Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi olmaya calışıyorum kader sen nasılsın canım
isra saolasın iyi oldum demek adet olmuş içim yanıyo kadercim evet ankaralıyım sen nereisndensin
kızlar bugün spermigram yaptırdık.sonuç yine sıfır.çok güvendiğim lökositler kaybolmuş malesef.mikrop hücresiymiş yani.kaç kez spermigram yaptırdık ve sıfır çıktı ama hiç bu kadr çok üzülmemiştim.bu kez umutluydum çünkü.birde eşim haber verdiğinde arkadşımın bebğini görmeye gitmiştim.ordayken aradı.tabi ben tutamadım kendimi başladım ağlamaya.allahtan çok yakın bi arkadşım ve durumu biliyo.yaa böyle işte.daha dün umutolsuna moral vermeye çalışırken güçlü ol derken melsef bgun ben güçlü olamadım.bide üstüne eşim artık tedavi olmıcam dedi.nasıl olsa bi işe yaramıyomuş.offfff offffff
gamzecigim rabbim buyuk cekdigimiz bu acilara karsi insallah bizlere mucizesini gosterirde bu dertten kurtuluruz... canim her defasinda testin 0 cikmasi insani gercekten cok uzuyo ama elden bir sey gelmiyo allah yinede sabrini veriyor canim rabbim buyukkk jklm dedigi gibi sabirr... canim mukafatini insallah alicagiz