• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benıde aranıza alırmısınız:çok üzgünüm: hıc bırımız burda olmak ıstemıyoruz ama malesef burdayız ınsallah en kısa zamanda bırbırımıze destek vererek ve allahın ıznıyle bu zor gunlerı atlatırız allah hepımızın yardımcısı olsun

hoşgeldin berennur a.s. inşallah hepimiz bebek sahibi oluruz hamile arkadaşlar bize ümit veriyor

arkadaşlar neredesiniz ya ben geliyorum yoksunuz çıkıyorum geliyorsunuz akannehir

slm kızlar.berennur hoşgeldin sende..espoir üzülme canım ve bu son şansımız diye düşünme.bende m tese sonrası herşey bitti dedim ama bak tedaviye tekrar başladık.allahtan ümit kesilmez.ayrıca eşin ameliyt öncesi tedavi de gördü.şansınız var bence.allahım yardım etsin inş.

slm kızlar.berennur hoşgeldin sende..espoir üzülme canım ve bu son şansımız diye düşünme.bende m tese sonrası herşey bitti dedim ama bak tedaviye tekrar başladık.allahtan ümit kesilmez.ayrıca eşin ameliyt öncesi tedavi de gördü.şansınız var bence.allahım yardım etsin inş.

haklısın pazartesi moralım çok bozuktu kaan bey ilaç vermeyip proxeed vermiş.kanser riski olur diye
artvinlinin hamile olduğunu öğrenince mutlu oldum ümitlendim.tekrar umutluyum vazgeçmeyeceğim zemuszemus

insallah bulunur herkeste bulunurda kurtuluruz bu dertten
bu sorun beni çok ipratti yordu artik dayanamaz hale geldim
her ay bir doktora gitmekten biktim

vazgeçme arkadaşım hamileleri duyunca ümitleniyorum inancım artıyor

günaydınn arkadaşlar güzel güneşli bir bahar havası ve haftasonu daha ne olsun....

selam kizlar
ben dünden beri çok kötüyüm
dün sinir krizi geçirdim kendimi kaybettim agladim isyandan
dün doktorla görüstük esimi ameliyat edecekler testis biyopsisi olacak sperm var mi yok mu o zaman ortaya çikacak.
Ben korkuyorum doktorlar emin olamiyorlar tikaniklik olup olmadigina
bu bizim son umudumuz insallah bulunur korkuyorum bütün ümitlerim gider diye
esim subatta olmaya karar verdi 3 ay'a kadar kendini toparlar vitamin ilaci verdi doktor
ben o güne kadar ölürüm[/QUOTE
espoir canım biliyosun benim durumda seninle aynı herşey normal ama sperm yok bizde ocak ayında düşünüyoruz metese yi....üzülme bulunur inşaallahta bizlerde yeni birer umut oluruz..bişey sormak istiyorum doktora neden biz klomen kullanıyoruz demediniz..belki ilacın etkisi şu tarihte geçer bir daha hormonlara bakalım derdi fikrimi sorarsan bence söylemeliydiniz canım....

iyi günler kızlar nasılsınız bana bi akıl verin rahim ağzı yarası gecmeden tüp bebege başlıyamazmıyız

espoir canım benim eşime de doktor klomen verdi ve ters etki yaptı. hatta doktor bazılarında ters etki yapar hemen kesin dedi. 1 ay kullandı hormonlara bi etkisi olmadı yine aynı çıktı ama spermler 4 milyondan lam ve lamel arasına kadar indi. yani sayı bile veremediler. bence de doktora sormadan kullanmayın.

iyi günler kızlar nasılsınız bana bi akıl verin rahim ağzı yarası gecmeden tüp bebege başlıyamazmıyız

maalesef canım. rahim ağzı yarası önemli bi rahatsızlık. çocuk ta önemli ama o bebişe sağlıklı anne gerekli değil mi canım? eminim çok çok iyi anneler olacaksınız ama eşinizin ve kendi sağlığınızı lütfen ihmal etmeyin. bozulan sağlığınız geri gelmiyor.
bende sık sık burayı okumaya başladım. eşimin ilerde azosperm olma ihtimali yüksek denildi arada bi lafınıza karışıyorum lütfen kusura bakmayın..

selam kizlar
ben dünden beri çok kötüyüm
dün sinir krizi geçirdim kendimi kaybettim agladim isyandan
dün doktorla görüstük esimi ameliyat edecekler testis biyopsisi olacak sperm var mi yok mu o zaman ortaya çikacak.
Ben korkuyorum doktorlar emin olamiyorlar tikaniklik olup olmadigina
bu bizim son umudumuz insallah bulunur korkuyorum bütün ümitlerim gider diye
esim subatta olmaya karar verdi 3 ay'a kadar kendini toparlar vitamin ilaci verdi doktor
ben o güne kadar ölürüm[/QUOTE
espoir canım biliyosun benim durumda seninle aynı herşey normal ama sperm yok bizde ocak ayında düşünüyoruz metese yi....üzülme bulunur inşaallahta bizlerde yeni birer umut oluruz..bişey sormak istiyorum doktora neden biz klomen kullanıyoruz demediniz..belki ilacın etkisi şu tarihte geçer bir daha hormonlara bakalım derdi fikrimi sorarsan bence söylemeliydiniz canım....
canım arkadaşım neolur üzülme allahımın izni ile inşallah birsürü sperm bulunacak ve sen 2010 bitmeden çok güzel dünyalar tatlısı bir anne olacak ve kendin gibi bir melek getireceksin canım allahım yardımcın olsun arkadaşım üzme kendini ben hep dua ediyorumhepimize allahım güldür yüzümüzü diye...:Saruboceq:

sagolun arkadaslar ümidimi kaybettim bir ara
ama sayenizde tekrar ümitlendim
insallah bir gün bizede anne olucaz
kaan aydos'a yazdim esimin tahllilerini halen cevap gelmedi esim aradi persembe ve cuma günû bir türlü ulasamadik
haberiniz var mi ?

ah ah Rabbim sizleri ecrinlerinize kavuştursun inşallah
kız belgin okuyunca dolaba koştum ama şişeyi bulamadım atmışım ama tarif edim ben 2.yi böyle eczaneye tarif ettim aynısını verdi şişe içinde şurup gibi krem rengi ve öyle şurup gibi degil aha koyu kutusuda beyaz ilacın ismi yeşil renkle yazılıydı asit pompası oldugunu biliyorum anam bir yudum içmemele agrı acı kesiliyor ve bu çok meşhur bir ilaç yani şurup
beni sorarsanız hala regli olmadım uf uf olsun artık ama

nevki biz doktor'un tavsiyesiyle esim klomen kullandi
ikinci ay'dan sonra birakti zaten

Back
X