tamam canim sagolll dikkat et kendine
görüşürüz canım benim çıkıyorum şimdilik.sağol.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canim sagolll dikkat et kendine
iyi akşamlar kızlaropuyorumnanaktan bu aralar pek giremiyorum 5 dk girip çıkıyorum bayanssulusmile inşallah herkes iyidir :hulya: ben iyi değilim zaten çocuk olayları yeteri kadar canımı sıkıyo yeteri kadar üzülüyorum senağlama bide bu aralar kaynanam ve sülalesinin dengesiz laflarıyla uğraşıyorum alsanaalsanasmile çok canım sıkılıyo ya millet kaynanaya dayanamaz ben bide sülaleriyle uğraşıyorum hepimiz aynı mahallede oturuyoruz bütün mahalle bu hasbamlardan soruluyo alsanaalsanasmile yakında kafayı yemezsem iyidir :çok üzgünüm:senağlama
tatil iyiydi canim yaaaaaa.bende basladim bugun benimde sinavin sonucu gelmedi bende onu merak ediyoorum
ÇİÇEK kaynanam biliyo canım bilmezmi o ne şirettir oooo kaynanamı geç eşimin bütün sülalesi biliyo tabii bunu naklen yayın yapıp herkese duyuranda kaynanam alsanaalsanasmile canım biz kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz malesefkilmaz: tabi biz çocuk içn doktora gelip giderken ne kadar saklamaya çalıştıysakta eşim tese ameliyatı olunca gerçeği öğrendi, madem öğrendin dilini tut bize destek ol nerdeeeeee gitti bütün sülalaeye anlattı şimdide komşulara anlatmaya başlamış alsanaalsanasmile hergün bi komşudan bişi duyuyorum insan evladının sırrını anlatırmı böyle yaaaa, manyakmıdır yaşlılığından çenesimi durmuyo 68 yaşında kendileri anlamadım ben kaydirigubbakcemile
ÇİÇEK kaynanam biliyo canım bilmezmi o ne şirettir oooo kaynanamı geç eşimin bütün sülalesi biliyo tabii bunu naklen yayın yapıp herkese duyuranda kaynanam alsanaalsanasmile canım biz kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz malesefkilmaz: tabi biz çocuk içn doktora gelip giderken ne kadar saklamaya çalıştıysakta eşim tese ameliyatı olunca gerçeği öğrendi, madem öğrendin dilini tut bize destek ol nerdeeeeee gitti bütün sülalaeye anlattı şimdide komşulara anlatmaya başlamış alsanaalsanasmile hergün bi komşudan bişi duyuyorum insan evladının sırrını anlatırmı böyle yaaaa, manyakmıdır yaşlılığından çenesimi durmuyo 68 yaşında kendileri anlamadım ben kaydirigubbakcemile
canim az once net gitti geldi insallah kazanmissindir canim bidaha girmek zorunda kalmazsin
canim allah yardimcin olsun insan kendi evladina bunu yaparmi destek olacagi yerde rabbim tez zamanda bebisler verirde insanlarin dilinden kurtuluruz insallahhhh