slm kızlar eşlim u akşam ankaraya gitcek tekrar spermiogram vercek dua edin ne olur bizdede çıkış olsun
amin ceylinsu inşallah hepimizin eşlerinin sonuçları güzel çıkar
slm kızlar eşlim u akşam ankaraya gitcek tekrar spermiogram vercek dua edin ne olur bizdede çıkış olsun
canım aynı durum hepimizde var.eşlerimizde üzülüyor bizde üzülüyoruz.ama bu süreç bizi birbirimize daha çok bağlıyor.ben inanıyorum burada canı yürekten isteyen tüm arkadaşların bebeyi olacağına. ben umudumu kaybetmedim .isyanda etmedim.allah sevdiği kuluna dert verirmiş .bu imtihanıda barıyla atlatacağız...birde eşlari dr. gidecek arkadaşlar var .allah umutlarını yitirmesin ,yüzlerini güldürsün inşallah iyi sonuçlarla dönerler.kızlar biliyormusunuz dün akşam neyi anladım eşimin bu duruma aslında çok üzüldüğünü dün bereaber dolaşıyorduk parka gittik orada bir sürü bebek vardı eve geldik eşim ben çok üzülüyorum bizim neden bebeğimiz yok herkesin var bir bizim yok dedi onu böyle görmek beni çok üzdü ama belli etmedim çünkü onun üzülmesi daha kötü bende çok üzülüyorum ama bilmiyorum ne yapsam nere gitsem...
hadi bakalım canım inşallah eylülde senin için en güzel günler olur tedavinin sonucunda kavuşursun bebeğine bide ekimde düşünüyoruz kısmetse umut tüpbebekte siz kaan beye mi gitceksiniz..slm belginim yukarıya son durumu yazdım eylülde kısmet olursa tüp bebek inşaallah...merkezde bugün birkaç arkadaşla konuştum hep aklımas geliyo aceba bizim formdan arkadaşlardan biri olabilirmi diye..3-4 kişi yumurta kontrolüne gelmişti..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün....
canım aynı durum hepimizde var.eşlerimizde üzülüyor bizde üzülüyoruz.ama bu süreç bizi birbirimize daha çok bağlıyor.ben inanıyorum burada canı yürekten isteyen tüm arkadaşların bebeyi olacağına. ben umudumu kaybetmedim .isyanda etmedim.allah sevdiği kuluna dert verirmiş .bu imtihanıda barıyla atlatacağız...birde eşlari dr. gidecek arkadaşlar var .allah umutlarını yitirmesin ,yüzlerini güldürsün inşallah iyi sonuçlarla dönerler.
canım seni anlıyorum ...bizde eylülde altı yılı dolduruyoruz .azoyu öğreneli .3 yıl oldu.bende çok şey yaşadım yaşıyorumda.sabırlı olmamız lazım.sabrın sonu selamettir.allah yüzümüzü güldürecek inşallah...:CüvCüv:hadi bakalım canım inşallah eylülde senin için en güzel günler olur tedavinin sonucunda kavuşursun bebeğine bide ekimde düşünüyoruz kısmetse umut tüpbebekte siz kaan beye mi gitceksiniz..
canım isyan etmiyorum ama bazen çok yorulduğumu nefes alamadığımı hissediyorum evliliğimizin eylülde 7.yılını dolduracağız azoyuda öğreneli 4yıl oldu yoruldum çok yoruldum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?