Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar nasılsınız?ben iyim ama aklıma bir şey takıldı..bugün doktor eşime hormonlarına bakalım demiş, yrn kan vercek ve teşhis azosperm demiş..ama 2. testte azda olsa çıkmıştı..birde ben elazığa yakın oturuyorum acaba elazığda tüp bebek merkezi olarak bir yer önericek arkadaş varmı??biz ank düşünüyorduk ama izin falan sorun oluyr birde 1 ay kadar sanırım işlemler sürüyormuş..bir elazığa gidelim önce diyoruz..

amin inşallahhh

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım oluyo bazen böyle karışıklıklar biliyomusun ben çok fazla beklemeyi felan takmıyorum her merkez çok bekletiyo ama hayırlısı olsun..

iyi akşamlar bacılar.bu akşam içimin cayır cayır yandığını hissettim eşim çalıştığı iş yerinden çıkmak istediğini orada herkesin çocuğunun olduğunu birtek onun olmadığını bununda onu çok üzdüğünü söyledi ne diyeceğimi ne yapcamı bilemiyorum güler yüzlü mutlu gibi davranmaktan yoruldum sırf o üzülmesin diye aldırmıyor gibi davranıyorum ama çok zor oluyor allahım bitsin bu dert bitsin bu acılar allahım kimseyi evlatsız bırakmasın.AMİNNNNNN

slm kızlar belgincim tşk canım inşallah bir mucize olur diğer arkadaşlarada çok teşekkürler allah razı olsun hepinizden

belgincim üzme kendini her sıkıntının ardından güzel şeyler yaşanır hayılısı olsun herşey çocuk değil tamam çok zor ama bunada alışılır allahımdan sabır iste sabrın sonu mutluluk inanın siz bu kadar yıpranır sağlınızdan olursanız yarın bebeğiniz oldunda ona sağlıklı anne baba olamıcaksınız o yüzden kendinizi üzüp yıpratmayın bol bol dua canım allah hayırlısını versin

begin siz hangi hastaneyi düşünüyosunuz acaba bizde eylül ekim gibi düşünüyoruz fakat nerede bilmiyoruz hiç bir yere güvenemiyorum çogu yer insanı sömürdügünü düşünüyorum ondan nrersi karar veremiyorum cevap yazarsan sevinirim

bende öyle diyorum canım gerekirse yanlız olacagımız bir yere gideriz üzme kendini diyorum ama bu aralar biraz sıkıntıda işte geçecek biliyorum derdi veren allahım dermanınıda verecek bizlere..

üzülme arkadaşım inşallah bu günlerde geçer inşallah yeterki bebegimizi kucaklarımıza alalım inşallah

:1hug:
canım bizide uzun bir düşünce sonrasında umut tüpbebek merkezi emre baklacıoğlunda karar kıldık hayırlısı allahtan artık

neyse kızlar ben çıkıyorum size iyi sohbetler allahım hepimizin yardımcısı olsun ...

anlıyorum seni belgincim elden gelen bişe yok nasipten ötesi yok ah elimizde olsada yapmasak neyse ama elimizden gelen bir şey yok elbet bununda var bir tedsvisi çıkar yolu

sevgidolu nasılsın iyimisin eşine kürlere devam ediyomusun birde arkadaşlar eşinizin testesteron seviyesi ne acababizimkinin en son test sonucu FSH6ş75 LH3,75 total testesteron 6,25 yazıyor

evet füruze devam ediyoz kürlere eşim dün tes yaptırdı fsh 5.99 lh 13 testesteron 395 yani normal sınırlar içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…