Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
asicim canım dualarım seninle.kendine dikkat et.hayırlı haberler bekliyorum.görüşürüz.:ecrin_bebek:

KIZLAR NASILSINIZ bakalım uzun bir aradan sonra ben geldim birisi bana ben yokken neler oldu bi gecmişi özetleyebilirmi

Kızlar, ben de eşimle azo olduğunu bilerek evlendim. Azo sebebimiz, inmemiş testis ve 8 yaşında ameliyat olarak indirilmiş. Ben yola Allah dilerse olur diye çıktım. İlk başlarda incir kürü yaptık. 2,5 ay kadar devam ettik. Sonra bir spermiyogram yapma niyetiyle yola çıktık. İnternetten araştırma yaparken kendimi bu sitede ve ilk olarak bu forumda buldum. Bu forum benim ilk göz ağrım.
Umut tüp bebeğe gitmeye karar verdik. Emre beyden randevu aldık, tahliller istedi, sonuç Azo idi gene. Y kromozom ve hormon tahlillerine baktı microtese önerdi. Eşim daha önce Tesa ve Tese operasyonları geçirmişti. Karar aldık microtese olmaya. Hamdolsun sonuç pozitif çıktı ve 2 tüp sperm donduruldu. Ben Temmuz 7 de Süleyman Bey ile tedaviye başladım, Salı günü 17 tane yumurtam toplandı, bugün Cuma saati transfer edildi.
2 Embriyo ve kalan spermler de donduruldu. Şimdi heyecanla Test gününü bekliyoruz.
İnanın, Allah murad ettikten sonra herşey olacaktır. Bizim tedaviye başlamamıza sebep bu forum oldu.
Allah kimsenin emeğini zayi etmesin. Tez zamanda herkesi muradına kavuştursun hayırlısıyla...

AMİNNNNNN....sen de inşallah tez zamnda bebeğine kavuşursun canım.bekliyoruz güzel haberi............

kızlar bugün kaan beye gittik.hormonları beğendi.artık son aşamaya geldik dedi.menagon diye bi iğne verdi.1 ay gün aşırı kullanıp hormnları gndercez.eylülde gelin dedi.her ihtimale karşı adetin 2. günü gelin dedi.ya bide karar vermemizi istedi.hazrlanıp mı m tese yapalım çıkarsa mı hazrlanıyım diye.aslında bi kere hazrlndım olmadı tekrar o kadr hormonu almak istemiyorum aslında ama tabi bildiğiniz gibi bide risk var.amannn daraldım walla.bu arada bu iğneyi kullanan var mı?

selamlar..bigün buraya benimde yazacağımı tahmin etmezdim..diğer bölümlerde hep yazdım, çünkü ben bende sorun var sanıyordum hep..bende 2.5 yıldır evliyim, ama tedaviye 5 aydır başladık..tabi tedavi denirse..adam hiç bir şeye bakmadan direkt klomenle başladı..ne eşime nede bana baktı..sonra geçen hafta doktoru değiştirdik ve bugün sabah eşime sperm testi, haftaya banada rahim filmi çekilecekti..ama eşim sonucu eline alınca şok olmuş ve ben hala şoktayım, renk ve verilen sperm miktarından başka bir şey yok sonuçta..hepsine çizgi çekilmiş..yani sıfırmı demek bilmiyorum..doktorda şaşırmış ve salı günü için devlet hastanesine göndermiş..bakalım salı ne olacak..Rabbim sabır versin..bugün eşimde bende oturduk ağladık beraber..ama kabulleneceğiz, Allah'tan gelene razıyız napalım..

asi06 inşl hamilelik haberini verirsin bizlere hakkında hayırlısı olsun kızlar ben on gün kadar yokum inşl döndüğümde güzel haberlerinizi okurum şimdilik hoşçakalın

kızlar bugün kaan beye gittik.hormonları beğendi.artık son aşamaya geldik dedi.menagon diye bi iğne verdi.1 ay gün aşırı kullanıp hormnları gndercez.eylülde gelin dedi.her ihtimale karşı adetin 2. günü gelin dedi.ya bide karar vermemizi istedi.hazrlanıp mı m tese yapalım çıkarsa mı hazrlanıyım diye.aslında bi kere hazrlndım olmadı tekrar o kadr hormonu almak istemiyorum aslında ama tabi bildiğiniz gibi bide risk var.amannn daraldım walla.bu arada bu iğneyi kullanan var mı?

gamze emre bey umut hastanesindeki ürologdu dimi nasıl hastane ortamı nasıl ben çider üyesiyim agustos ayı içersinde orada tedavi ilaçlar dahil 3500 tl dedi çiderdeki bayan ama ben iyice düşünmek istiyorum bilgi verirsen sevinirim

arkadaşlar birde hemen eşlerimizi hemen tese ol falan demeyelim ilk önce bir bitkisel ve ilaçla çareler arayalım daha sonra olmazsa tese olsunlar çünki her amaliyat bizim şansımızı da düşürüyor çünki her teseden sonra dokular ölüyormuş bizim ilki çok zor olmuştu eşim 1 ay yazık hareket bile edemedi birde beiz çok bilinçsiz araştırmadan gittik onun için nolur iyice hastaneleri araştırın bizim durumumuza düşmeyin çünkü biz şimdi çok korkuyoruz tekraraynı şeyleri yaşayacagız diye allah hepimizin yardımcısı olsun

zamancım 2007 yılında 400.000 çıkış vardı.yüzde 5 hareketli.2008 bir yıl sonra sıfır 2009 bir yıl sora yine sıfır.2010 mayıs m.tese yine sıfır.patoloji sonuçu umut var dediler.izmir ege üniversitesinde. altı ay sonra gel tekrar m.tese yapıcaz dediler .doktor bey ilaç falan dedim bol bol meyve sebze dedi.içim rahat etmedi internetten araştırdım emre bey ve kaan beyi buldum.emre bey yeni ameliyat olmuş bekliyelim dedi.kaan bey klomen ve testojel verdi ağustozda başlıycaz.bizim fsh-lh-total testesteron -normal.free testosteron 8.8 olması gereken 15-40 arası.

zcu ilaç tedavisi yanında kürleri falan yapın kürleride yaparken en az 3 ay yapman gerekliymiş yani bizlere çok iş düşüyor ben eşimi aynı bir bebek gibi besliyorum bazen çok sıkılıyorum ama ne yapalım bizimde yavrularımız olsun diye yeterki rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

selamlar..bigün buraya benimde yazacağımı tahmin etmezdim..diğer bölümlerde hep yazdım, çünkü ben bende sorun var sanıyordum hep..bende 2.5 yıldır evliyim, ama tedaviye 5 aydır başladık..tabi tedavi denirse..adam hiç bir şeye bakmadan direkt klomenle başladı..ne eşime nede bana baktı..sonra geçen hafta doktoru değiştirdik ve bugün sabah eşime sperm testi, haftaya banada rahim filmi çekilecekti..ama eşim sonucu eline alınca şok olmuş ve ben hala şoktayım, renk ve verilen sperm miktarından başka bir şey yok sonuçta..hepsine çizgi çekilmiş..yani sıfırmı demek bilmiyorum..doktorda şaşırmış ve salı günü için devlet hastanesine göndermiş..bakalım salı ne olacak..Rabbim sabır versin..bugün eşimde bende oturduk ağladık beraber..ama kabulleneceğiz, Allah'tan gelene razıyız napalım..

melisela siz sperm testi yaptırmadınızmı sperm testinde sperme rastlanmamıştır yazmıyor mu tam kesn öğren ondan sonra tedaviye bakarsın canım ama eğer azospermi ise de üzülme bizde aynı durumdayız zor bir süreç sabır isteyen bir süreç ama işallah sonuçlar iii çıkar:gitme:

Kızlar, ben de eşimle azo olduğunu bilerek evlendim. Azo sebebimiz, inmemiş testis ve 8 yaşında ameliyat olarak indirilmiş. Ben yola Allah dilerse olur diye çıktım. İlk başlarda incir kürü yaptık. 2,5 ay kadar devam ettik. Sonra bir spermiyogram yapma niyetiyle yola çıktık. İnternetten araştırma yaparken kendimi bu sitede ve ilk olarak bu forumda buldum. Bu forum benim ilk göz ağrım.
Umut tüp bebeğe gitmeye karar verdik. Emre beyden randevu aldık, tahliller istedi, sonuç Azo idi gene. Y kromozom ve hormon tahlillerine baktı microtese önerdi. Eşim daha önce Tesa ve Tese operasyonları geçirmişti. Karar aldık microtese olmaya. Hamdolsun sonuç pozitif çıktı ve 2 tüp sperm donduruldu. Ben Temmuz 7 de Süleyman Bey ile tedaviye başladım, Salı günü 17 tane yumurtam toplandı, bugün Cuma saati transfer edildi.
2 Embriyo ve kalan spermler de donduruldu. Şimdi heyecanla Test gününü bekliyoruz.
İnanın, Allah murad ettikten sonra herşey olacaktır. Bizim tedaviye başlamamıza sebep bu forum oldu.
Allah kimsenin emeğini zayi etmesin. Tez zamanda herkesi muradına kavuştursun hayırlısıyla...

ASİ hayırlı olsun işallah müjdeli haberini bekliyoruz darısı bizlerin başına:nazar::nazar::nazar:

gamze emre bey umut hastanesindeki ürologdu dimi nasıl hastane ortamı nasıl ben çider üyesiyim agustos ayı içersinde orada tedavi ilaçlar dahil 3500 tl dedi çiderdeki bayan ama ben iyice düşünmek istiyorum bilgi verirsen sevinirim

evet umutta emre bey ben çok memnun kaldım.doktorlar gayet ilgiliydi.fiytlarıda diğer hastanelere göre uygun.emre beyin çalıştığı diğer hastaneler tabi.tavsiye ederim.özellikle emre beyi kaçırma bence.süper bi doktor...

neden kimse bana dstek olmuyor..tavsiyeleeiniz, önerilerinizi bekliyorum..lütfen..

selamcanım nasılsın öncelikle sakın karmsarlığave umutsuzluğa kapılma senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım ben 3 yıllık evliyim ve sorunun hep kendimdeolduğunu düşünüyoruk çünkü troid tedaisi görüyordum ve amelyat oldum dedik hadibismillah çocuk niyetledik yok olmadı 3 ay denedik dedik doktora gidelim ve gittik anlattık eşimküçükken ateşli hastalık geçirmiş ve onu doktora söyledik eşimden ve benden thlilistedi eşime permiogramyaptırdık sonucu aldığımızda hepsiçizgiçzgçizgi sıfır sıfır ve sıfır eşim anlamadı bana dediki ne bunar böyle çizgiçizgisıfır sıfır diye ben de dedimbilmiyorumama inanırmısın bir anda başımdan aşağıya kaynar su döküldüneyse bu şok etkis bizde 1 hafta sürdü doktorumuz bize deditüpbebek olacak başka çare yok eşimi de bir üroloğagönderdi .bun dan yaklaşık 3 ay öncesi ve ben araştırdım araştırdım sonun da istanbul kadıköy kşuyolunda umut tüp bebek merkezinde bulunan rolog emre bakırcıoğlunda karar verdik ve geçen salı oradaydık eşimuaye oldu tahlil yapıldı sonuç bekliyoruz sana da tavsiyem burada dier arkadaşlar kaan aydos diye bir doktor varmışbir de onu tavsiye ediyorlar ama terih meselesi sen neredeydin emre bey istanbulda kaan aydos sanırımankarada iyi ce araştır öyle karar verin ama canımöncelikle eşinin bir ürolog tarafından mutlaka tedavi edilmesi gerekiyo yalnız herönüne gelen ürolog değil bu işe gönül vermiş ve bu işiçin uğraşan bir ürolog olsun ypmanı gereken önceliklişey eliniz dekispermiogramlairlikte birürolog bulmanız

canımmerhaba inşallah hayırlı haberleriiiburadan verrisin bekliyoruz burada seniniçin halayl kuralımdahalaylar çekelmhaydi hayırlısı dualarımız seninle kendine çok ii bak:lepi:

Back
X