Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımcım çooooook sevindim yemin ederim...inşalah tüptede sorun yaşamadan kavuşursun bebişlerine cenım benim...tekrar gözün aydın....
hayırlı günler bacılar........
umudunukaybetme senin adına o kadar sevindimki anlatamam canım çok şükür biri daha kurtuldu bu azonun elinden biz belgini baklarken sen ondan önce çıktın kız hadi bakalım allah bundan sonraki işlerinizi rast getirsin inşallah çifter çifter bebişleriniz olsun canım benim...............
burda bütün topikte bu dertle müzdarip arkadaşlarımda sırasıyla kurtulurlar bu dertten inşallahhhhhhhhhhhhhh
umudunukaybetme kız dualarımızı ak-llah kabul etti inşallah benimkinide eder.
umudunu kaybetme.....çok sevindim adına nekadar zamandır uğraşıyosunuz merak ettim daha önce denemişmiydiniz tese falan yada ne gibi şeyler yaptınız....inşallah çok yakında hamile haberlerini de alırız...
canım arkadaşım çok sevindim gözün aydın ayy yarın inşallah bizimkindede çıkarç.ay canım seninle ilgikli bütün bilgiler silindi gitti şimdi aklımdan daha önce hiç çıkmıyodu dimi tesede olmadı eşin sadece kaan hocanın ilaçlarıyla çıktıı dimi canım gözün aydın çokkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum oleyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyytdelikafadulden:teytey::teytey::teytey::hooray::dance:
Canim cok sevindim insallah bebeginede kavusursun hayirlisiyla......
Alahim bizlerede nasip eder o gunleri insallah
tekrar tebrikler canim çok sevindim adiniza
bu ilaçlari ne kadar süredir kullaniyor
esim 2 ay klomen kullandiktan sonra spermiogram yapti sifir çikmisti simdi halen devam ediyor bizde mi tekrar yaptirsak ?