Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır canım unutmadık ama merak ettık nasılsın ne var ne yok.slm kızlar uzun zamandır uğrayamıyordum nasılsınız kızlar umarım benim unutmamışsınızdır...
Arkadaşlar,
Uzun bi aradan sonra size birkaç bişey danışmak istiyorum.
Eşim azospermiden dolayı Kaan Hoca'da tedavi görüyor. Tese öncesi Klomen ve Proxeed kullanıyor.
Mtese'yi Kaan Hoca'nın kendisi mi yapıyor?
Bir de Mtese ve tüp bebek için Ankara Üniversitesi olanakları nasıldır?
Yani devlet hastanesi olduğu için imkanları daha mı azdır acaba.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
canım kusura bakma yazını yeni gördüm artık eskisi kadar topiğe girmiyorum bizdede sorun azo 2 kere mtese olduk ve ikisindede sonuç aynı sıfır az sayıda spermin evreleri var ve bize donasyon tek çare diyorlar bunuda biz kabul etmiyoruz ankarada kaan hoca var duymuşsundur ona ilk giden ben oldum 1 yılı aşkın tedavi olduk ve kaan hoca bize artık yapacak bişeyinin olmadıgını söyledi ve dosyayı kapattı sonra biz başka dr daha gittik oda bize çok ugraşmayın elde olan tek testiste gider dedi hayatın farklı yönleri var onlarla ilğilenin dedi yani hangi dr gitsek olmaz diyor emre beyde aynısı dedi zaten işte bizim için 2. mtese son şanstı ve olmadı artık kök hücreyi bekliyoruz
bu arad kızlar cumartesi eşim dr bi arkadaşına gitti arkadaşıda üroloğ demişki bu konuyla ilğili yoğun çalışmalar var kök hücre ile sperm en fazla 5 yıl içinde türkiyeyede gelir demiş bundan 2 yıl önce araştırma safhasında olan kök hücrenin bazı yöntemlerini şimdi uygulamaya geçtik tedavi olarak kullanıyoruz demiş ben çok sevindim inşallah kök hücre çaremiz olucak bakalım artık hayırlısı ile inşallah olur
canım espoir, nasılsın? gördümkü tedaviye başlamışınız inşallah olumlu sonuçlar alırsınız ,dualarım seninle.....Rabbım yüzünü güldürsün.
umudunu kaybetme ve espo bacılar hayırlı olsun tedaviye başlamışsınız Rabbim inşallah hayırlıyısla bulunmayı nasip etsin
espocugun adetin 21. günü başlanıyorsa uzun protokol oluyor benim ilk denememde uzundu bende 21. günü başladım ikinci kısa protokol oldu ondada 3. günü başladım hadı hayırlı olsun inşallah ikinizinde yüzü güler
zamancım nasılsın benim 1.de uzun olmuştu ikinci daha belli degil senin nasıl 2. kısa oldu birde bizde kaan hoca tese olup tüp bebek yaptıracagız sen ne diyosun bu işler
merhaba arkadaşlar.....epeydir giremedim.....umarım iyisinizdir....umudunu kaybetme arkadaşım inşallah iyi haberlerini alırız buradan canım.....ZAMAN cim bende kendimi çoğunlukla kötü hissediyorum....artık sonlarda ve ,çaresiz olmak insanı daha kötümser yapıyor ama ben hep seni örnek alıyorum kendime keşke bende zaman gibi kuvvetli durabilsem diyorum inan ki....sakın kendini bırakma canım benim....dediğin gibi herşey Allahtan...belki kök hücre daha erken uygulanır...benimde tek umudum o şuan....hatta ben evlat edinme olayını bile eşime aşılamaya başladım yavaştan...çünkü bizimde tedavi olma olayımız tamamen bitti..
gamzecim sen nasılsın...