günaydın kızlar nasılsınız
bişey dikkatimi çekti gecen senede yazın bu zamanlarda sırayla herkezin ya spermi çıktı ya bebeği oldu gitti sonra zaten bir giden bu topiğe pek ugramaz sonra yenileri gelmeye başladı tesellililer dr ot çöp tavsiyesi derken sizlerde de maşallah ya sperm çıktı ya bebiş oldu gidiyorsunuz şimdi sonbahara dogru artık yeni gelenler olmaya başlar 3 ayların bereketi olsa gerek çok şükür şurda azcık kişinin olmaması haricinde nerdeyse hepinizin sperm yada bebişi var maşallah ne güzel Rabbim burada bekleyen harzem belgin ve benimde inşallah bu kervana katılmayı en kısa zamanda nasip etsin
gelen gider gelen gider inşallah Rabbim bizede ol emrini verir
kızlar harzem belgin nazmiye ve kendime ayrıca bol bol dua istiyorum demirbaşı olduk topigin anam bizdede sperm çıksa bebiş olsa artık tabi Rabbimiz izniyle
kızlar emre bey bize genetik test önermişti..bizde kararsız kalmıştık 350 tl de pahalı gelmişti...tam düşünürken 2 tane sperm çıktı yaptırmadık sizce yaptırayımmı hala gerek varmı kararsızım...
kızlar nedendir bilmem içimde sıkıntı var geçmekde nedir bilmiyor Rabbim halimiz sana ayandır yardım et bizlere
kızlar nedendir bilmem içimde sıkıntı var geçmekde nedir bilmiyor Rabbim halimiz sana ayandır yardım et bizlere
canım isterseniz yaptırın durumunuzu öğrenmiş olursunuz neden kaynaklandığını öğrenirsiniz biz umut tüp bebekte yaptırmıştı 150 emre bey istemişti bizdende şükür temiz çıkmıştı.
Kizlarrr inanamiyorummm adetim 1hafta gecikmişti
bugün şimdi isten yeni geldim ve gebelik testi yaptım ve çift çizgi kızlar hamileyim
bu teknik olarak imkansız ama mucize bir kaç tane spermle nasıl nasıl olur çok dua ettim
yarın sabah ilk İS Dr a gideceğiz Allahım inşallah doğrudur yarabbim sen olmayanı olduransin kızlar dua edin yarın hersey gercek ve yolunda olsun hamileyim ya çift çizgi kurban oldugum Allahım mucize
günaydın kızlar nasılsınız
bişey dikkatimi çekti gecen senede yazın bu zamanlarda sırayla herkezin ya spermi çıktı ya bebeği oldu gitti sonra zaten bir giden bu topiğe pek ugramaz sonra yenileri gelmeye başladı tesellililer dr ot çöp tavsiyesi derken sizlerde de maşallah ya sperm çıktı ya bebiş oldu gidiyorsunuz şimdi sonbahara dogru artık yeni gelenler olmaya başlar 3 ayların bereketi olsa gerek çok şükür şurda azcık kişinin olmaması haricinde nerdeyse hepinizin sperm yada bebişi var maşallah ne güzel Rabbim burada bekleyen harzem belgin ve benimde inşallah bu kervana katılmayı en kısa zamanda nasip etsin
gelen gider gelen gider inşallah Rabbim bizede ol emrini verir
kızlar harzem belgin nazmiye ve kendime ayrıca bol bol dua istiyorum demirbaşı olduk topigin anam bizdede sperm çıksa bebiş olsa artık tabi Rabbimiz izniyle
Esimin azosperm olduğunu gecen sene Eylül ayında öğrendik yaklaşık 1sene dir Kaan aydos gidip geliyoruz esim sürekli ilaç kullanıyor endol trentalle başladık klomen ve proxeed le devam ediyorduk Eylül Ekim gibi Tup bebek icin Ankara'ya Kaan aydos a gidecektik hatta gecen ay Tup bebek raporu için gereken rahim filmini çektirdim rahim filmim temiz çıktı
eşimde ilk aylAr hiç sperm yoktu tedaviye başladıktan 5_6 ay sonra 3-4 hAreketli ve hareketsiz sperm çıkışı oldu cikis hep devam etti ama 4-5 taneyi hiç geçmedi belkide rahim filmiyle iyce açılan kanallarım o 1 tane spermin geçişine izin verdi aferin o sperme aferin allahım ol dedi belkide oldu inşallah Allahım kalp atışını duymayı nasip etsin.esim hiç düzenli olarak ot kullanmadı çok zorladım çok şey yedirmek istedim ama yemedi kısa sürelerde keçi boynuzu,zeytin yağlı incir kuru falan yaptım ama çok düzenli yemendi en don gecen ay bende oda keçi boynuzunu elimize alıp citir citir yedik
çok tuhaf bir duygu hala inanamıyorum,isin daha ilginç tarafı ablamda 1aylik hamile
hesapliyoruz galiba aynı gün hamile kalmışız Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah Burdaki herkes Birgun hamilelik haberini yazar birazdan kan sonucunu alıp ise gideceğim isten yazarım size dualarınızı eksik etmeyin
günaydın kızlar hayırlı cumalar...bu ssaat oldu kimse yok nerdesiniz yahu ben kalktım biraz evi sildim süpürdüm yoksunuz hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?