Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok canım bişey değişmedi bizde aöma umudum içerideki gelişmemiş spermler gelişmiştir.

yok canım bişey değişmedi bizde aöma umudum içerideki gelişmemiş spermler gelişmiştir.

inş canım yaa..bir umut işte..bu yolda uğraşıyoruz..Rabbim hiç bir emeği zayi etmez..inş bigün bizde kavuşuruz diğer arkadaşlar gibi..opuyorumnanaktan

belgin ben nerde ise 3 aydır sabahları bal polen arısütü tarçın birde medineden teyzemin kızı bir tohum getirdi onları karıştırdım sabah bir tatlı kaşıgı zeytinyagında beklemiş incir taze meyve sebze et bol kimyonlu ve kekikli yemekler birde harnuplu ballı içersinde tarçın fıstık ceviz hindistan cevizi çörekotu karıştırdım muzla beraber incirle veriyorum sabah akşam çakşır keçi boynuzu kürü kuşburnu reçeli bol bal kuru yemiş bunlar rabbim inşallah geri çevirmez :Saruboceq:

kızlar kanal 7 bir bitki uzmanı konuşmuştu bir kaç gün önce hatta 8 yıl bebegi olmayıp normal yolla hamile kalan bir bayan geldi eşininde 90 tane spermi varmış sktarın verdigi macun sayesinde spermleri çogalmış ve eşi hamile kalmış macunun içindeki bitkiler yapmak isterseniz HARNUP TOZU KEREVİZ TOHUMU KARANFİL TOHUMU ,GÜNLÜK SAKIZI ,TARÇIN,HAVUÇ TOHUMU,ISIRGAN TOHUMU,ÇAKŞIR KÖKÜ TOZU,HARDAL TOHUMU TOZU, KİŞNİŞ,AKIRI kARHA,SOGAN TOHUMU,TERE TOHUMU,KİMYON,SİYAH TURPTOHUMU,UDİ HİNDİ,KIRMIZI GİNSENG,SAHLEP,KEBEBİYE,ZENCEFİL,ARI POLENİ ARI SÜTÜ, BAL
bunların hepsini eşit bir şekilde bala karıştırıp sabah akşam birer tatlı kaşıgı yenecekmiş birde bögürtlen kökü kaynatılıp içilecekmiş yapmak istersiniz diye yazıyorum

BİRDE BAŞKA BİR KARIŞIM bu denenmiş ve güzel sonuç alındıgını söyledi aktar HURMA ÇEKİRDEGİ UNU 70gr, 3 çorba kaşıgı nar ekşisi 600gr kestane balı bunları karıştırılıp sabah akşam yenecekmiş arkadaşlar şifa allahtan hiç sperm çıkışı olmayıp çıkış saglanmış birde yaptıgımız kürleri en az 3 ay devam etmemiz gerekliymiş allah hepimize şifa versin bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip eder inşallah:Saruboceq:

inşallah arkadaşım şifa olur.

ASİ canım yarın test yaptıracaktın dimi inşallah sabah bize hamileyim diye yazarsın arkadaşım merak ve dualarla iyi haberlerini bekliyorum..

Kizlarrr inanamiyorummm adetim 1hafta gecikmişti
bugün şimdi isten yeni geldim ve gebelik testi yaptım ve çift çizgi kızlar hamileyim
bu teknik olarak imkansız ama mucize bir kaç tane spermle nasıl nasıl olur çok dua ettim
yarın sabah ilk İS Dr a gideceğiz Allahım inşallah doğrudur yarabbim sen olmayanı olduransin kızlar dua edin yarın hersey gercek ve yolunda olsun hamileyim ya çift çizgi kurban oldugum Allahım mucize

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy opuyorumnanaktan::lepi:delikafadulden..canım benim yaa..valla bi bakim dedim yazan falan olmuşmu diye, sonra senin haberini eşimle okuduk inan çok mutlu olduk..valla gözlerim doldu, yemin ederim sana..çok ama çok sevindim..sabahta iyi haberini alırız inş..Rabbim ol deyince oluyor işte..Bol bol " ELHAMDÜLİLLAH" çek bence bu gece :)) rabbim inş bizede nasip eder, böyle güzel haberler vermeyi..çok sevinndim ve duygusala bağladım resmen...

çok sevindim allahım yüce rabbime göre güçlük yok ol dedimi oluyor rabbim hayırlısı ile yarın güzel haberler almayı nasip etsin kuru agaca can veren rabbim demekki artık senin dualarına karşılık verdi rabbim tamamına erdirsin darısı bizlere inşallah bizlere de dua et

Kızlar Allah razı olsun sizden Rabbim olmayan herkese nasip etsin ama yarın Dr a gitmeden hicbisy belli olmaz nolur dua edin inşallah hamileyimdir yarın yazarım hemen size

handeeeeeeeeeee inanmıyorum gözün aydın canım...şuna bak ya mucizeler üstüste geliyo.ALLAHım devamı da gelir inşallah.çok sevindim yaa..

yarın fındık toplıcaz anneme.erken kalkcam.iyi geceler size.gelince hemen bakıcam topiğe vee handenin halayına katılıcam inş.:))))))

ADAKCIM:Saruboceq::Saruboceq:
bizde cok üzüldük kahroldum..hatta hayatımın en zor anları..ama benim ne kendı adıma nede burdakı bır cok arkadaş adına dahı umudum yoktu ama ben senınle bırlıkte en azından benım ıçın yada bır baskası ıcınde boyle bır ümidin var oldugunu hatırladım..ve ınanırmısın kendı basıma gelmış kadar sevındım canımm...ALLAH ım inş sonuna erdırır.. ve bızler de bır gun buralarda da hıkayelerımız yazarız canım..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inanamıyorum çok tebrik ederim yüce rabbim sen ne büyüksün....arkadaşım daha bi kaç gün önce senle konuşmuyomuyduk...2-3 tane hareketsiz sperm çıkıyo her defasında ve kaan hoca çok şans vermiyo demiştin....sanırım ekimde tese olacaktınız değilmi...ayyyyyy arkadaşım bu nasıl bir mucize ya ben bile inanamazken sen ne durumdasın allah bilir...kendim hamileymiş gibi sevindim valla....inşallah bugün burda halaylar çekilecek....

inşallah hepimiz sonar ereriz arkadaşım...vazgeçmek için çok erken...insan boş durup hiç bişey yapmayınca inan daha çok düşünüyor ve kafayı yiyor arkadaşım..ümitsiz yaşanırmı arkadaşım....şimdi sen araştır sağlıkçısın neyin ne olduğunu iyi bilirsin...emre bey yada kaan bey bi araştır bi gidin görüşün yüzyüze...neyse tedavi bir an önce başlarsınız mayıstan bu yana 3 ay geçmiş arkadaşım...hadi hayırlısı allah yardımcınız olsun...rabbim bazen hiçbişeye değilsede bile sırf uğraşa çekilen eziyete verebiliir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…