Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ne güzel dimi darısı bize be zaman demekki imkansız diye bişey yok allah verdikten sonra gerisi boş.evet duası kabul olur hande bizlere bol bol dua et..

amin be belginim Rabbim bizlerede ol emrini versin hayırlısıylada bebişlerimiz olsun inşallah

hande bacım tebrikler Rabbim tamamına erdirsin hayırlı ve salih kullarından bir evlat eylesin banada dua edermisin şimdi senin duan kabul olur
âmin zamancigim Allah enkisa zamanda sanada mucize yaşatip inşallah gönderir bebisini
hepiniz için dua ediyorum Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın,Allahım ol dedikten sonra olmacak şey yok

günaydın arkadaşım...inan görmemişim kusura bakma...vitamin olduğundan reçete gerekmiyor..herhangi bir yan etkisi olmadı..biraz iştah açmak ve birazda erken uyuma isteğini saymazsak...o da iyi bişi zaten.eczanelerde genelde olmuyo büyük alış veriş mağazalarında gnc bayiler var veya istanbulda maslakta kendi yeri var gnc nin..mesela ben ordan aldım..sonrada bi eczaneyle anlaştım onlar bana getiriyolar ben uğraşmıyorum biraz fazla ücret ödüyorum onlara o kadar arkadaşım...netten nasıl alınır bende bilemiyorum....

kızlar eşimin test sonucu çıkmış genetik test pazartesi gidicez bakalım dr.izindeymiş nasıl sabredicem pazartesiye kadar bilmiyorum Allahım nolur iii bir sonuç çıksın .Sonra da İstanbula Emre beye gidicez hayırlısı

günaydın belgincim...rabbimin mucizeleri nasıl ama...handeye hala şaırmış durumdayım ...maşşallah allah kucağınada almayı nasip etsin..
evet canım bende aynen şoktayım allahım bizlerede nasip etsin..

hadi bakalım canım hayırlısı inşallah herşey güzel başlar güzel biter..

kızlar emre bey bize genetik test önermişti..bizde kararsız kalmıştık 350 tl de pahalı gelmişti...tam düşünürken 2 tane sperm çıktı yaptırmadık sizce yaptırayımmı hala gerek varmı kararsızım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…