cicekciğim yüzde 50 şans baya yüksek bnce çok fazla ertelemeyin ama tabi siz bilirsiniz
kızlar sinirden çatlıyorum ya bugün akşam saçlarımı kestirdim ama kadın kesmedi resmen katletti ay moralim çok bozuk 60 lı yılların kadınına döndüm ya ben napıcam ufya bişeyde olsa yolunda gitse şaşarım
kızlar hayırlı akşamlar, ÇİÇEKÇİM nasılsın senin adına sevindim bence % 50şans çok iyi hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım, ayrıca JKLMnin eşi bugün ameliyat olmucak daha pztesi kaan hocaya gittiler ilk önce jklm hazırlancak tedavisini olucak o hazırlandıktan tedavi bittikten sonra eşi ameliyat olucak ve bulunursa transferi olucak inşallah ben inanıyorum bulunucak dualarımız arkadaşımızla...
canım hormon için bilmiyorum ama eşime 4aydır bal polen arı sütü keçiboynuzu kürü 3ay ve şimdi aralıklı aralıklı yapıyorum devam edecemde yapmaya 1ay nohut kürü 1kavanozda keçiboynuzu pekmezi yaptım eşin,n fiziksel görünümü nasıl kıllanma açısından azmı hipolularda az olurmuş ama benim eşimin iyi oldugunu söyledi doktor çünkü eşim ameliyatından beri sustanon diye bi ilaç var onu kullanıyodu oda testesteronu düzenliyomuş inşl canım sizin içinde güzel gelişmeler olacak yanlız sen nerdan anladın eşinde hormon eksikliği olduğunu
günaydın kızlar bugün çok üzgünüm çünkü dün hakkaride şehit olan askerlerden birisi bizim burdan hepsi bizim evladımız allahım ansına babasına sabır versin...MEKANLARI CENNET OLSUN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?