Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah belgin bellimi olur belkide çıkar ama testi iyi bir yerde yaptırın istanbula gidersek bir kerede memorialde tets yaptırmak isterim oranın labaratuarı incelenmesi daha ayrıntılı diye bilşyorum arşatırmalarımdan

kasıma kadar kullanırız havuç çıkar eylül gibi iki ay kadar kullanırız aman ne biliyim canım işte umut dünyası

siz ekimde değilmi hadi inşallah açılışı yaparsın da bend epeşinden gelirim kızım olursa ismi bile hazır aysima ama biliyorum gelecek aysimam annesini babsını daha fazla bekletmicek

eylülde kpss var ya o bitsinde eşim ders çalışıyo iki ay yogun çalışsında belkide ataması olur buralardan uzaklaşırız uzak olmak iyi gelecek bize...

siz ekimde değilmi hadi inşallah açılışı yaparsın da bend epeşinden gelirim kızım olursa ismi bile hazır aysima ama biliyorum gelecek aysimam annesini babsını daha fazla bekletmicek

anlamı ney canım AYSİMA NIN oğluma alırım onu inşallahhhihoyyyt

geçen sene bana tutunamayan iki minnoşum belki bu sefer kardeşlerini yollarlar annemiz babamız daha fazla üzülmesin derler

canım anlamı ay yüzlü demek kız inşallah kızım olsunda düşünürüz kaydirigubbakcemile3 bilirsin kız evi naz evidir

canım anlamı ay yüzlü demek kız inşallah kızım olsunda düşünürüz kaydirigubbakcemile3 bilirsin kız evi naz evidir
olsun yeterki canım o zaman yapın nazınızı hakkınız
[QUOE=sevgidolu;14411655]inşallah eşin sınavı kazanırda uzaklaşırsınız[/QUOTE]

amin canım inşallah atanamasada belki yine gideriz buralardan ..

tatlım bunalma çok az kaldı ben inanıyorum sizin gerçekten bebeğiniz olcak içime hep öyle doğuyor bak görürsün biraz daha sabır

canım benim hakkınızda hayırlısı olsun..gerçekten eşimde bende sizin durumunuzu merak ediyorduk..onada söylemiştim dün akşam..şimdi söyledim baya üzüldü..rabbim hayırlısını versn canım ya..ama merak ettiğim bir şey var..eşiniz kaç defadır test yaptırıyor ve hepsinde mi sıfır çıkıyor..ben bunu anlamış değilim..şimdi benim eşimde verdi ve ilki sıfırdı ama 2.testte 0.1 milyon diyordu..nebileyim yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…