• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar buarad biz ne ögrendik ve çok pişman olduk bize artık yolun sonu denince koçiş araştırmaya başladı hiçmi umut yok diye ve benim ingilizcem yokta herifin var abd de yapılan bir araştırmanın makalesini okudu 20 tane azoluyu almışlar 10nu hemen mtese yapmışlar 10nuda önce varikosel ameliyatı yapmışlar 1 yıl sonra mtese yapmışlar ve varikosel ameliyatı olup mtese olanlarda sperm çıkmış ama direl mtese olanlarda bu oran baya düşük çkmış araştırmaya göre vareikoselin azoda da etkili oldugunu yazmışlar ama tabi bu çalışma daha devam ediyor biz bunu öğrenince çok üzüldük çünkü bizdede 3gırade boyutunda varikosel var zamanında arştırıp bilseydik önce varikosel olurduk gerçi gittiğimiz her dra sorduk ama bi etkisi olmaz dediler azoyla varikoselin ilgisi yok dediler bizde yaptırmadık geçen bu yazıyı okuyunca herif ne yalan söyliyim çok üzüldüm

gitmezmiyiz leylak topikte ilk giden ben oldum kaan hoca 2.meteseden sonra artık gelmeyin yapıcak bişeyim kalmadı dedi napalım

zamancım umudunu kaybetme bizde de sperm yok bize de o gittiğimiz dr uğraşmayın dedi ama biz başka bir yere gitmedeik

canım sizi rahatsız etmek gibi olmasın eşin menagon puregon veya benzeri bir iğne kullandı mı acaba??

eşime kaan hoca iğne vericeğini söyledi ama eger mtesedde gene sperm çıkmazsa sonuçları götürdük ve busefer artık daha fazla kurcalamamamız gerektiğini söyledi ve vermedi

eşime kaan hoca iğne vericeğini söyledi ama eger mtesedde gene sperm çıkmazsa sonuçları götürdük ve busefer artık daha fazla kurcalamamamız gerektiğini söyledi ve vermedi

canım ben daha önceleri yazmıştım bilmem bilir misin beni. eşimin ilk teşhisi azosperm, sonra 4 milyon, sonra nadir alanlarda lam lamel arası çıktı-50 bin olunca sayabiliyorlar yani ondan daha az-. ürolog eşime puregon verdi. bilirsin sende tüp bebek için hazırlanmışsın. benim eşimin lam lamel arası sonucu, bir ayda 10 milyona çıkmış ve ileri hızlı çok fazlaydı. ve bunlar bir ayda oldu. embriyolog bile şok oldu. aynı kişiden aldığımı bilmesem imkanı yok inanamam dedi. ben bu durumu kaan hocaya sordum. kaan hoca bana işlemin doğru olduğunu kendisinin bu iğneleri kullanıp azosperm olanların mteselerinde ciddi fark gördüğünü söyledi. hatta makalelerini gönderdi.
http://www.kaanaydos.net/Testikuler_stimulasyon.php
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/...med_ResultsPanel.Pubmed_RVDocSum&ordinalpos=8
canım kafanı karıştırmak istemem ama kaan hocaya bi daha gitseniz. sonuçta her gün günlerce hasta bakıyor siz hatırlatsaydınız keşke. canım mucizeler bnei bulmaz derdim ama böyle bir mucizemiz oldu bizim. hatta opudan bir gün önce eşime eğer kaliteli sperm çıkmazsa tese yapacaklarını söylemişlerdi. yani bilemiyorum canım. bu mucizeyi ben ve eşim yaşadık bizzat. bence bu iğneleri deneyip bir mtese daha olabilir diye düşünüyorum. maddi durumunuz iyiyse neden olmasın?? bu konuda çok fazla yabancı makale var. eşinin araştırdığını söylemişsin bir de bu açıdan baksın ciddi yayınlar görecektir. neyse ben tüp bebiğimi kaybettim. iki ay sonra doğal yoldan kimyasal gebelik geçirdim. bebeğin olmaması ayrı zor. olupta kaybetmesi ayrı zor. mühim olan eve bebek götürmek. o ana kadar geçirilen tüm tedaviler boş birer ayrıntı...rabbim hiç birimizi bebeksiz bırakmasın. kafanı da karıştırdıysam özür dilerim. ama ben senin her nickini gördüğümde hamileyim diyeceksin diye okuyorum. ümitsizliği en yakıştırmadığım kişi sensin. rabbim benden önce senin kucağını doldursun.

Son düzenleme:
SıRENAS canım peki hamilemisin benim eşimde kaan hocanın hastası ilk tesede gelişmemiş hücreler bulunmuştu şuanda ise pregnyl ve klomen kullandı eşim...inşallah faydasını görürüz ve ikinci tesede sperm bulunur.

maalesef canım doğal yoldan kimyasal gebelik oldu düştü. rabbim can sağlığı sabır versin. pregnly genelde hormonlarda sorun varken kullanılıyor. umarım size derman olur. unutmadan benim eşimde hormon sorunu yoktu. gayet normaldi hormonları. rabbim evlerimizi çocuk sesleri ile neşelendirsin.

maalesef canım doğal yoldan kimyasal gebelik oldu düştü. rabbim can sağlığı sabır versin. pregnly genelde hormonlarda sorun varken kullanılıyor. umarım size derman olur. unutmadan benim eşimde hormon sorunu yoktu. gayet normaldi hormonları. rabbim evlerimizi çocuk sesleri ile neşelendirsin.
amin canım aslında bizimde hormonlar çok fazla yüksek değil ilk tesede 12di normal deger 10 sanırım şimdilerde ise 15 filan peki sizin kullandığınız iğne ne içindi...

amin canım aslında bizimde hormonlar çok fazla yüksek değil ilk tesede 12di normal deger 10 sanırım şimdilerde ise 15 filan peki sizin kullandığınız iğne ne içindi...

canım kullandığımız iğne fsh içeren bir hormon iğnesi. tüp bebek tedavisinde bayanlar fazla miktarda folikül oluşturmak için kullnılıyor. eşimin Fsh ta problem olmamasına rağmen doktor sperm sayısını arttırmada kullandı. pregnly de Lh hormonu. bayanlarda yumurta çatlatmak için kullanılıyor. ama genelde hipo hipolular kullanıyor pregnly. bildiklerim bunlar canım. senin verdiğin rakamlar FSH galiba...

canım kullandığımız iğne fsh içeren bir hormon iğnesi. tüp bebek tedavisinde bayanlar fazla miktarda folikül oluşturmak için kullnılıyor. eşimin Fsh ta problem olmamasına rağmen doktor sperm sayısını arttırmada kullandı. pregnly de Lh hormonu. bayanlarda yumurta çatlatmak için kullanılıyor. ama genelde hipo hipolular kullanıyor pregnly. bildiklerim bunlar canım. senin verdiğin rakamlar FSH galiba...

mrb sirenas..
benim eşimde azospermi cıktı..ama hormon tahlilleri ve y delesyon testi normal..bizde ist bir hekimle görüstük ..eşimde varikosel oluncada önce varikoseli düzeltmek gerkir dedi..ben bu arada kaan hocaya mesaj attım..oda sagolsun bana cevap olarak..hormon tahlillerin normal olması güzel dedi..y delesyon testının normal olmasıda iyi..eşim için tıkanıklık acısından ve hormon stimülasyonu yapmak gerekebilir dedi belki..benım merak ettıgım sizinde sorunlarınız bu sekıldemı gelisti..senın esınde 4 mılyon kadar bulmuşlar..bu cok güzel gercekten sonrada artmıs..merak ettıgım hoca nasıl bir hormon uygulması yaptı..sımdıden tesekkurler canım..

günaydin kizlar
sizden ayrilamiyorum
su an esim ameliyatta
bir son kez girmek istedim
bizim için bol bol dua edin eksik etmeyin lütfen arkadaslar
insallah birdahaki yazdigimda güzel haberi veririm.

günaydin kizlar
sizden ayrilamiyorum
su an esim ameliyatta

canım arkdasım ne oldu?ınsaalah rabbımden dılıyorum bol bol bebısler cıkacak o masadan.allhım yardımcınız olsun.yuzunuzu guldursun.hemen cvb yaz.meraktayız

günaydin kizlar
sizden ayrilamiyorum
su an esim ameliyatta
canım allah yardımcın olsun belkide ben bu sözleri yazarken sen sevinç gözyaşları döküyorsun.sonuç ne olursa olsun haber ver meraktayım..

evet canım FSH hormonundan bahsediyorum ama anlamadım bizim kullandıgımız iğne yani pregnyl LH hormonu içinmi sizinkimi FSH için anlamadım..

Back
X