Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar gamzecim benim eşim menegon kullanmıştı önceleri hiğoganadizm teşhisi konulmuştu o zaman doktor vermişti hipon hastası aolarda bu ilacı kullanıp sperm çıkışı olan çok oldu inşallah sizdede olur
inşallah canım ya son şansımız artık...
ya hiç anlamıyorum ne kadar duyarsız anne babalar var ben kayınvaldemlerden allah razı olsun diyorum biz onların sayesinde durumumuzu anladık evlendiğimde hastaydım hemen ilk ay hamile kalırım sanmışlar oysa bizeşim işten ayrıldığı için korunuyoduk bunuda öğrendiler biz destek oluruz dediler bizde bıraktık bi kaç ay olmayınca eşiminden yaşadığı ameliyattan dolayı böyle bir ihtimali düşünmüşlerki bizi hemen doktora yönlendirdiler işte bunlarda anne baba sağolsun herzaman diyorum allah razı olsun diye allahım ne verceksen hayırlısını ver yarabbim bu anne baba olsa bile
ya zaten bizler ana babalarının hatalarının bedelini ödüyoruz anası bana ben bukadar baktırdım şimdi sen baktır mı demedi oglumla evlendin Allahtır olmasın mı demedi anlamıyorum dedim evlesin okadar erkek kardeşlerine baktın nasıl fark etmezsin dedim testislerinin olmadıgını oda bana biliyordum dedi napim çıksaymış onlarda bana ne demezmi ben kayınvalidem den çok çektim çekmeyede devam edicem gibi içim asla dogrulmuyor eşim 2.mtesede çıktı yarı baygın anne anne diyor aradım evde yok sonra araya araya bi komşunda buldum oturmaya gitmiş ya oğlu mtese oluyor oturda dua et aramalarından zaten geçtim babasıylada kavga ettim bu yüzden adam bana ben açıp orasına mı bakıyorum diyor ama dedim iki karı almayı biliyorsun onlara bakmayı biliyorsun ya bide doguştan yok dedim adamda istersem 10 karı alırım beni ilgilendirmez demez mi ikiside napalım yoksa herkezin çocugu olcak degilya diyor anası umrede otel odasında annemin ve herifin yanında işine gelmiyorsa al bavulunu git dedi eşimde anasına sarılıyor hadi onlar diyor ama herif onlar ne derse desin asla toz kondurmaz onlar naparsa yapsın haklı eeeee böylede olunca laflarını hiç çekmiyorlar
selam canım sakın böyle düşünme aynı şeyi ben de yaşıyorum her karşıma çıkan hai artık 4 yıllık evlisiniz yokmu daha çocuk bak görümcen daha evleneli 10 ay oldu sen daha duruyon mu bu soruya cevap vermekten bıktım yola çıktığımda tanıdık birini görücm diye ödüm patlıyo çünkü evden çıkarken hiçböyle takıntım yokken çıkıyorum birbakmışın eve geliyorum ben demoral sıfır ağlaya ağlaya bir kalıyorumsonra eşim geldiğindeonun da moralbozuuyo amaüzülme rabbimbüüyük bizden akan her damla yaş bize bir deniz olarak geridöneektir.anne olamamak suçmu....ya hiç olmazsa ölelimmiii o zaman..kendimi aşmışken çevre baskısı çıkıveriyor karşıma...kaçıorum insanlardan artıkkk...çok yalnızımm............
yarın eşime hormon testi yapılacak ve 2 gün sonra sonucu emre beye bildiricez ve bizimasıl sorunumuz belliolucak b-ve tedavi sürecio zaman aşlıcak kızlardua edin ki hayırlı sobnuç allım çokmoralim bozuk çok büyük boşluk var içimde sankibastığım yeri bilmiyorum
gözün aydın inşallah yakında hareketli ve çok sayıda sperm bulundu haberinide alırız
arkadalar nasılsınız bende hamılelıgımın 6. haftasına gırdım yazdıklarınızı okuyorum ama hıc bır zaman umıdınızı yıtırmeyın dun esımle konustuk bana belkı senın bu ınncın olmaaydı ben tedavımı yarıda keserdım smdıde bu mutlulugu yasyamazdık dedı sımdı daha ıyı anlıyorum ınanınca oluyormus demek kı...
dedıgım gıbı 6. hahtaya gırdımtedavı donemı bıraz yorucu gectı sımdı kendımı toparlamaya basladım tam 4 kg aldım ama tedavı bıtınce hemen verdım ıgneler şişirdi şimdi aşermeye başladım bulantım iki gun once başladı sadece ekşi ve tuzlu seyler yıyebılıyorum persembe gunu kese olusuma bakmak için doktorumuz cagırdı belki ikiz gebelıkte olabılır dedı bkalım :)
Allah herkese bu mutlulugu yaşatsın ınanıyorum cok kısa zamanda bu bolumde anne olmayan kalmayacak ınanıyorum lutfen sızde ınanın....