- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
amin inşallahhhcanım seni anlıyorum ...bizde eylülde altı yılı dolduruyoruz .azoyu öğreneli .3 yıl oldu.bende çok şey yaşadım yaşıyorumda.sabırlı olmamız lazım.sabrın sonu selamettir.allah yüzümüzü güldürecek inşallah...:CüvCüv:
belginim canım ben kaan hocaya gideceğim,umut tüp bebekle görüşmeye gittim 20 gün kadar önceydi..telle aradım randevu aldım oralarda yakın bir otel varmı dedim evet dediler yer konusunda yardımcı oluruz vs çıktım gittim saat 12 de randevu almıştım bir gün önce randevumu 11 e almak için aradılar kabul ettim neyse vardım merkeze emre bey yok saat 11 oldu hala ses yok benimle birlikte bir kişi daha bekliyordu bekle bekle bekle saat oldu12 sözde beni 10 dan önce alacaklardı..oradaki bayanla tartıştım yukarıyı aradı bir kaç tel görüşmesinden sonra ameliyata girmiş,bekleyin dedi.benimle emre beyi bekleyen bayan kaybolunca benden önce birini aldınız mı dedim hayır dedi yanımdaki bayana emre beyle görüştünüz mü dedim oda evet deyince kendimi dışarı attım az daha cinnet geçirtiyorlardı bana...bu arada ben bişeye takıldım saat 10 da mikro tese varmış emre bey zaten 10:40 da merkeze girmişti...bizi tekrar aradıklarında 13 civarıydı bende sizinle görüşmek istemiyorum dedim emre bey maceram böylece sonuç buldu..ama bu yazdıklarım kimseyi yanıltmasın emre beyden kaynaklanmadı merkezde sıkıntı yaşadım,birde kaan hoca mı emre bey mi derken rabbime çok yalvardım bir yol göster ben seçemiyorum diye rabbimde böylece bana yol gösterdi bence....
inşallah canım evet bizde ekime kaldık eşim kpss ye girecek kafası dağılsın istemedim bide havalar çok sıcak biraz serinler hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın ekimin 26felan olur benim adet tarihim o zamana denk geliyor karşılaşırız inşallah destek oluruz birbirimize...
iyi akşamlar bacılar.bu akşam içimin cayır cayır yandığını hissettim eşim çalıştığı iş yerinden çıkmak istediğini orada herkesin çocuğunun olduğunu birtek onun olmadığını bununda onu çok üzdüğünü söyledi ne diyeceğimi ne yapcamı bilemiyorum güler yüzlü mutlu gibi davranmaktan yoruldum sırf o üzülmesin diye aldırmıyor gibi davranıyorum ama çok zor oluyor allahım bitsin bu dert bitsin bu acılar allahım kimseyi evlatsız bırakmasın.AMİNNNNNN
begin siz hangi hastaneyi düşünüyosunuz acaba bizde eylül ekim gibi düşünüyoruz fakat nerede bilmiyoruz hiç bir yere güvenemiyorum çogu yer insanı sömürdügünü düşünüyorum ondan nrersi karar veremiyorum cevap yazarsan sevinirim
üzülme arkadaşım inşallah bu günlerde geçer inşallah yeterki bebegimizi kucaklarımıza alalım inşallah
kızlar iyi akşamlar baya çokuz bu gün
canım sen elazığda gittinmi herhangi bir yere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?