Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
blueavci sen nasılsın canım. durumlar nasıl

sağol canım iyiym çok şükür şimdilik herşey yolunda eşim haftanın 4günü iğne vuruluyor bende elimden geldiğince ona destek oluyorum sizde durumlar nasıl sen ikinciyi düşünüyodunya şuan sperm var dimi sizde bi sorun kalmadı

anladım canım bende okumuştum onları canım benim eşimde sustanon kullanıyordu daha önce durumumuzu öğrendikten sonra onu bırakıp prengly başladık emre beyde haftada 3gün fostimon verdi benim eşimde ameliyattan öncesine kadar gelişmiyormuş ameliyattan sonra gelişmeye başlamış canım sanırım durumumuz aynı canım sende sıkma canını herşey yoluna girecek emre bey çok olumlu konuştu daha ortada sperm yok adam normal gebelik bekliyorum dediya inşl gerisi allaha kalmış hakkımızda hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum canım

Kızlar herkese günaydın...dün emre beydeydik bizde...off yaaa moralim bozuk ne biliyim ya anlamadım pek umutlu haberlerle dönmedik belki ondan...

DEMMİ...sende sanırım bir karamsarlığa düşmüşsün anlaşılan...dün bende öyle bir karamsarlık içine düştümki emre beyin sesi kulaklarımda hala...üst geçitten geçerken tutamadım kendimi hıçkırıklarla bir ağladım ama ne eşim ne bişey umrumda değil nasıl ağlıyrum o kadar çıkmazda hissettimki kendimi..bilmiyorum ameliyat yaklaştıkça daha da moralsiz oluyorum...

canım noldu ne dedi emre bey bu kadar umutsuz karamsar oldun

şimdiye kadar genetik teste gerek duymuyorum sizde demişti dünde genetik testleri istede yinede yaptırın elimizde dursun diyo.anlamadım gitti bizde yaptırmadık zaten moralmen çökmüştük artık elimizde dursun diye kalmıuş ameliyata 2 ay boşverdik sebebinide bilmeyiverelim dedik...oofffffffff...

şimdiye kadar patalojide bi kaç tane spermatazoa görülmüştü diye çok şans veriyodu hatta belki normal bile çıkış olur demişti ama dün mikrotese yapacaz onada %50 belki dedi..bulursakta 3-5 tane olur falan dedi ve tavsiyem tüp bebeğe sizde eşinizle beraber hazırlanın dedi...yani bu sefer baya olumsuz konuştu....

canım ne desem boş biliyorum ama allahtan ümit kesilmez inşl en mikrotesede en güzel sonucu alırsın sen kendini toparla canım eşine destek ol b iz bi şekilde atlatrız ama onlar herşeyi içlerine atıyorlar

Kızlar az önce emre bey eşimi aramış dünkü spermiyogramda 2 adet hareketsiz sperm çıkmış....bende aradım ama müsait değildi konuşamadım kafayı yicem hem inanamıyorum hemde sevinsemmi sevinmesemmi bilemedim....

adakcım bence iyi haber. var oluşu cansız bile olsa üretiyor demektir.ilaçla tedavi olur bençe bitgisel kürlerde denersin.dokdora danısarak uygulayın bitgiselleri.iyi yapalım derken kötü olmasın.sonuç iyi olmasaydı doktor aramazdı.umut görünüyor demektir hadi hayılısı

sağol arkadaşım..bide anlasam hareketsiz spermin işe yarayıp yaramadığını??aramayada çekiniyorum bunaltmamak adına....

Adakçım bu muhteşem bir haber. sevinilmez mi hiç buna. mikrotesede bile bulunamayan hareketsiz de olsa spermler çıkış yapmış işte. ha gayret hareketlileride çıkar inşallah. azospermiyi yenme yolundasınız daha ötesi var mı çook sevindim.
Neler kullanıyordu senin eşin anlatır mısın. Genetik testlere falan da kafayı takma. her azospermiye uygulanan rutin araştırmalar. Bizim inmemiş testis olmasına rağmen bir çok doktor gereksiz görsede yaptırdık. Medical park göztepe hastanesinde 15 günde olumlu çıktı sonuçlar. şimdi doktorlar gördüklerinde onuda iyiye işaret şans yükselten bir veri olarak görüyorlar.

adakcım demmiye katılıyorum .karamsar olma bence. genetik testi genelde doktorlar istiyor.iyi sonuç alırsanız, sizin şansınız yükselir.bu güzel haberden sonra genetiği ihmal etmeyin görürsünüz bak iyi olacak.

Adak tabiki fişek gibi hareketlileri makbul. Ama bunada şükür inşallah o da olur. Hareketsizlerle icsi yapılıp hamile kalmak oldukça düşük bir şans

adakcım ilk önce patalojide spermatazolar göründü şimdi 2tane cansız ha gayret az kaldı yakında mutlu son inşl çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…