yaaa kızlar artık aramızda gizli saklı yok herşeyi konuşuyoruz şu ilşki sonrasında eşiniz boşaldıgında hemen kalkıp duşamı giriyorsunuz bide bu konuları konuşalım yaa herkesin bir yöntemi var belkide ondada bi yanlışlık yapıyoruzdur ne varki konuşalım..
evet canım unutmayacağım aynı kaderleri paylaştığımız için oğlum ameliyat olud ve bu arada sünnette yaptırdık artık adam oldu teyzesiii şükür iyiyizzsz içerde mışıl mışıl uyuyor şimdi;DARISI başınıza olsun inşççç
canım ben 20 dk sonra falan giriyorum..ama kımıldamadan yatıyorum biraz..ben doktora sordum, ne kadar yatmam gerekir, nasıl durmalıyım falan diye..o da normal dur dedi..bacaklarımı falan kaldırsam dedim, onu rahmi ters olanlara öneriyoruz dedi..zaten spermlerin yeteri kadar rahime tutunur dedi..bilmiyorum ben onun yalancısıyım :)))
ben bu eşimin olayını 23 temmuzda öğrendik ve o günden sonra bıraktım herşeyi..ne yumurtlama günlerini hesaplıyorum artık nede adet günümü..zaten klomenden falan düzenim bozuldu, karıştı hepsi birbirine o yüzden artık takmıyorum..artık görev modundan çıktım ben..önceden ayy mutlaka ilişki olmalı faln deyip eşimide geriyordum..adam kurtuldu benden kaydirigubbakcemile3
artık bende kendimi tüp bebeğe hazırladım..inş 3. sperm testinde sperm çıkarda umudumuz artar ve hemen tüp bebeğe geçeriz..o yüzden artık rahatladım, sebebi öğrenince insan daha çabuk alışıyor..Ama mutlaka da çekilmesi istenen rahim filmini bu ay çektircem..içimde ve aklımda kalmasın bari..belki tüplerde kapalı olabilir bilemeyizki..
doktor banada gerk yok demişti rahim filmine ama istersen çektir demişti ben çektircem en kısa zamanda en azından problem varsa onun tedavisine bakarız
hande bacım tebrikler Rabbim tamamına erdirsin hayırlı ve salih kullarından bir evlat eylesin banada dua edermisin şimdi senin duan kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?