Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar gamzecim benim eşim menegon kullanmıştı önceleri hiğoganadizm teşhisi konulmuştu o zaman doktor vermişti hipon hastası aolarda bu ilacı kullanıp sperm çıkışı olan çok oldu inşallah sizdede olur

ee kızlar nerdesiniz yahuu haftasonu bitti ben çok seviyorum haftasonunu eşim evde oluyor çünkü onunla vakit geçirmeyi seviyorum...

belgin ben haftasonunu cok sevmiyorum cünkü akşama dogru kavga etmeye başlıyoruz eşim cok gıcık ya ne yapmam lazım

eryasu bizler kader arkafaşıyızya ondandır gelincik ne durumda tosbiğin hamile oluşuna cok sevindim darısı bizlere asi canım umarım sende bu mutlu haberi en kısa sürede alırsın

ya hiç anlamıyorum ne kadar duyarsız anne babalar var ben kayınvaldemlerden allah razı olsun diyorum biz onların sayesinde durumumuzu anladık evlendiğimde hastaydım hemen ilk ay hamile kalırım sanmışlar oysa bizeşim işten ayrıldığı için korunuyoduk bunuda öğrendiler biz destek oluruz dediler bizde bıraktık bi kaç ay olmayınca eşiminden yaşadığı ameliyattan dolayı böyle bir ihtimali düşünmüşlerki bizi hemen doktora yönlendirdiler işte bunlarda anne baba sağolsun herzaman diyorum allah razı olsun diye allahım ne verceksen hayırlısını ver yarabbim bu anne baba olsa bile

günaydın kızlar

cnımçok haklısın aynene ben de sana katılıyorumbenm kayınvalidemler de aynı şeildeöğrendiklerine sakın üzülmeyin dediler ne gerekiyorsa hem maddi olarak hem maneviolarak allah razı olsun onlardan hembiikimizdeçalışıyoruz üstelik

ya zaten bizler ana babalarının hatalarının bedelini ödüyoruz anası bana ben bukadar baktırdım şimdi sen baktır mı demedi oglumla evlendin Allahtır olmasın mı demedi anlamıyorum dedim evlesin okadar erkek kardeşlerine baktın nasıl fark etmezsin dedim testislerinin olmadıgını oda bana biliyordum dedi napim çıksaymış onlarda bana ne demezmi ben kayınvalidem den çok çektim çekmeyede devam edicem gibi içim asla dogrulmuyor eşim 2.mtesede çıktı yarı baygın anne anne diyor aradım evde yok sonra araya araya bi komşunda buldum oturmaya gitmiş ya oğlu mtese oluyor oturda dua et aramalarından zaten geçtim babasıylada kavga ettim bu yüzden adam bana ben açıp orasına mı bakıyorum diyor ama dedim iki karı almayı biliyorsun onlara bakmayı biliyorsun ya bide doguştan yok dedim adamda istersem 10 karı alırım beni ilgilendirmez demez mi ikiside napalım yoksa herkezin çocugu olcak degilya diyor anası umrede otel odasında annemin ve herifin yanında işine gelmiyorsa al bavulunu git dedi eşimde anasına sarılıyor hadi onlar diyor ama herif onlar ne derse desin asla toz kondurmaz onlar naparsa yapsın haklı eeeee böylede olunca laflarını hiç çekmiyorlar

canım allah sana sabır versin böyle analar babalar var işte benim eşimeihml sonucu bu halde küçükken geçirdiği ateşli hastalık tan köydeoturuyorlarmışhavale geçirmiş doktorgötüreceklerine hocaya götürmüşler sonra tabii şu an da azosperm ama bizimkiler kabul ediyor ihmal oldğunu o yönden sıkıntım yok ben osam var ya allah inişallah nasipetsin birçouk sahibiolsamöyle anaya babaya aslaoçocuğu göstermeme

anne olamamak suçmu....ya hiç olmazsa ölelimmiii o zaman..kendimi aşmışken çevre baskısı çıkıveriyor karşıma...kaçıorum insanlardan artıkkk...çok yalnızımm............
selam canım sakın böyle düşünme aynı şeyi ben de yaşıyorum her karşıma çıkan hai artık 4 yıllık evlisiniz yokmu daha çocuk bak görümcen daha evleneli 10 ay oldu sen daha duruyon mu bu soruya cevap vermekten bıktım yola çıktığımda tanıdık birini görücm diye ödüm patlıyo çünkü evden çıkarken hiçböyle takıntım yokken çıkıyorum birbakmışın eve geliyorum ben demoral sıfır ağlaya ağlaya bir kalıyorumsonra eşim geldiğindeonun da moralbozuuyo amaüzülme rabbimbüüyük bizden akan her damla yaş bize bir deniz olarak geridöneektir.

kızlar size akşam gördüğümrüyayı anlatmak istiyoum bu rüyayı sabah ezanı okuurken gördüm ezanının sesine uyanım bir hastanedeyim ve bir hemşiregörüyorum kucağında bir bebek o kadar güzel bir ebek ki bembeyaz bir ten simsiyah kaşlar kirpikler ok gibi hemşire bebeğibana uzatıyor diyorki bu sizin ebeğiniz ama ben doğum yapmışgibi değilim yaninormal ayakta dışarıdan gelip hasta ziyareti yapacakgibiyim diyorum benimmi bu evet diyor sonra diyorsizkaç yaşındasınız sanki biraz geçolmuş çocuğunuz diyor ben de evet öyle diyorumsonra kendi annemi görüyorum rüyam da diyorum anne gördünmü bebeğimi o da evet kızım gördümmaşallah dedi ve uyandım ağlayarak ama hala gözümünönünden yüzü gitmiyor o kadar güzeldiki sanki gerçek ti

yarın eşime hormon testi yapılacak ve 2 gün sonra sonucu emre beye bildiricez ve bizimasıl sorunumuz belliolucak b-ve tedavi sürecio zaman aşlıcak kızlardua edin ki hayırlı sobnuç allım çokmoralim bozuk çok büyük boşluk var içimde sankibastığım yeri bilmiyorum

yarın eşime hormon testi yapılacak ve 2 gün sonra sonucu emre beye bildiricez ve bizimasıl sorunumuz belliolucak b-ve tedavi sürecio zaman aşlıcak kızlardua edin ki hayırlı sobnuç allım çokmoralim bozuk çok büyük boşluk var içimde sankibastığım yeri bilmiyorum

canım allah yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerle dönersiniz...

valla kzılar bu azo illeti bizi ne kadar dağıtmış....cumartesi gecesi kocişle taksimde eğlendik amaaaaan ne kadar sıkılmışız kızlar....

arkadalar nasılsınız bende hamılelıgımın 6. haftasına gırdım yazdıklarınızı okuyorum ama hıc bır zaman umıdınızı yıtırmeyın dun esımle konustuk bana belkı senın bu ınncın olmaaydı ben tedavımı yarıda keserdım smdıde bu mutlulugu yasyamazdık dedı sımdı daha ıyı anlıyorum ınanınca oluyormus demek kı...
dedıgım gıbı 6. hahtaya gırdımtedavı donemı bıraz yorucu gectı sımdı kendımı toparlamaya basladım tam 4 kg aldım ama tedavı bıtınce hemen verdım ıgneler şişirdi şimdi aşermeye başladım bulantım iki gun once başladı sadece ekşi ve tuzlu seyler yıyebılıyorum persembe gunu kese olusuma bakmak için doktorumuz cagırdı belki ikiz gebelıkte olabılır dedı bkalım :)
Allah herkese bu mutlulugu yaşatsın ınanıyorum cok kısa zamanda bu bolumde anne olmayan kalmayacak ınanıyorum lutfen sızde ınanın....

kızlar...bu arada bazılarınız eşiyle azo illetini bilerek evlenmiş..onları gönülden tebrik ediyorum takdir ediyorum.. bu çok büyük bir fedekarlık...bununda mükafatı daha başkadır..bende eşimi seviyorum ama bu kararı vermek zorunda kalsaydım canı gönülden söyliyebilrimki hemen evlenemez kararsız kalırdım....

arkadalar nasılsınız bende hamılelıgımın 6. haftasına gırdım yazdıklarınızı okuyorum ama hıc bır zaman umıdınızı yıtırmeyın dun esımle konustuk bana belkı senın bu ınncın olmaaydı ben tedavımı yarıda keserdım smdıde bu mutlulugu yasyamazdık dedı sımdı daha ıyı anlıyorum ınanınca oluyormus demek kı...
dedıgım gıbı 6. hahtaya gırdımtedavı donemı bıraz yorucu gectı sımdı kendımı toparlamaya basladım tam 4 kg aldım ama tedavı bıtınce hemen verdım ıgneler şişirdi şimdi aşermeye başladım bulantım iki gun once başladı sadece ekşi ve tuzlu seyler yıyebılıyorum persembe gunu kese olusuma bakmak için doktorumuz cagırdı belki ikiz gebelıkte olabılır dedı bkalım :)
Allah herkese bu mutlulugu yaşatsın ınanıyorum cok kısa zamanda bu bolumde anne olmayan kalmayacak ınanıyorum lutfen sızde ınanın....

günaydın arkadaşım...ne kadar çok sevindim...sizinde tesede çıkmayıp kendiliğindenmi çıkmıştı birden??ya birinin bunu yenmesi ne kadar güzel...bu arada kaç yaşındasın ve umuttamı yapılmıştı senin tüp bebeğin 2 embriyo koyuyolarmı diye merak ettimde....

Back
X