- 28 Mayıs 2009
- 1.517
- 222
- 173
mrb zaman :)
eylül 2009 da eşimin testis ağrısından dolayo dr a gittik.1.5 yıl olmuştu evleneli ve çocuk istiyorduk.ama tahlil sonuçlarına göre bu mümkün değildi çünkü sperm hiç yoktu tekrarlandı ve yine yoktu.çok büyük bir sarsıntıydı bu.2 ay ilaç kulandı ve yine sonuç değişmedi.dr umuzu değiştirdik.direkt tüp bebek uygulaması öneririm küçük ihtimaliniz var zaman kaybetmeyin dedi.eşimin yaşıda 33 bu arada.tüp bebek tedavisi gördüm 45 gün sürdü çok canım yandı psikolojik olarak inanılmaz etkilendim jinekolojik muayene yide ilk bu işe başladığımda gördüm bilirsiniz bu duyguyu..ve son aşama tese ameliyatıydı ilk aramada bullunamadı dediler ve arama devam etti neyseki çıktı sonunda çok sevindim o andan sonra tek hatırladığım uyutulmak üzere iğne yapılmasıydı.3. aradılar klinikten ve embriyolarımın oluştuğunu sölediler ve ertesi gün transferim yapıldı.herşey çok yolundaydı ve dr çok olumlu konuştu 12 gün sonra tahlil yapılıcaktı ama reglim 10. günde geldi yine çok yıkıldım.tek tesellim oluşan embriyolardan 3 ünün dondurulmuş olması.inşallah tek dileğim benim ve bütün isteyenlerin çocuk sahibi olması.inşallah tutar.
sıkıcı görebilirsiniz beni arkadaşlar çok uzattım biliyorum ama bu durumu tanıdığım hiçkimseyle paylaşamıyorum.
canim hosgeldin aramiza
sizin ilk tesede sperm bulundumu,yoksa 2.cide mi bulundu anlayamadimda?