Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin canim
aslinda benim sana cok buyuk bir tsk borcum var
ben senin sayende kaan hocayi buldum ve ben senin sayende bu illetten kurtuldum
rabbim yuzume bakti simdi bomba haberi verme sirasi sende

canımın içi ne demek teşekkür elbette bütün bildiklerimi sana ve bütün arkadaşalarıma söylemem gerekiyor allahım hepimize senin yaşadıgın mutlulugu yaşatsın.senin adına kendimin sonucu kadar mutlu oldum allahım bebegine kavuşma mutlulugunuda kutlamayı nasip etsin ....

kizlar bugun doktora gittim sag gogsum agriyordu bide cok az damla kadar bile degil yesil akinti geldiydi doktor kucuk bir sey oldugunu soyledi film cekildi ekoyla bakdi gogsumden igneyle sivi aldi sonucu haftaya cuma belli olacak cok korkuyorum kizlarr kotu bi hastalik cikacak diye cok kotuyum rabbim kimseyi korktuguna ugratmasinn insan caninin derdine dusunce cocuk da aklina gelmiyor yeterki saglikli olalim kizlar herseyin basi saglikk
canım inşallah sonuçlarında bir yaramazlık çıkmaz allah sifa versin arkadaşım.

ebruli sağol canım............inşallah evimizide alırız uğraşıyoruz.........

evet canım tıp çok çabuk ilerliyor.......biz 2006 da tese olmuştuk o zamanlar microtese yoktu bu kadarda bilgili değildi dr. lar ama şimdi yani 3 4 yılda baya ilerledi herşey ......2 daha beklersek bende dahada ilerler kim tutarki dr. ları.........

inşallah canım sizde kavuşursunuz bebeğinize en kısa zamanda umudunukatbetme gibi bir mucize yaşarsınız

harzemcim benim eşimde 2007de tese olmuştu gelişmemiş hücreler bulunmuştu inşallah allahım bizlerede bugüzel haberleri vermeyi nasip etsin evet dedigin gibi 3 4 yılda tıp gelişti.

Lamyay arkadasim sen direk kaan aydos'a git derim. Baska yerde vakit kaybetme.
Yüz yüze görüsmek faydalidir.

saol canim insallah gelicek hafta sperm testi yapicaz belki cikar
hormon testlerinide tekrar yapicaz gitmeden
hormon disinda hangi testleri yapmamiz gerekiyo hepsini burda yaptiralim
isimlerini yazarmisiniz

ah canım benim ya çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...inşallah canım ...bizde küçük bi ev aldık krediyle ama çok zorlanıyoruz öderken ...önceleri eşimin işleri iyiydi...sonra kötü gitti iflas ettik kapattık dükkanımızı ama napalım kısmet ...allah hepimize can sağlığı versin...dediğin gibi bundan sonra artık iyi gidicek herşey burdaki tüm arkadaşlarımız içinde diliyorum ve inanıyorum...umudunu kaybetmenin ışığından sonra...canım sölemeden edemicem o kadar pozitifsinki enerjin taa buralara kadar geldi harzemcim :)öpüyorum...

canım espoir siz Fransanın neresinde oturuyorsunuz bende uzun süre kaldım benimde eşimde azoosperm hastası Fransada durumun nasıl ilerlediğini çok iyi biliyorum

kizlar bugun doktora gittim sag gogsum agriyordu bide cok az damla kadar bile degil yesil akinti geldiydi doktor kucuk bir sey oldugunu soyledi film cekildi ekoyla bakdi gogsumden igneyle sivi aldi sonucu haftaya cuma belli olacak cok korkuyorum kizlarr kotu bi hastalik cikacak diye cok kotuyum rabbim kimseyi korktuguna ugratmasinn insan caninin derdine dusunce cocuk da aklina gelmiyor yeterki saglikli olalim kizlar herseyin basi saglikk

kadercigim gecmis olsun korkma insallah sonuc guzel cikar

Benim esimde azospermi gecen yil ögrendik,doktor tese de bulunur dedi ve cok az bulundu onlarlada tüp bebek olmazmis.Yapilan biyopsidede esimide dogustan,genetik bozuluk oldugunu ögrendik ve bize yabanci sperm önerdiler, cok zor durumdayim.

nasıl yani bulunduğu halde nasıl tüp bebek olmazmış kim dedi bunu sana canım hangi merkezde yaptırdın.bulunanlar spermmiydi yoksa sperm evresimiydi ne dedi dr.

Sperm oldugu söylenildi,cok az ve hareketsiz oldugu icin dondurulmaya degmezmis,ölürlermis.Köln de ürolog merkezinde yapildi tese ameliyati.

talyasu çok geçmiş olsun...buraya gelme olanağınız varsa türkiyedeki hasatanelerde ve merkezlerde yine şansınızı deneyebilirsiniz...çünkü türkiyede tedavi yöntemleri daha kapsamlı

canım espoir siz Fransanın neresinde oturuyorsunuz bende uzun süre kaldım benimde eşimde azoosperm hastası Fransada durumun nasıl ilerlediğini çok iyi biliyorum

merhaba isra biz lyon'dayiz.
Sen hangi sehirde kaldin?
Esin ne zamandir azosperm tedavi görüyor mu.

saol canim insallah gelicek hafta sperm testi yapicaz belki cikar
hormon testlerinide tekrar yapicaz gitmeden
hormon disinda hangi testleri yapmamiz gerekiyo hepsini burda yaptiralim
isimlerini yazarmisiniz

Hormon disinda genetik test yaptirin karyotip birde ultrason yaptirsin tikaniklik olup olmadigina görmek için
bunlar bence yeterli zaten baskada test yok
esimin yaptirdigi bunlar

Back
X