Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çiçekcim benimde o yüzden kafam karıştı...şimdiye kadar gittiğimiz bütün drlar dondurma işleminden bahsetmişti...hangisi daha doğru bilmiyorum...

çiçekcim benimde o yüzden kafam karıştı...şimdiye kadar gittiğimiz bütün drlar dondurma işleminden bahsetmişti...hangisi daha doğru bilmiyorum...

benim esim tese ameliyati oldu eger bulunsaysi sperm dondurulucakti
hakkinizda hayirlisi neyse oyle olsun

kizlar nerelerdesinz
gelin halayimiz var tutun su halayin ucundan:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyytdelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissositosositosositosositosositosositosositososito

oleyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tey tey tey tey tey

kizlar nerelerdesinz
gelin halayimiz var tutun su halayin ucundan:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyytdelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissositosositosositosositosositosositosositososito

oleyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tey tey tey tey tey

canım benım ınankı cok ama cok sevındım.ALLAH DEVAMINI DA GETRSIN INSAALAH ARKADASIM! HANGI ILACLARI KULANMISTINIZ?OHHHHHHHHHHHH NE GUZEL MIROTESEYE GEREK KALMADI DONDURDUNUZ MU?:):):):):):):)

canım benım ınankı cok ama cok sevındım.ALLAH DEVAMINI DA GETRSIN INSAALAH ARKADASIM! HANGI ILACLARI KULANMISTINIZ?OHHHHHHHHHHHH NE GUZEL MIROTESEYE GEREK KALMADI DONDURDUNUZ MU?:):):):):):):)

yok canim dondurmadik bunu oylesine yapmistik
ama hemen tupbebek yapacagiz
klomen ve proxeed plus kullaniyoruz suanda

canımcım çooooook sevindim yemin ederim...inşalah tüptede sorun yaşamadan kavuşursun bebişlerine cenım benim...tekrar gözün aydın....

hayırlı günler bacılar........

umudunukaybetme senin adına o kadar sevindimki anlatamam canım çok şükür biri daha kurtuldu bu azonun elinden biz belgini baklarken sen ondan önce çıktın kız hadi bakalım allah bundan sonraki işlerinizi rast getirsin inşallah çifter çifter bebişleriniz olsun canım benim...............

burda bütün topikte bu dertle müzdarip arkadaşlarımda sırasıyla kurtulurlar bu dertten inşallahhhhhhhhhhhhhh

slm kilzar
benim esimin sperm testi sonuclari geldi ve cok guzel
esimde sperm bulundu
hihoyyyt
canım arkadaşım çok sevindim gözün aydın ayy yarın inşallah bizimkindede çıkarç.ay canım seninle ilgikli bütün bilgiler silindi gitti şimdi aklımdan daha önce hiç çıkmıyodu dimi tesede olmadı eşin sadece kaan hocanın ilaçlarıyla çıktıı dimi canım gözün aydın çokkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum oleyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyytdelikafadulden:teytey::teytey::teytey::hooray::dance:

selam kızlar inşallah herkesin keyfi yerindedir....
ebruli......bende istanbul tüp bebekte aret beye gidiyorum demiştimya oda önce beni hazırlayacağını yumurtalarımın toplanacağı gün eşimede tese yapılacağını söyledi.çünkü tek bir sperm bulunursa onuda hemen döllemeleri gerektiğini riske atamayacaklarını söyledi dondurup bekletmek kesinlikle riskmişl...tabi tesede çıkmazsa bana yapılacak tüm işlemler boşa gidecek o da ayrı konu...sanırım herkes ayrı bir politika izliyor bende kabul ettim tabi daha orda yaptıracağım kesin değil ama 15 şubatta başlıcaz diye konuştuk...yanlız eşimi hiç bir ürolog ne gördü nede bir tetkik yada bir ilaç uygulandı ben anlamadım saçma geldi senin eşine neler yapıldı hazırlık için....

umudunu kaybetme.....çok sevindim adına nekadar zamandır uğraşıyosunuz merak ettim daha önce denemişmiydiniz tese falan yada ne gibi şeyler yaptınız....inşallah çok yakında hamile haberlerini de alırız...

canım benim başıma gelenleri hiç sorma ...bizde ilk 1 yıl sorun bende diye hep benle ugraştılar..bi yığın yum.çatlama iğneleri kullandım.testeron normal olduğu halde düşürmek için o kadar uğraştılar ki anlatam sonra dediler ki bi de eşinin spermlerine bakalım...asıl sebebi o zaman öğrendik..öğrenir öğrenmez bisürü hastanelere gösterdik.her bir dr bizden hormon ve sperm testi istedi yeniden...bende kürlere ve karışımlara başlattım eşimi...k.boynuzu kürü falan..sonra fındık,bal polen aklına gelen herşey...ama bizde hiç etki yapmadı...gerçi olumlu sonuç alan arkadaşlarımız çok...neyse sadede geleyim..şuana kadar eşimi gören tüm dr ve ürologlarda ilk olarak yapıcak tek şey m.tese ameliyatı diyolar..ilaçda vermiyolar önce ameliyatta sperm olup olmadığını göreceklermiş...

hayırlı günler bacılar........

umudunukaybetme senin adına o kadar sevindimki anlatamam canım çok şükür biri daha kurtuldu bu azonun elinden biz belgini baklarken sen ondan önce çıktın kız hadi bakalım allah bundan sonraki işlerinizi rast getirsin inşallah çifter çifter bebişleriniz olsun canım benim...............

burda bütün topikte bu dertle müzdarip arkadaşlarımda sırasıyla kurtulurlar bu dertten inşallahhhhhhhhhhhhhh

amin canim sende kurtulacaksin
biz hepimiz azo ile savasacagiz ve bu savasida kazanacagiz

zaman........öncelikle uzun uzun beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim açıkçası banada ürologumuzu görmemek saçma geldi ....zaten aret bey beni bi kez muayene etti ve oooooo dedi istediğimiz sayıda yumurta elde edebiliriz hemen ilk adetinde başlayalım ama sperm yok bu konuda bilgi verilmedi..bu emre bey nerde ürolog telefon ve adres alabilirmiyim sizden yada mail falan ...ücretsizse ilk muayene bi görmekte fayda var haklısın...bide fiyatta önemli aslında şimdi aret beyle tese1000 tüp bebek 3500 ilaçlar 2000toplam herşey dahil 6500 e maal olacak sizce nasıl?burası istanbul tüp bebek merkezi.

umudunukaybetme ccccccccccccccccooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevındım canım benım ne kadar guzel bir haber bu.......
canım esının rahatsızlıgı neydı fsh lh testosteren sevıyelerı nasıldı hangı ilaçları kullanıyordun bızı aydınlatırsan cccccccoooook sevınırım....

iyidir belgin bacı sen nasılsın kız görüyonmu bizim hamişleri daha dün gibi dimi sperm çıktıydı nasılda beklemiştik gebelik testinin sonuçlarını vaybe kız belgin inşallah ende yaşıcan bunları ama benle harzem yaşarmı bilmem ayyyy seninde spermler çıksada gün saysak hayırlısıyla inşallah

s.a zamancım bence sen en kısa zamanda kavuşacaksın yavrularına canımcım ben buna çok inanıyorum canım inş.RABBİM boş çevirmeyecek güzel güzel bebeklerin olacak kızın olursa alırım oğluma ona göreeeeeee:ecrin_bebek:

Back
X