• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
emine1983 anladıgım kadarıyla normal görünüyor hormonlar sizde ki azo sebebi ney biliyormusun belki tıkanıklık olabilir

bilmiyoruz yeni başladık tedaviye hormon testi ve ultrason istemiş doktor haftaya tekrar gidicek doktora eşim test sonuçlarını alıp

tıkanıklık olursa tedavi basit mi oluyor
teşekkür ederim bu arada cevapladığın için

ya emineciğim tıknıklık olursa öğte başına koy en kolayı o tıkanıklık denemk sperm varda dışarı çıkamıyordur tıkalı lavabo boruları gibi açıldımı tamam kaydirigubbakcemile3 inşallah basit bir sorundur hangi dr gidiyorsunuz anlat bakalım konuşak azıcık

birde azo oldugunu nasıl ögrendiniz kaç kere spermiyogram yaptrdınız hiç mtese oldumu

zamancım napıyosun gelmedimi senin kırmızılaar bacım...

oooooo artvinli naber anam hamileymişsin duyduk nasıl sevindikhihoyyyt
şimdi sorcamda unatıyorum :utangac:sen benim kusura bakma tam net hatırlayamadımda kimde tedavi oldunuz ve azo sebebiniz neydi

donmuştu dimi kaç tane transfer ettiler mtese ameliyatını kim yapmıştı bide 2004 temi ameliyat olmuştunuz ayyy içe çorba yaptım neyse sen okuyunca düzgün cevap verirsin inşallah hayırlısıyl kucagına alda gersi boş

ya emineciğim tıknıklık olursa öğte başına koy en kolayı o tıkanıklık denemk sperm varda dışarı çıkamıyordur tıkalı lavabo boruları gibi açıldımı tamam kaydirigubbakcemile3 inşallah basit bir sorundur hangi dr gidiyorsunuz anlat bakalım konuşak azıcık[/QUOT

mrb zaman ben ve eşim 26 yaşındayız 6 yıllık evliyim. 1.5 senedir bebek istiyoruz baktık olmadı ilk önce eşim test verdi geçen ay sonuç sıfır biz tabi şok. iki kez test verdi eşim ikiside sıfır. bugün hormonları ölçüldü anladığımız kadarıyla normal. haftaya ultrasona girecek kafamız çok karışık . acaba niye sıfır diye ..tıkanıklık dediğiniz nasıl anlaşılıyo ultrasonda görülür mü izmir şifa hastanesine gitti eşim öyle bildiğimiz ürologda yok

emineciğim tıkanıklık benim bildiğim ultrasonda belli oluyor bizde ultrason sintiğrafi çektirdik onda ne var yok çıktı varikoselde var bizde canım aklında olsun normal bir ürolog asla azosperm konusunda yeterli gelmiyor bizde zamanında bilemedik gittik tek kelimeyle zaman kaybı oldu yaşadıgımız onca sıkıntıda cabası sana tavsiyem tüm kan tahlilleri ultrason görüntüleriyle birlikte kıromozom testlerini yaptırıp emre bakırcıoglu tansel kaplancan ve semih bey var istanbulda onlara bir görünün birde ankarada kaan hoca var
bbak biz bilemedik çok yanlış şeyler yaşadık ilk başta gitmemiz gereken drlara en sonunda gidiyoruz eşin hiç degilse bu tahlilleri yaptırdıktan sonra istanbula bir gelsin işten izin alamaz dersen cuma akşam yola çıksa cumartesi burda olur sonuçta c.teside muayene edyorlar bak çok geç kalmayın azoda zamanda yaşda çok önemli

donmuştu dimi kaç tane transfer ettiler mtese ameliyatını kim yapmıştı bide 2004 temi ameliyat olmuştunuz ayyy içe çorba yaptım neyse sen okuyunca düzgün cevap verirsin inşallah hayırlısıyl kucagına alda gersi boş

ah be güzelim ya,sen beni iyice unutmuşsunkafamçokkarıştı.önce 2007 de oldukameliyatımızı.memorialde tedavi oldum ve şimdiye kadar bütün tedavi gidişatımız hep memorialdeydi.dr.semih özkan canım..a.sayrıca allah razı olsun canım,rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin.:Saruboceq:

artvinli hayırlı olsun canım .ne güzel ermişsin muradına.allah kucağında da göstersin darısı hepimiizn başına artık.ameliyt 2007 de de nasıl oldu anlayamadım tam olark.o zamn çıkmadı sonra normal çıkış mı oldu? biraz açıklar mısın.? biliyosun bir hamile hepimize umut oluyo...

mavi menekşe arkadaşım bizm hormonlar cok kçtü onu düzeltmeye calışıyoruz başkada bişey yok kılzra bende rahim agzı yarası var daha tedavis bitmedi tüp bebege başlasak bi sorun olurmu?yardım edin lütfen

zaman cım çok sağol yardımın için bi ultrasonda çekilsin bakalım ondan sonra bakıcaz bizde sizin tedavi ne aşamada şu an

slm kızlar nasılsınız eşlerinizin tedavi durumları ne aşamada biz 3 aydır klomene devam ediyoruz...

merhaba sultan nasılsın bizde 15 gündür klomene devam ediyoruz bunun yanındada pregnyl iğne kullaanıyo eşim allahım hepimize yardımcı olsun...

Back
X