- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
darısı başımıza inşallah sizleri okuyunca bizdee umutlanıyoruz inşallah bebeğini kucağına alırsın :Saruboceq:Kızlar, ben de eşimle azo olduğunu bilerek evlendim. Azo sebebimiz, inmemiş testis ve 8 yaşında ameliyat olarak indirilmiş. Ben yola Allah dilerse olur diye çıktım. İlk başlarda incir kürü yaptık. 2,5 ay kadar devam ettik. Sonra bir spermiyogram yapma niyetiyle yola çıktık. İnternetten araştırma yaparken kendimi bu sitede ve ilk olarak bu forumda buldum. Bu forum benim ilk göz ağrım.
Umut tüp bebeğe gitmeye karar verdik. Emre beyden randevu aldık, tahliller istedi, sonuç Azo idi gene. Y kromozom ve hormon tahlillerine baktı microtese önerdi. Eşim daha önce Tesa ve Tese operasyonları geçirmişti. Karar aldık microtese olmaya. Hamdolsun sonuç pozitif çıktı ve 2 tüp sperm donduruldu. Ben Temmuz 7 de Süleyman Bey ile tedaviye başladım, Salı günü 17 tane yumurtam toplandı, bugün Cuma saati transfer edildi.
2 Embriyo ve kalan spermler de donduruldu. Şimdi heyecanla Test gününü bekliyoruz.
İnanın, Allah murad ettikten sonra herşey olacaktır. Bizim tedaviye başlamamıza sebep bu forum oldu.
Allah kimsenin emeğini zayi etmesin. Tez zamanda herkesi muradına kavuştursun hayırlısıyla...
Canım ben de 29 yaşındayım. Test Günüm 4 Ağustos. Dualarınızı eksik etmeyin.
mavimenekşe vaz geçmek yok. olacak buna inan pozitif düşün. allah yardımcın olsun canım. tosbik gibi seninde hamileyim yazını okuycaz
Ya canım niye moralini bozuyosun.emre bey bak muayene etmem lazım demiş.ona gidin.bence kaan bey böyle dedi diye bitti bu iş olmaz.hem ne kök hücresi daha ülkeler ona izin bile vermiyor.diyelimki verdiler.daha kök hücre ilerde çocuklarda ne gibi sonuçlar yaratıcak belli değil.kök hücre olayını şimdilik sil kafandan.bizler neler duyuyoruz.sizin çocuğunuz olmaz diyipte normal yoldan hamile kalanları.Allah tan ümit kesme ve dua et.ayrıca emre beye gidin bence.kestirip atmayın.:Saruboceq:
arkadaşlar HAMİLEYIMMMMMMMMMMMMMMMMM
slm kızlar,selva cnm bizde eylülde kaan hocada tüp bebek yaptıracağız,allah izin verirse eylül sonu adetimin 2. günü ankaya gideceğiz,belki karşılaşırız:)
varmı kızlar eylülde kaan hocanın yanında olan belki buluşur destek oluruz birbirimize
saol canım..zaten dediğin gibi yapacağız, buda olumsuzsa ank gideceğiz..Sen ne zamandır uğraşıyosun?senin eşinde peki tedavi ile sperm bulundumu?? yoksa varda azmıydı?kaç yıllık evlisin??ya birde tüp bebek tedavisini devlet ne şartlarda karşılıyor bilgin varmı?birde kaan beye gitmek için randevumu alıyoruz ve ücret varmı?biliyorum başını ağrıttım ama kusruma bakma lütfen..bu arada seni arkadaş olarak ekliyorum haberin olsun..bıktıysan eklemeyebilirsin :)) benim yaşım 27, senin kaç??bitti sorular :)) aeo
sıradan başlıyım cevaplamaya:)) yarın evlilik yıldönümümüz.3 yıl olcak.biz azoyu 2009 şubattat öğrendik.aynı yıl haziran ayında da emre bey m tese yaptı ama malesef sperm çıkmadı.eylül ayında kaan beyle tekrar tedaviye başladık.eylül veya ekimde de yeniden m tese yapıcak.gitmeden önce aramanda fayda var.sabahtan gel diyolr genelde ama en azından kaan beyin olduğundan emin olursn.150 tl ücret verdik ilk gittiğimizde ama 2. de almdılar.bu arada yaşım 29.sanırım cevaplamadığım soru kalmadı:))))
teşekkür ediyorum tatlım :)) artık soru sorma yok..İnş herşey güzel olur..bu arada evlilik yıldönümünüzü kutluyorum..inş 30. yılınızda da beraber olursunuz..alkisalkisalkis