Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tatlım bende eşime 3. şişeyi yaptım ama bölmemiştim ben bütün atmıştım olsun farketmez sanırım şifa olsun canım...

gözun aydin arkadasim insalllah guzel olur hersey bundan sonra

sağol çiçek rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,temmuz 6 da azoyu öğreneli bir yıl olacak,rabbim o tarihten önce bebek versin istiyorum sadece bana değil dileyen herkese hemde çifter çifter,ikiz olurmu bilmem ama kızım olursa ecrin koyacağım adını ALLAHIN HEDİYESİ olacak adı...

canım daha önce konuşmuştukya hep bende ecrin düşünmüştüm inşallah allahım nasip eder.

sevgidolu daha regl olmadı herhalde ben de merak ediyorum bakalım hayırlısı...bide bebek çıkıyomuş varya mükemmel olur...

gündüzler geciyor ama gece yataga yattigim da cok dusunuyorum niye böyle diye
demekki ondan sonrada ruyamda bebek görüyorum

canlarım ben çıkıyorum şimdi sonra yine girerim.allahım hepimize mutlu güzel günler görmeyi nasip etsin yavrularımızla...

sağol çiçek rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,temmuz 6 da azoyu öğreneli bir yıl olacak,rabbim o tarihten önce bebek versin istiyorum sadece bana değil dileyen herkese hemde çifter çifter,ikiz olurmu bilmem ama kızım olursa ecrin koyacağım adını ALLAHIN HEDİYESİ olacak adı...

insalah canim hepimizin cifter cifter bebekleri olur

gündüzler geciyor ama gece yataga yattigim da cok dusunuyorum niye böyle diye
demekki ondan sonrada ruyamda bebek görüyorum

bencede öyle oluyor ama merak etme bu hepimizde oluyor zaman zaman...bende ilk öğrendiğim zamanlarda çok ağlıyordum hemen hemen hergün..ve çok ağlayan biride değilimdir normalde,sonra geceleri bebek görüyordum kimi benim kimi başkasının ama benim yanımda bu rüyalar bazen mutlu ediyo beni bazende daha çok canımı sıkıyo..

kızlar bi şey sorayım şu proxed plus tu sanırım adı bu ilaçmı?bi ara adı oldukça çok geçti topikte ..kullanan varmı?vitamin takviyesimi..

bencede öyle oluyor ama merak etme bu hepimizde oluyor zaman zaman...bende ilk öğrendiğim zamanlarda çok ağlıyordum hemen hemen hergün..ve çok ağlayan biride değilimdir normalde,sonra geceleri bebek görüyordum kimi benim kimi başkasının ama benim yanımda bu rüyalar bazen mutlu ediyo beni bazende daha çok canımı sıkıyo..

bende cok aglardim ama biraz simdi alistim insan dayanamam diyor ama dayaniliyor umut dunyasi iste

biz kullanmiyoruz canim ama kullanacaz proxeed plus u kaan aydos kullanin dedi
o zaman bende bi araştırayım bakalım ama biz klomen ve pharmaton kullanıyoz birlikte kullanılırmı aceba kaan hocaya soruyum olmazsa b bizde başlayalım belki şifa olur kısmet ne demişler rabbim ihmal değil imtihan eder....çiçek canım çıkıyorum akşama görüşürüz...

o zaman bende bi araştırayım bakalım ama biz klomen ve pharmaton kullanıyoz birlikte kullanılırmı aceba kaan hocaya soruyum olmazsa b bizde başlayalım belki şifa olur kısmet ne demişler rabbim ihmal değil imtihan eder....çiçek canım çıkıyorum akşama görüşürüz...

tamam güle güle

36 yaşındayım Yardımcı olursanız çok sevinirim.25,12,1993 tarihide evlendim çocuk olayını 1,2 yıl pek fazla dikkate almadık 1996 yılında eşimin yaptırdığı sperm tahlili sonucunda durumu öğrendik toplamda 2 milyon sperm var denildi periyodik aralıklarla sperm testi yaptırdık 1999 yılında eşim varikosel ameliyatı oldu sonuç değişmedi aksine daha da kötü oldu 2005 yılında yaptırdığımız sperm sonucu Şiddetli oligoastenospermi teşhisi kondu.02,08,2009 tarihinde tüp bebek denedik orada eşimin yaptırdığı sperm test sonucu şöyle,Lam lamel arasında bakıldı.Nadir alanlarda İMMOTİL,çok nadir alanlarda MOTİL sperm görüldü.yazıyor sonuç bu.02,08,2009 tarihinde mastürbasyon yoluyla eşimin verdiği sperm sonucunda ve benden toplanan 5 tane yumurtaya yapılan işlem sonucu 3 tanesinin döllendiğini söylediler transfer yapıldı hamile kaldım ama 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı eşim 2 aydır Klomen ve Evicap kullanıyor 1 haftadır Zinco kullanmaya başladı. 2 aydır keçi boynuzu kürü, ve bir fincana 2 cay kaşığı zencefil ve harnup pekmezi katıyorum sabah ve akşam içiriyorum sperm artar ve hareketlenirmi.

merhaba kizlar
sayfalar baya çogalmis sabah
hepsini okudum
umudunukaybet sen hep bizim umudumuzsun bir kere çiktiysa bir daha çikar buna emin ol canini sikma sonuçta esin üretiyor bunuda bilmek çok güzel bence umut var demektir birde normal çikis oldu bunlar çok iyi gelismeler

selva 2009 senin adina sevindim yuvarlak hûcre olabilecegini söylemis kaan bey buda çok güzel
raporda ne yaziyor ne kadar lökosit yaziyor yazarsan sevinirim
esimin sonucundu 0.06 million / ml esimin sperm = 5,5 ml

arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim moral verdiginiz icin insaallah sizin de dediginiz gibi butun tahliller iyi cikar insaallah bana dua edin ne olursunuz su iki hafta cok onemli simdi tek istedigim o tahlilerin temiz cikmasi...

Back
X