Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
SEVGİDOLU nerdesin bacım merak ediyorum girmiyorsun kaçgündür
canım benim geldim bugün adet oldum inşallah rahim kendini hamileliğe hazırlamak için okadar gecikmiştir umut dünyası işte demi canım ben iyiyim beni merak etmişisn teşekkür ediyorum canım

sevgidolu daha regl olmadı herhalde ben de merak ediyorum bakalım hayırlısı...bide bebek çıkıyomuş varya mükemmel olur...

canım keşke olsaydı ama bugün adet oldum kısmetse bir dahaki aya umutlarım devam etcek bu arada seninde gözün aydın ,nşallah o çıkanlar sperm hücresine dönüşür bence sizde üretim var olacak buna inanıyorum

canım keşke olsaydı ama bugün adet oldum kısmetse bir dahaki aya umutlarım devam etcek bu arada seninde gözün aydın ,nşallah o çıkanlar sperm hücresine dönüşür bence sizde üretim var olacak buna inanıyorum

sevgidolu canım inşaallah öyledir rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..

merhaba kizlar
sayfalar baya çogalmis sabah
hepsini okudum
umudunukaybet sen hep bizim umudumuzsun bir kere çiktiysa bir daha çikar buna emin ol canini sikma sonuçta esin üretiyor bunuda bilmek çok güzel bence umut var demektir birde normal çikis oldu bunlar çok iyi gelismeler

selva 2009 senin adina sevindim yuvarlak hûcre olabilecegini söylemis kaan bey buda çok güzel
raporda ne yaziyor ne kadar lökosit yaziyor yazarsan sevinirim
esimin sonucundu 0.06 million / ml esimin sperm = 5,5 ml

espoir canım 0.1milyon lokosit yazıyor ama bu daha önceki test sonuçlarındada vardı bu test sonucunda farklı olarak 0.1 milyon diğer hücre yazıyor,biz diğer hücrelerin ne olduğunu öğrenmek için tüp bebek merkezine gideceğiz haftaya bakalım hayırlısı sonucuda kaan hocaya mail atacağız...bu arada eşimin meni miktarı hep 2 lerde sizinkiler 5 civarı neden farklı aceba?

sevgidolu sizin hormonlar nasıl ? sizde mi kaan hocada tedavi oluyorsunuz ? hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?
canım evet bizde kaan hocanın hastasıyız daha önce gelşşmemiş hücre bulunmuştu ama gebelik olmadı değerlerimiz normale döndü önceleri fsh düşüktü şimdi gayet normal inşallah güzel olcak

inşallah canım bizde sizin gibi tese yapıldı ve gelişmemiş hücrler bulundu ,şimdi bizde kaan hocanın hastasıyız endol ve trental kullanıyoruz,bizim hormonlar hep normaldı ,ya Rab ,ya Rab, ya Rab,bu defa bizim gibi olup ta tedavi görenlere hayırlı evlatlar ver:Saruboceq:

espoir canım 0.1milyon lokosit yazıyor ama bu daha önceki test sonuçlarındada vardı bu test sonucunda farklı olarak 0.1 milyon diğer hücre yazıyor,biz diğer hücrelerin ne olduğunu öğrenmek için tüp bebek merkezine gideceğiz haftaya bakalım hayırlısı sonucuda kaan hocaya mail atacağız...bu arada eşimin meni miktarı hep 2 lerde sizinkiler 5 civarı neden farklı aceba?

anladim canim
esimin sperm miktari hep 3 ile 5 arasi.
Fakat en son yaptirdigimizda baya bir miktar oldu. Kullandigi haplerden olabilir mi ?

slm arkadaşlar sperm test sonucumu kaan hocaya mail atmıştım ya şimdi cevabı geldi,0.1 milyon diğer hücre yazıyordu test sonucunda kaan hoca tüp bebek merkezinde test yaptırın onlar gelişmemiş sperm olabilir ve yeni test sonucunuzu gönderin yazmış..sanırım iyi bişeyler oluyor kızlar..bu arada doktorlar sitesini duymuşsunuzdur orayada sormuştum üroloji doktoru lokösitler için iyi bir labaratuarda ayrıştırılmalı gelişmemiş sperm olabilir demiş...

selvacım ben demedm mi sana yuvarlak hücredir diye.az çok uzman olduk artık araştıra arştıra.inşallah devamı da gelir.gözün aydın canım:)))

belgincim esin proxeed plus''u gunde iki defami iciyor
doktor esimede kullansin demisti ama gunde kac kere soylemedi
internette gunde iki defa yaziyor
canım eşim günde 2 içiyor yemeklerden yarım saat çnce sabah akşam.zaten ilacın kullanımındada öyle yazıyor kaan hocada öyle söylemişti

SEVGı canım iyi olmana sevindim olsun canım hamile olacagımız günlerde gelecek inşallah.

selvacım ben demedm mi sana yuvarlak hücredir diye.az çok uzman olduk artık araştıra arştıra.inşallah devamı da gelir.gözün aydın canım:)))

sağol canım ya iki haftaya kadar tüp bebekte testi tekrar yaptırcaz bakalım korkuyorum seviniyorum şimdi ama umudumuzun boşa çıkmasından korkuyorum..

selam kizlar
sizce esimin spermiograminda diger hücre yaziyor ve lökosit ilk defa spermiograminda böyle birsey çikti
sizce esimin ki yuvarlak hûcremidir ?

Back
X