Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çiçekcim benimde o yüzden kafam karıştı...şimdiye kadar gittiğimiz bütün drlar dondurma işleminden bahsetmişti...hangisi daha doğru bilmiyorum...
kizlar nerelerdesinz
gelin halayimiz var tutun su halayin ucundan:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyytdelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissositosositosositosositosositosositosositososito
oleyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tey tey tey tey tey
canım benım ınankı cok ama cok sevındım.ALLAH DEVAMINI DA GETRSIN INSAALAH ARKADASIM! HANGI ILACLARI KULANMISTINIZ?OHHHHHHHHHHHH NE GUZEL MIROTESEYE GEREK KALMADI DONDURDUNUZ MU?:):):):):):):)
canım arkadaşım çok sevindim gözün aydın ayy yarın inşallah bizimkindede çıkarç.ay canım seninle ilgikli bütün bilgiler silindi gitti şimdi aklımdan daha önce hiç çıkmıyodu dimi tesede olmadı eşin sadece kaan hocanın ilaçlarıyla çıktıı dimi canım gözün aydın çokkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum oleyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyytdelikafadulden:teytey::teytey::teytey::hooray::dance:slm kilzar
benim esimin sperm testi sonuclari geldi ve cok guzel
esimde sperm bulundu
hihoyyyt
slm kilzar
esimde sperm bulundu
hihoyyyt
slm kilzar
esimde sperm bulundu
hihoyyyt
canımcım çooooook sevindim yemin ederim...inşalah tüptede sorun yaşamadan kavuşursun bebişlerine cenım benim...tekrar gözün aydın....
hayırlı günler bacılar........
umudunukaybetme senin adına o kadar sevindimki anlatamam canım çok şükür biri daha kurtuldu bu azonun elinden biz belgini baklarken sen ondan önce çıktın kız hadi bakalım allah bundan sonraki işlerinizi rast getirsin inşallah çifter çifter bebişleriniz olsun canım benim...............
burda bütün topikte bu dertle müzdarip arkadaşlarımda sırasıyla kurtulurlar bu dertten inşallahhhhhhhhhhhhhh
iyidir belgin bacı sen nasılsın kız görüyonmu bizim hamişleri daha dün gibi dimi sperm çıktıydı nasılda beklemiştik gebelik testinin sonuçlarını vaybe kız belgin inşallah ende yaşıcan bunları ama benle harzem yaşarmı bilmem ayyyy seninde spermler çıksada gün saysak hayırlısıyla inşallah