Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:ecrin_bebek::emir_bebek::umursamaz:bilmiyorumkismileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile:gitme:kötükedihüsoÇok üzgünüm çoook

mehtap hoş geldin cok zor günle geciriyorsun canım öyle degilmi rabbim e dua et bi tek ondan yardım iste

Kızlar sanırım sevgidolu bahsetmişti yanlış hatırlıyorsam affolunsun fatih hayat bala gittik cumartesi akşam saatlerinde çok ilginç bir dükkan çoğunluğu doğu anadoludan 10-15 değişik yörenin balları var. biz bir bitlis bir sivas aldık. uygun fiyatlı olduğu kadar kilosunun 200TL ye çıktığı özel üretim ballar da var. Rabbim şifasına vesile yapsın inşallah.

Kızlar yine buradan duyduğumuz kadarıyla zeytinyağlı incir kürüne başladık ikimizde ancak ne saracoğlu ne marankinin sitelerinde zeytinyağında bekletilmiş incirlerin yeneceğiyle ilgili bilgi yok. bileniniz varsa bu kürün kaynağı nedir? kim tarafından bulunmuştur? faydaları nelerdir.

slm kızlar.....
belgin önce geçmiş olsun sonrada hayırlı olsun diyeyim.......maçı bende izledim sevinçten dörtköşe oldum desem yeridir bursanın şampiyon olması bana nasıl mutluluk kattı anlatamam en çokta fenerlilerin şampiyon olduk deyip sevinipte sahaya inmeleri sonrada bir hayal kırıklığı bir acayip oldum yaneopuyorumnanaktan
ne yaptın kız sen belgin eşin tedaviye ara vermek istiyodu ikna edebildinmi

zaman ne oldu böle yazdığından hiçbirimiz bir anlam çıkartamadık eşin uzun bir seyehatemi gitti yoksa ayrıldınızmı kafamız karıştı inşallah ayrılmamışsınızdır sen baya zor badireler atlattın eşinin ailesinden çok çektin bunca yaşadığınız olaylar çabalar boşamı gidecek yani bi gelde ayrılmadığınızı söyle allah yar ve yardımcınız olsun inşallah bu zor günleri beraber atlatırsınız.........

melis inşallah pozitifle sonuçlanır tedavin
canım küstüm sana ben çok üzüldüm fenerbahçe adına.yok canım eşimle bir anlaşma yaptık emre bey eger fsh normal değerlerde derse iğne tedavisine başlıyacaz onun sonunda tese olcak ama fsh öyle değilse bilmiyorum canım...sen nasılsın...
canım...emre bey bize yarım klomen antioksidan formula ve mens argınmax verdi...zaten bu ikisi gnc ürünü vitamin...bakalım 1 aydır kullanıyoruz...kısmetse 4 ay daha kullanıp ameliyat olcaz
canım sizin fsh felan nasıldı merak ettim...
tebrikler belgincim çok sevindim canım.
sagol canım nasılsın.
canim gozun aydin hayirli olsun kurtulmussun o derttende insanin ustunden buyuk bi yuk kalkiyo darisi herkese olsun

evet vallahi canım üstümden yük kalktı..

UMUT1985 eşinin m tesde hiç hücre çıkmışmıydı.ne yazıyodu raporunda? eşimde emre beyde m tese oldu.çıkmadı sonra tekrar görüşmedk.kaan beyle başladık tedaviye.çünkü emre bey 2. m teseyi çok önermiyorm diyodu hep.

BELGıNcim geçmişsin sınavı da.aferin kız sana.sende yollardasın artık yani:))) ah bide ben cesaret edip albilsem...

Back
X