Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar nasılsınız
bişey dikkatimi çekti gecen senede yazın bu zamanlarda sırayla herkezin ya spermi çıktı ya bebeği oldu gitti sonra zaten bir giden bu topiğe pek ugramaz sonra yenileri gelmeye başladı tesellililer dr ot çöp tavsiyesi derken sizlerde de maşallah ya sperm çıktı ya bebiş oldu gidiyorsunuz şimdi sonbahara dogru artık yeni gelenler olmaya başlar 3 ayların bereketi olsa gerek çok şükür şurda azcık kişinin olmaması haricinde nerdeyse hepinizin sperm yada bebişi var maşallah ne güzel Rabbim burada bekleyen harzem belgin ve benimde inşallah bu kervana katılmayı en kısa zamanda nasip etsin
gelen gider gelen gider inşallah Rabbim bizede ol emrini verir
kızlar harzem belgin nazmiye ve kendime ayrıca bol bol dua istiyorum demirbaşı olduk topigin anam bizdede sperm çıksa bebiş olsa artık tabi Rabbimiz izniyle

amin canım inşallah allahım bizede göndersin mucuzesini.ctesi bizde yaptıracagız bakalım yaa yine sıfır çekeriz yada bizede gün doğar bakalım dua et canım..

canım isterseniz yaptırın durumunuzu öğrenmiş olursunuz neden kaynaklandığını öğrenirsiniz biz umut tüp bebekte yaptırmıştı 150 emre bey istemişti bizdende şükür temiz çıkmıştı.

kızlar nedendir bilmem içimde sıkıntı var geçmekde nedir bilmiyor Rabbim halimiz sana ayandır yardım et bizlere

zemuszemus
kızlar nedendir bilmem içimde sıkıntı var geçmekde nedir bilmiyor Rabbim halimiz sana ayandır yardım et bizlere

canım yaşadığımız sıkıntıdandır bende bazen öyle oluyorum canım bazende bakıyorum ki alışmışım ne yapabiliriz zaman ne hiçbirşey o yüzden bol bol dua ve sabır isteyeceğiz allahımızdan bize ferahlık versin..:Saruboceq:

canım birazda havalardan çok sıcak ve sıkıntılı yani insanın içine kesvet veren bi karanlık var...bende çok sııkınım durup dururken kocayla akşam kavga ettim offfff....tabi bunların hepsinin altında çocuk olmaması yatıyor...allahımm ne zor rabim hepimize bebişlerimizi gönder......................

emre beyden randevu aldım 9 gün sonra yine gidicez bakalım sorucam ona gerçekten gerek varmı diye büyük ihtimal yaptırcaz.. ...ayrıca bi spermiyogram daha yaptırıcaz bakalım çok korkuyorum her randevuda dizlerim bacaklarım titriyo.....en geç 15 günde bir spermiyogram için çağırdı bizi....allahım güç ver çok zor oluyo.......

ayyy çok sevindim inşallah sağlıklı olarak kucağına alırsın:)))

bende yeni geldim tatilden geçen cumartesi bizde gitmiştik emre beye acele etmeyin preglil yada klomen kullan dedi eşime ve bir test daha istedi ama bizim yaptırdığımız testlerin arası yakın o yüzden eşim bikaç ay sonra yaptıralım dedi bakalım ne olucak inşaallah bizde de kendiliğinden çıkar

zaman beni de duana kat artık rabbim bizlere de müjdeler nasip etsin bizimde bebişlerimiz olsun artık çok istiyorum sabrım artık kalmadı benden çok sonra evlenenlerin koca koca çocukları var artık onları gördükçe içim acıyor alllahıım ne olur bizlerede ve burada senelerdir bekleyen tüm arkadaşlara ol de ya rabbim:Saruboceq:

selam kızlar..sanırım kimse yok bu akşam....Çocuklar duymasında başladı sanırım onu izliyor herkes..

canım mrb öncelikli hayırlı ugurlu olsunn..Allah analı babalı büyütsün canımm..inş saglıklı kucagına almayı nasıp etsınn.....ama benım merak ettıgım eşinde hıç mi sperm yoktu..mıcrotese felan oldunuzmu yada hormon düzeyleri nasıldı...benzer durumları yaşadıgımız için sordum..ben çünkü eşinin gördugu tedavı sekılıne pek ınanmadıgım için uygulamadım onedenle sordumm..

günaydın kızlar hayırlı cumalar...bu ssaat oldu kimse yok nerdesiniz yahu ben kalktım biraz evi sildim süpürdüm yoksunuz hala...

günaydın kızlar hayırlı cumalar...bu ssaat oldu kimse yok nerdesiniz yahu ben kalktım biraz evi sildim süpürdüm yoksunuz hala...

hayırlı cumalar belgincim...ne güzel evini temizlemişsin..ah benim evim varya allaha emanet çalışınca bu işler çok zor oluyo ya haftadan haftaya yapabiliyorum napim...akşam gidince 1 tencere yemek ancak yapabiliyorum sonra yat uyu...ev hanımlarına nasıl özeniyorum arrkadaşım....

merhabalar bayanlar..nasılsınız? benimde abim geldi misafir o yüzden fazla takılamıyorum..herkese hayırlı cumalar..bol dua ile İnşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…