve hemen mikro tese yapalım dedi bizde istemedik hazır değiliz korkuyorum.yüzde elli şans veriyor.sonra tahlil yapıldı fsh düşmüş eşim 2haftadır klomen kullanmasistı düşmüş. Sperm analizi yine 0 cılkı çok moralim bozuk.aynı ilaçlara devam dedi Allah hepsinizin yardımcısı olsun Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Son düzenleme:
Kızlar telefondan yazıyorum karışık oldu kusura bakmayın Şu mübarek günlerde allah yardımcımız olsun bizimde yüzümüz gülsün

kızlar jklmnin eşi pazartesi mikrotese olmayacakmıydı benmi yanlış hatırlıyorum çok merak ettim onu inşl sperm bulunmuştur

cicekciğim yüzde 50 şans baya yüksek bnce çok fazla ertelemeyin ama tabi siz bilirsiniz
kızlar sinirden çatlıyorum ya bugün akşam saçlarımı kestirdim ama kadın kesmedi resmen katletti ay moralim çok bozuk 60 lı yılların kadınına döndüm ya ben napıcam ufya bişeyde olsa yolunda gitse şaşarım

Fazla ertelemek istemiyoruz zaman cim ama korkuyorum hayırlısı allahtan. Çıkıp çıkmayacağını şimdiden bilemem dedi. Dün 4 ameliyat yapmış ikisi pozitif

zaman cim üzülme canım herşey saç gibi olsa. Ona üzül buna üzül yıpranıyoz iyice

kızlar hayırlı akşamlar, ÇİÇEKÇİM nasılsın senin adına sevindim bence % 50şans çok iyi hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım, ayrıca JKLMnin eşi bugün ameliyat olmucak daha pztesi kaan hocaya gittiler ilk önce jklm hazırlancak tedavisini olucak o hazırlandıktan tedavi bittikten sonra eşi ameliyat olucak ve bulunursa transferi olucak inşallah ben inanıyorum bulunucak dualarımız arkadaşımızla...

Sağol eryasu iyiyim sen nasılsın. Sağol bilgi için canım dün oraday sa karşılaşmışızdır.Arkadaşımızın hakkında hayırlısı neyse o olsun. Inşallah çok çok sperm bulunur

cnımgünaydın eşimin fizikselolarakgörünümüşu amnormalamaönckifotoğraflarına bakarsan anormal çünküboy kısalığı varmış ve üylenmeyokmuş amaşuamboyu 172
tüylenme normal sakalları az ama eşimin hormon sorununu bn daha önce şim susamon kullanmış çünkü ben araştırdım o yüzden ben pek umutsuzdeğilim emre bey hakkında araştırma yaparken de bu durumdaolup ta dah sonra tedevi ile normalyoldan hamile kalan ve hatta üçüzleriolan birinin yazısını da okudumoyüzden sen de sakın umutsz olma mutlaka amamutlaka olacak beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır canım

günaydın kızlar bugün çok üzgünüm çünkü dün hakkaride şehit olan askerlerden birisi bizim burdan hepsi bizim evladımız allahım ansına babasına sabır versin...MEKANLARI CENNET OLSUN..

kızlar eşim genetik testi burç genetik tanı merkezi ne yaptırıyor siz nerelerde yaptırıyorsunuz?sonuç 20 gün sonra işallah birşey çıkmaz.....

canım biiz umut tüpbebekte yaptırdık sonucu bizde 10de aldık inşallah temiz çıkar...

günaydın kızlar bugün çok üzgünüm çünkü dün hakkaride şehit olan askerlerden birisi bizim burdan hepsi bizim evladımız allahım ansına babasına sabır versin...MEKANLARI CENNET OLSUN..

belgin bende çok üzüldüm hepsine Bursadanda var şehit ölen kişi annemlerin yanında oturuyo çok üzülüyorum her seferinde ama Allah herkese ayrı imtihan veriyo ...:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…