Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ceylin yasemin hepinizden allah razı olsun zor günler biliyorum ama gececk inşallah

umutolsun bacım üzülme desem bilirim şimdi ne saçma gelir sana bacım üzül ağla içine atma anlat anlattıkça rahatlarsın ve zamanla acında hafifler
buarada anlamadıgım bişey var hadi diyelim sperm az çıktı anca yumurtaları dölledi ondan dondurmadılar ama sonuçta döllenen yumrtaları niye dondurmadılar ee şimdi yasa geregi sacede 1 tane transfer ediliyor digerlerini niye dondurmadılar bide ankarada direk sperm dondurmuyorlar testis dokusunu donduruyorlar acaba sizdedemi öyle yaptılar

selam arkadaşlar hayırlı cumalar.
LAREM nasılsın nasıl gidiyor annelik canım ya senin yazılarını gördükçe bi acayip oluyorum içim umutla doluyo sanki.bende cumartesi son kontrolüme gidicem transfer günü vercek dr.pazartesi die düşündü ama bir iki gün ertelenebilir.oğluşunu benim için kokulu kokulu öpermisin :)

selam arkadaşlar hayırlı cumalar.
LAREM nasılsın nasıl gidiyor annelik canım ya senin yazılarını gördükçe bi acayip oluyorum içim umutla doluyo sanki.bende cumartesi son kontrolüme gidicem transfer günü vercek dr.pazartesi die düşündü ama bir iki gün ertelenebilir.oğluşunu benim için kokulu kokulu öpermisin :)

a.s canım annelik çok güzel şükür RABBİM hepinize yaşatsın inş. seninde transferin hayırlı olsun inş.şimdi oğlum içerde uyuyor uyansın öperim tabiii teyzesiii

evet yandaki küçük oğlan benim oğlum banada neler neler denmişti arkadaşlar sabır inş. hiç unutmayın RABBıM büyük derdi veren dermanını da veriyorrrr
;sakın kötü düşünmeyin

a.s canım annelik çok güzel şükür RABBİM hepinize yaşatsın inş. seninde transferin hayırlı olsun inş.şimdi oğlum içerde uyuyor uyansın öperim tabiii teyzesiii

canıım ya çok tatlı allah bağaşlasın analaı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah.gözyaşlarımı tutamadım görünce ne güzel böyle bir zorluktan kurtulmak allahın mucizesi ya.inşallah bende mucizeme kavuşurum bu sefer.darısı herkesn başına inşallah.

evet yandaki küçük oğlan benim oğlum banada neler neler denmişti arkadaşlar sabır inş. hiç unutmayın RABBİM büyük derdi veren dermanını da veriyorrrr
;sakın kötü düşünmeyin

:nazar::nazar::nazar: maşallah Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah hayırlı uğurlu evlat olsun anne babasına :nazar: Allah herkese nasip etsin inşallah...

evet yandaki küçük oğlan benim oğlum banada neler neler denmişti arkadaşlar sabır inş. Hiç unutmayın rabbim büyük derdi veren dermanını da veriyorrrr
;sakın kötü düşünmeyin

allah analı babalı büyütsün...ne güzel...şimdi bana okadar uzak geliyoki anlatamam....

amin kızlar darısı sizlere olsun inş.;banada git başkasının spermini kullan demişlerdi ameliyattan sonra şükür RABBıME o yüzden sabır inş...

neyse kızlar ben kaçıyorummm;oğluşumun ütüleri var onları yapmam lazım hepinize bol bol dua edicem
RABBıM Sizlerede yaşatsın inş. bu güzel mucizeyi inş...

amin kızlar darısı sizlere olsun inş.;banada git başkasının spermini kullan demişlerdi ameliyattan sonra şükür RABBİME o yüzden sabır inş...

inşallah canım benim.bak işte isyan etmemek lazım derdi verende rabbim dermanı verende.sen sınavını atlattın arkadaşım kavuştun bebeğine allah uzun ömür versin.

Back
X