Kizlarrr inanamiyorummm adetim 1hafta gecikmişti
bugün şimdi isten yeni geldim ve gebelik testi yaptım ve çift çizgi kızlar hamileyim
bu teknik olarak imkansız ama mucize bir kaç tane spermle nasıl nasıl olur çok dua ettim
yarın sabah ilk İS Dr a gideceğiz Allahım inşallah doğrudur yarabbim sen olmayanı olduransin kızlar dua edin yarın hersey gercek ve yolunda olsun hamileyim ya çift çizgi kurban oldugum Allahım mucize
Günaydın kizlarr şimdi Dr dan donüyoruz telefondan giriyorum
şükürler olsun ultrasonda alttanda üstende göründü kan tahlili istedi Dr kanın sonucunnuda öğlen alcaz şimdilik. Göründü yarabbim çok şükür halayı kan tahlilinden sonra çekelim
Günaydın kizlarr şimdi Dr dan donüyoruz telefondan giriyorum
şükürler olsun ultrasonda alttanda üstende göründü kan tahlili istedi Dr kanın sonucunnuda öğlen alcaz şimdilik. Göründü yarabbim çok şükür halayı kan tahlilinden sonra çekelim
arkadaşım ya geçen gün konuştuk bizdede 3 tane çıkmıştı falan demiştim inanamıyorum demekki o zaman zaten hamileymişsin...rabbim ol deyince oluyo...o 1 tane sperm git dölle mucize vallahi...esimin azosperm olduğunu gecen sene eylül ayında öğrendik yaklaşık 1sene dir kaan aydos gidip geliyoruz esim sürekli ilaç kullanıyor endol trentalle başladık klomen ve proxeed le devam ediyorduk eylül ekim gibi tup bebek icin ankara'ya kaan aydos a gidecektik hatta gecen ay tup bebek raporu için gereken rahim filmini çektirdim rahim filmim temiz çıktı
eşimde ilk aylar hiç sperm yoktu tedaviye başladıktan 5_6 ay sonra 3-4 hareketli ve hareketsiz sperm çıkışı oldu cikis hep devam etti ama 4-5 taneyi hiç geçmedi belkide rahim filmiyle iyce açılan kanallarım o 1 tane spermin geçişine izin verdi aferin o sperme aferin allahım ol dedi belkide oldu inşallah allahım kalp atışını duymayı nasip etsin.esim hiç düzenli olarak ot kullanmadı çok zorladım çok şey yedirmek istedim ama yemedi kısa sürelerde keçi boynuzu,zeytin yağlı incir kuru falan yaptım ama çok düzenli yemendi en don gecen ay bende oda keçi boynuzunu elimize alıp citir citir yedik
çok tuhaf bir duygu hala inanamıyorum,isin daha ilginç tarafı ablamda 1aylik hamile
hesapliyoruz galiba aynı gün hamile kalmışız allahım yüzümüzü güldürsün inşallah burdaki herkes birgun hamilelik haberini yazar birazdan kan sonucunu alıp ise gideceğim isten yazarım size dualarınızı eksik etmeyin
handecim ...canım gözyaşlarıyla okudum haberini çok sevindim canım. Allah sağlıklı hamilelik geçirmeyi sağlıcakla dogurmayı ve kuçağına almayıda nasip etsin.gözyaşlarından zor yazıyorum inanki,hemen eşime anlattım haberini bize umut oldun canım.hem ağlıyorum hemde halay cekiyorum...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Esimin azosperm olduğunu gecen sene Eylül ayında öğrendik yaklaşık 1sene dir Kaan aydos gidip geliyoruz esim sürekli ilaç kullanıyor endol trentalle başladık klomen ve proxeed le devam ediyorduk Eylül Ekim gibi Tup bebek icin Ankara'ya Kaan aydos a gidecektik hatta gecen ay Tup bebek raporu için gereken rahim filmini çektirdim rahim filmim temiz çıktı
eşimde ilk aylAr hiç sperm yoktu tedaviye başladıktan 5_6 ay sonra 3-4 hAreketli ve hareketsiz sperm çıkışı oldu cikis hep devam etti ama 4-5 taneyi hiç geçmedi belkide rahim filmiyle iyce açılan kanallarım o 1 tane spermin geçişine izin verdi aferin o sperme aferin allahım ol dedi belkide oldu inşallah Allahım kalp atışını duymayı nasip etsin.esim hiç düzenli olarak ot kullanmadı çok zorladım çok şey yedirmek istedim ama yemedi kısa sürelerde keçi boynuzu,zeytin yağlı incir kuru falan yaptım ama çok düzenli yemendi en don gecen ay bende oda keçi boynuzunu elimize alıp citir citir yedik
çok tuhaf bir duygu hala inanamıyorum,isin daha ilginç tarafı ablamda 1aylik hamile
hesapliyoruz galiba aynı gün hamile kalmışız Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah Burdaki herkes Birgun hamilelik haberini yazar birazdan kan sonucunu alıp ise gideceğim isten yazarım size dualarınızı eksik etmeyin
Esimin azosperm olduğunu gecen sene Eylül ayında öğrendik yaklaşık 1sene dir Kaan aydos gidip geliyoruz esim sürekli ilaç kullanıyor endol trentalle başladık klomen ve proxeed le devam ediyorduk Eylül Ekim gibi Tup bebek icin Ankara'ya Kaan aydos a gidecektik hatta gecen ay Tup bebek raporu için gereken rahim filmini çektirdim rahim filmim temiz çıktı
eşimde ilk aylAr hiç sperm yoktu tedaviye başladıktan 5_6 ay sonra 3-4 hAreketli ve hareketsiz sperm çıkışı oldu cikis hep devam etti ama 4-5 taneyi hiç geçmedi belkide rahim filmiyle iyce açılan kanallarım o 1 tane spermin geçişine izin verdi aferin o sperme aferin allahım ol dedi belkide oldu inşallah Allahım kalp atışını duymayı nasip etsin.esim hiç düzenli olarak ot kullanmadı çok zorladım çok şey yedirmek istedim ama yemedi kısa sürelerde keçi boynuzu,zeytin yağlı incir kuru falan yaptım ama çok düzenli yemendi en don gecen ay bende oda keçi boynuzunu elimize alıp citir citir yedik
hesapliyoruz galiba aynı gün hamile kalmışız Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah Burdaki herkes Birgun hamilelik haberini yazar birazdan kan sonucunu alıp ise gideceğim isten yazarım size dualarınızı eksik etmeyin
canım işte allahın vermeye gönlü olduktan sonra buna hiçbirşey engel olamıyor allah tamamına erdirsin canım...ne güzel darısı bizlerin başına inşallah. allah büyük birgün bizide güldürür inşallahhhhhEsimin azosperm olduğunu gecen sene Eylül ayında öğrendik yaklaşık 1sene dir Kaan aydos gidip geliyoruz esim sürekli ilaç kullanıyor endol trentalle başladık klomen ve proxeed le devam ediyorduk Eylül Ekim gibi Tup bebek icin Ankara'ya Kaan aydos a gidecektik hatta gecen ay Tup bebek raporu için gereken rahim filmini çektirdim rahim filmim temiz çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?