Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar, ben de eşimle azo olduğunu bilerek evlendim. Azo sebebimiz, inmemiş testis ve 8 yaşında ameliyat olarak indirilmiş. Ben yola Allah dilerse olur diye çıktım. İlk başlarda incir kürü yaptık. 2,5 ay kadar devam ettik. Sonra bir spermiyogram yapma niyetiyle yola çıktık. İnternetten araştırma yaparken kendimi bu sitede ve ilk olarak bu forumda buldum. Bu forum benim ilk göz ağrım.
Umut tüp bebeğe gitmeye karar verdik. Emre beyden randevu aldık, tahliller istedi, sonuç Azo idi gene. Y kromozom ve hormon tahlillerine baktı microtese önerdi. Eşim daha önce Tesa ve Tese operasyonları geçirmişti. Karar aldık microtese olmaya. Hamdolsun sonuç pozitif çıktı ve 2 tüp sperm donduruldu. Ben Temmuz 7 de Süleyman Bey ile tedaviye başladım, Salı günü 17 tane yumurtam toplandı, bugün Cuma saati transfer edildi.
2 Embriyo ve kalan spermler de donduruldu. Şimdi heyecanla Test gününü bekliyoruz.
İnanın, Allah murad ettikten sonra herşey olacaktır. Bizim tedaviye başlamamıza sebep bu forum oldu.
Allah kimsenin emeğini zayi etmesin. Tez zamanda herkesi muradına kavuştursun hayırlısıyla...
kızlar bugün kaan beye gittik.hormonları beğendi.artık son aşamaya geldik dedi.menagon diye bi iğne verdi.1 ay gün aşırı kullanıp hormnları gndercez.eylülde gelin dedi.her ihtimale karşı adetin 2. günü gelin dedi.ya bide karar vermemizi istedi.hazrlanıp mı m tese yapalım çıkarsa mı hazrlanıyım diye.aslında bi kere hazrlndım olmadı tekrar o kadr hormonu almak istemiyorum aslında ama tabi bildiğiniz gibi bide risk var.amannn daraldım walla.bu arada bu iğneyi kullanan var mı?
zamancım 2007 yılında 400.000 çıkış vardı.yüzde 5 hareketli.2008 bir yıl sonra sıfır 2009 bir yıl sora yine sıfır.2010 mayıs m.tese yine sıfır.patoloji sonuçu umut var dediler.izmir ege üniversitesinde. altı ay sonra gel tekrar m.tese yapıcaz dediler .doktor bey ilaç falan dedim bol bol meyve sebze dedi.içim rahat etmedi internetten araştırdım emre bey ve kaan beyi buldum.emre bey yeni ameliyat olmuş bekliyelim dedi.kaan bey klomen ve testojel verdi ağustozda başlıycaz.bizim fsh-lh-total testesteron -normal.free testosteron 8.8 olması gereken 15-40 arası.
firuze bayağıdır gelmiyon kız nerelerdesin. canım dualarına canıgönülden katılıyorum. amin inşallah canım
selamlar..bigün buraya benimde yazacağımı tahmin etmezdim..diğer bölümlerde hep yazdım, çünkü ben bende sorun var sanıyordum hep..bende 2.5 yıldır evliyim, ama tedaviye 5 aydır başladık..tabi tedavi denirse..adam hiç bir şeye bakmadan direkt klomenle başladı..ne eşime nede bana baktı..sonra geçen hafta doktoru değiştirdik ve bugün sabah eşime sperm testi, haftaya banada rahim filmi çekilecekti..ama eşim sonucu eline alınca şok olmuş ve ben hala şoktayım, renk ve verilen sperm miktarından başka bir şey yok sonuçta..hepsine çizgi çekilmiş..yani sıfırmı demek bilmiyorum..doktorda şaşırmış ve salı günü için devlet hastanesine göndermiş..bakalım salı ne olacak..Rabbim sabır versin..bugün eşimde bende oturduk ağladık beraber..ama kabulleneceğiz, Allah'tan gelene razıyız napalım..
Kızlar, ben de eşimle azo olduğunu bilerek evlendim. Azo sebebimiz, inmemiş testis ve 8 yaşında ameliyat olarak indirilmiş. Ben yola Allah dilerse olur diye çıktım. İlk başlarda incir kürü yaptık. 2,5 ay kadar devam ettik. Sonra bir spermiyogram yapma niyetiyle yola çıktık. İnternetten araştırma yaparken kendimi bu sitede ve ilk olarak bu forumda buldum. Bu forum benim ilk göz ağrım.
Umut tüp bebeğe gitmeye karar verdik. Emre beyden randevu aldık, tahliller istedi, sonuç Azo idi gene. Y kromozom ve hormon tahlillerine baktı microtese önerdi. Eşim daha önce Tesa ve Tese operasyonları geçirmişti. Karar aldık microtese olmaya. Hamdolsun sonuç pozitif çıktı ve 2 tüp sperm donduruldu. Ben Temmuz 7 de Süleyman Bey ile tedaviye başladım, Salı günü 17 tane yumurtam toplandı, bugün Cuma saati transfer edildi.
2 Embriyo ve kalan spermler de donduruldu. Şimdi heyecanla Test gününü bekliyoruz.
İnanın, Allah murad ettikten sonra herşey olacaktır. Bizim tedaviye başlamamıza sebep bu forum oldu.
Allah kimsenin emeğini zayi etmesin. Tez zamanda herkesi muradına kavuştursun hayırlısıyla...
gamze emre bey umut hastanesindeki ürologdu dimi nasıl hastane ortamı nasıl ben çider üyesiyim agustos ayı içersinde orada tedavi ilaçlar dahil 3500 tl dedi çiderdeki bayan ama ben iyice düşünmek istiyorum bilgi verirsen sevinirim
neden kimse bana dstek olmuyor..tavsiyeleeiniz, önerilerinizi bekliyorum..lütfen..