Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melisela çok teşekkür ediyorum tatlım allah razı olsun eşim 6 7 defa test verdi hep 0 bende anlamış değilim hiçmi değişmez bide herşey normaal niye olmuyo bilmiyom bizim spermler çok nazlı bir türlü çıkmak bilmiyolar

bende çıkıyorum sonra gelirim kızlar

canım nolur cahilliğime ver birşey daha sorcam..sperm çıkıyor ama canlımı değil, hepsi sıfır demekle bunumu kastediyorsun..ya daha biz yeni öğreniyoruz, peki eşi bu durumda olupta, yani sıfır çıkıp hamile kalan varmı burda..bir arkadaş demiş kimse hamile kamadı falan diye..yani biz umudumuzu bitirelimmi?bu yanlış olmazmı?

canım ne demek tabiki soeracaksın hepsi sıfır derken yaptığımız spermiogramlar hep o çıktı yani canlı cansız hiç yok bizde diğer soruna gelince burad çok mucizeler oldu mikrotese ameliyatı ile sperm bulunup eşi hamile kalanda oldu testlerde hep sıfır çıkıp mikrotese sonucuda sperm bulunmayıp doktorların çocuk sahibi olamzsınız dediği fakat kiminde normal yoldan kendiliğinden sperm çıktı tüp bebekle hamile kaldı kimide tedavisiz normal yoldan hamile kaldı yani umudunu yitirme daha yolun çok başındasın

teşekkür ediyorum canım benim..İnş bizimde olur birgün ve bizde diğer topiğe geçeriz..bunları duyunca gerçekten çok seviniyorum..bu arada seni arkadaş olarak ekliyorum kabul etmek istersen..görüşürüz canım..ben kocişle çay içeceğim..çok öptüm seni..

teşekkür ediyorum harzemcim evet bu bitki demekki fayda sağlayan biri oldu kaan hocaya söyledi oda eşime sölemiş bakalım sonuçta bu bitki bir çok şeye faydası var

kızlar gerçektende yıllar geçtikçe insanın içindeki heveste hırsta geçiyo tamamen geçmesede azalıyo tabiii bu her insana mahsus bişey değil insanın yaşadıkları olaylarda biraz soğumasına neden oluyo geçenlerde başımdan geçen olayıda anlatım size canım yanmadı desem yalan söylemiş olurum.......

belki hatırlarsınız benim yabancı eltim var onlar gelmişti haziranda vede hamileydi kaynım bildiğin bir dr varsa gidelim kontrol ettirelim bebeği dedi çünkü uçakla baya yolculuk yaptılar dr gittiğimizde 2.5 aylık hamileydi kaynım sende gel sen anlıyosun ben bilmiyorum dedi zaten eşide türkçe bilmiyo ama dr biliyo neyse gittik bacılar sıra geldi içeri girdik sorular falan sonra dr içeri yat hazırlan ultrasonla bakacam dedi sevgili eltim içeri geçti kaynım sende gir yardımcı ol dedi girdim ve eltim kaynıma ingilizceyle birşeyler söyledi kaynımda geldi ve bana dışarı çıkmamı ve orda beklememi söyledi bende işi espiriye vurdum bende bakim şu minik canavara dedim ama dışarıyada çıkıyorum eltim lafı tekrar ağzıma tıktı gülerek dışarıya çıktım kaynımın surat şekli değişti ama benimde başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki bende orda kalıp baksam bebeği çıkarıp alacakmışım gibi davrandı eltim halbuki ben gitmek bile istemedim kaynım beni götürdü o an yer yarılsa içine girerdim herhalde kendimi nasıl kötü hissettim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bide ben kolay kolay ağlamam ama içimden hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyo sabır çekiyorum ordaki sekreterde bana bakıp duruyo anladı herhalde ama ben yinede gülümsüyorum evime gelmek için can atıyorum gelsemde bir soğuk duşa girsem çünkü ben sinirlenince yada çok üzülünce soğuk duş yaparım rahatlarım yoksa sinirden başım döner nefes alışım düzensizleşir vesselam anlayacağınız çocuğunuz olmayınca karşınızdaki hrıstiyan olsa bile dışlanıyorsunuz o günü kolay kolay unutmam aklıma gelince içleniyorum çocuğumun olmamasına üzülmedim orada bana yapılan o dışlanır hareket çok zoruma gitti.....bi yandanda onun gibi düşüneyim dedim belkide sadece kocasının yanında olmasını istemiştir ondan böyle yaptı bu ilk utrasonudur bebeği eşine kendide gösterecek ama kaynıma sordum bundan öncede 2 kez dr gitmişler oturdukları yerde minik ultrason resimlerinide almış bu 3.cüymüş kaynımda yaptığının tamamen şımarıklık olduğunu vede çok kıskanç olduğunu söyledi zaten bellide ediyo madem beni istemiyosun yanınızda baştan söyle eşine istemiyorum gelmesin diye bana orda dr yanında niye öyle davranıyorsunki o andan itibaren gözümden düştü bir bit kadar değeri yoktur benim yanımda ben olsam acaba ona öyle davranırmıydım diye düşünüyorum ama cevabım hep hayır oluyor bu büyük bir mutluluk ve bunu herkesle paylaşırım bu olayı ilk size anlatıyorum eşimin bile haberi yok üzülmesin diye anlatmadım allaha hep dua ettim o anda rabbim bizi böyle ite köpeğe güldürme onlara aşağılatma diye ...galiba bende şans yoktur eltilerden yana işte öyle böyle olaylarda yaşadıkça soğuyorsun bir takım şeylerden

aman kızlar bakın ne buldum çok komik biraz topiğe komiklik katalım hayat kısa çıplak yaşa demişler demiii

harzem çok komik gerçekten akşam akşam güldürdün beni ama yukarıda anlattığınada çok üzüldüm takma kafaya boşver allah sanada verir inşallah sağlıklı bir bebek

kızlar diyelımkı
herseyi denediniz ve hıc bır yerde sıfa bulamadınz..toplumda sızı özürlü bır grup gibi bilmeyerek bır koseye attı...evet ozaman ne yapacagız..tukenmeyen umut bıze nasıl yol gösterecek ..mutlu olmak ıcın çözüm ne..yıllarsa gecıp gısıyor..belkide bır gun o cok sevdıgımız eşimizde yanımızdan ayrıldı her nekadar düşünmek ıstemesekde..ve kaldık yapayalnız...yada eşlerimiz kaldı yalnız...ozaman ne yapacagız...(( çözüm ne ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…