Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet cnm sebebi bilinmiyor,biz sperm çıktıktan sonra hemen her ay spermogram yaptırdık her testte 2-3 harelketsiz çıktı sen sakın korkma sizdede çıkmaya devam edecek,birkere çıktımı hep çıkıyor,ilaç endol trental ve klomen verdi o ara çıkış oldu,endol ve trentali kesti proxeed ve klomene devam ediyoruz çok şükür hala çıkış var geçen ay yaptırdık en son 2-3 hareketsiz çıktı yine,sakın üzülme sizinkide kesilmeyecek siz ne kullanıyorsunuz bu şekilde hareketsiz spermle çok fazla başarı sağladığınıda yazmış kaan ho0ca bize,hem şansımız az demiş hemde sizin gibi olan ve hamile kalan hastalarım var demiş.

ah arkadaşım rabbim yüzümüze baksın inşallah ilk ve son olmaz dediğin gibi olur nasıl korkuyorum bilemezsin....biz klomen ve 2 çeşitte gnc ürünü vitamin kullanıyoruz antioksidan ve argınmax diye okadar canım...bende hareketsizle başarı çok az diye duydum ama bu en azından tesede çıkma olasılığını artırmaz mı?peki bu durumda neden bekliyorsunuz siz arkadaşım hazırlanmayı düşünüyormusun eşinle sende??

Dualarınızı eksik etmeyin......

canım çok uzun bir yol katedip buaralara geldin ve en sonundada mükafatını aldın..aldın diyorum çünkü bu hastalıkta senin aşamana gelebilmek büyük mucize...rabbim sonunuda getirsin inşallah hamile olacağına gönülden inanıayorum arkadaşım....

arkadaşlar... umuttta tüp bebek yaptıranlar....yumurta toplanana kadar eyrı bir ücret toplanırsa ayrı bi ücretmi verilecek...yani bu durumda allah korusun sperm yoksa toplanmayacak parası da verilmeyecekmi...bilen varmı çok merak ettim...

kızlar bu cumartesi emre beyden randevu aldım yine gidicez...spermiyogram yapıcaz yoksa ben çatlıcam...bidaha çıkacakmı diye...dua edin lütfen bişiler çıksın...

arkadaşlar... umuttta tüp bebek yaptıranlar....yumurta toplanana kadar eyrı bir ücret toplanırsa ayrı bi ücretmi verilecek...yani bu durumda allah korusun sperm yoksa toplanmayacak parası da verilmeyecekmi...bilen varmı çok merak ettim...

canım tedaviye başlarken yarısını opu günüde kalanını alıyolar.

canım çok uzun bir yol katedip buaralara geldin ve en sonundada mükafatını aldın..aldın diyorum çünkü bu hastalıkta senin aşamana gelebilmek büyük mucize...rabbim sonunuda getirsin inşallah hamile olacağına gönülden inanıayorum arkadaşım....

canım Allahım sizlerede herkezede nasip etsin kucağımıza almayı da nasip etsin Rabbimden ümidimi kesmiyorum dediğin gibi bu aşamalar çok büyük mücize şükürler olsun

ASİ canım işallah sonuç ii çıkar çok uğraşmışsınız....canım bizte tese olduk ama eşimin ağrısı yoktu ve bize açıklama yapmadılar hemen ayağa klaktı acaba biz nasıl ameliyat olduk iğneyle alındı bizden daha sonra hiçbir evrak vermediler bize ne patoloji raporu ne de başka birşey ....sadece parayı aldılar o kadar Allah insanı iii insanlarla karşılaştırsın

kandiliniz mübarek olsun kızlar inşallah dualarımız kabul olur hepimiz hayırlı bir evlat sahibi oluruz

arkadalar nasılsınız bende hamılelıgımın 6. haftasına gırdım yazdıklarınızı okuyorum ama hıc bır zaman umıdınızı yıtırmeyın dun esımle konustuk bana belkı senın bu ınncın olmaaydı ben tedavımı yarıda keserdım smdıde bu mutlulugu yasyamazdık dedı sımdı daha ıyı anlıyorum ınanınca oluyormus demek kı...
dedıgım gıbı 6. hahtaya gırdımtedavı donemı bıraz yorucu gectı sımdı kendımı toparlamaya basladım tam 4 kg aldım ama tedavı bıtınce hemen verdım ıgneler şişirdi şimdi aşermeye başladım bulantım iki gun once başladı sadece ekşi ve tuzlu seyler yıyebılıyorum persembe gunu kese olusuma bakmak için doktorumuz cagırdı belki ikiz gebelıkte olabılır dedı bkalım :)
Allah herkese bu mutlulugu yaşatsın ınanıyorum cok kısa zamanda bu bolumde anne olmayan kalmayacak ınanıyorum lutfen sızde ınanın....

canım senin adına çook sevindim işallah Allah bizlerede nasip eder aneliği şu hayırlı günde İŞAohaoldumsmileLLAH

arkadalar nasılsınız bende hamılelıgımın 6. haftasına gırdım yazdıklarınızı okuyorum ama hıc bır zaman umıdınızı yıtırmeyın dun esımle konustuk bana belkı senın bu ınncın olmaaydı ben tedavımı yarıda keserdım smdıde bu mutlulugu yasyamazdık dedı sımdı daha ıyı anlıyorum ınanınca oluyormus demek kı...
dedıgım gıbı 6. hahtaya gırdımtedavı donemı bıraz yorucu gectı sımdı kendımı toparlamaya basladım tam 4 kg aldım ama tedavı bıtınce hemen verdım ıgneler şişirdi şimdi aşermeye başladım bulantım iki gun once başladı sadece ekşi ve tuzlu seyler yıyebılıyorum persembe gunu kese olusuma bakmak için doktorumuz cagırdı belki ikiz gebelıkte olabılır dedı bkalım :)
Allah herkese bu mutlulugu yaşatsın ınanıyorum cok kısa zamanda bu bolumde anne olmayan kalmayacak ınanıyorum lutfen sızde ınanın....

canım allah keseyi de kucağınızda da görmeyi nasip etsin. Ben de inanıyorum herkes anne baba olma mutluluğunu yaşayacak inşallah ben de hep umutluyum hepimiz adına:)

herkesciklerin kandili mübarek olsun Allah kucaklarımızı tombik bebişlerle doldursun inşallah!!!

kızlar kandil olduğunu yeni öğrendim....hepimizin kandili kutlu olsun...hepimizin kucakları bebek dolsun...rabbim hepimizin dualarını kabul et....

arkadaşlar kandiliniz mubarek ,dualarınız kabul olsun...kuçaklarımız bebeklerle dolsun.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Merhaba arkadaslar.
Hepinizin kandili mübarek olsun dualariniz kabul olur.
Asi tedavin hayirli olsun insallah seninde güzel haberini aliriz.

Tosbik senin adina sevindim dedigin gibi insallah bizede o mutlulugu yasamak kismet olur.

Kizlar ben sabirsizla agustos adetimi bekliyorum bir an ônce tedaviye baslamak istiyorum. ARtik bende hamile olmak istiyorum.

arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun rabbim bu mübarek gün ve gecelerin yüzü suyu hürmetine bizlere sabır eşlerimze şifa versin hepimizin kucakları yavruları ile şenlensin rabbim herkesin yar ve yardımcıı osun

allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah nerde tedavi oldunuz acaba yazarmısınız

arkadaşlar hepinizin kandili mibarek olsun inşallah bu günün hürmetine rabbim bizimde kucaklarımızı doldursun bebek kokusunu bizlere nasip etsin burada ismi olan bütün arkadaşlarımın hepsine rabbim ikiz bebekler nasip etsin rabbim inşallah amiiiiiin :Saruboceq::CüvCüv:

arkadaşlar hepinizin kandili mibarek olsun inşallah bu günün hürmetine rabbim bizimde kucaklarımızı doldursun bebek kokusunu bizlere nasip etsin burada ismi olan bütün arkadaşlarımın hepsine rabbim ikiz bebekler nasip etsin rabbim inşallah amiiiiiin :Saruboceq::CüvCüv:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım..bende herkesin kandilini kutluyorum..dualarda buluşmak dileği ile inş..

Back
X