Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melishçim inanıyorum ki burda halaylara 4 gün kaldı sen sonra 40 hafta halay çekicen kıız. sonuç pozitif çıkıcak inşallah. Tüp bebek maliyetinde herşey dahil nasıl oluyor ki herkesin ilacı farklı dozlarda ve fiyatlarda oluyor öyle standart bir fiyat verilemez ki. ama tüp bebek ücretinde de indirim oluyosa güzelmiş o zaman. 6500 e 4000 için rapora değer diyorum ama bir de raporu elde etmenin maliyeti ne kadar acaba eğer o da 1000TL falansa anlamı pek yok gibi.

inşallah canım ya siz böle söleyince içim kıpır kıpır oluyo ama fazla uçmak istemiyorum nekadar yüksekten düşersen hasar okadar büyük oluyo çünkü.hayırlısı artık nasipse olucak allahın izniyle değilse oda bahtımıza artık ne diyelim.

canım herşey dahilin anlamı transfer,tesa,spermlerin yıkama takip işlemi,yumurta toplama işlemi,ve bu işin olmazsa olmazı lucrin iğneleri bir iğne daha vardı yumurta toplamadan önce adını hatırlayamıyorum fiyata dahil olanlar bunlar.ama ilaçlar sadece dahil olanlarla sınırlı değil.rapor çıkart madık biz zaten sgk lı değildi klinik ama birkaç yere daha bilgi amaçlı sorduğumuzda arada çok büyük fak yoktu çok azını karşılıyodu sgk.biz 3 merkeze sorduk 1 tanesi sgk lı diğer ikisi tamamen özel bizim yaptırdığımız sgk lı olanla 1000 tl oynuyodu ay çok karışık yazdım galiba :)))kusura bakma

MELİSÇİM...lütfen sen moralini yüksek tut...içime doğuyo senin tutunacak inşallah....teyzem 50 yaşında olduğu için tüp yapıldı..tabi yaş faktörü önemli...

ah canım ya inşallah olur valla hepinizden allah razı olsun allah hepinize ettiğiniz duaların kat kat fazlasını versin valla beni çok duygulandırıyosunuz.
teyzen neden okadar beklemiş canım onların sorunu nedir?

kızlar bende 4000 tüp bebeğe 1500 teseye 5500 ytl ödedim nakit...ist tüp bebekte raporlu olsaydı 4000 lira 2500 olacaktı fakat çıkaramadım yani 1500falan oynuyor arada....3yıllık evilik şartı kalktımı bu arada ben yaparken hala vardı....

inşallah canım ya siz böle söleyince içim kıpır kıpır oluyo ama fazla uçmak istemiyorum nekadar yüksekten düşersen hasar okadar büyük oluyo çünkü.hayırlısı artık nasipse olucak allahın izniyle değilse oda bahtımıza artık ne diyelim.

canım herşey dahilin anlamı transfer,tesa,spermlerin yıkama takip işlemi,yumurta toplama işlemi,ve bu işin olmazsa olmazı lucrin iğneleri bir iğne daha vardı yumurta toplamadan önce adını hatırlayamıyorum fiyata dahil olanlar bunlar.ama ilaçlar sadece dahil olanlarla sınırlı değil.rapor çıkart madık biz zaten sgk lı değildi klinik ama birkaç yere daha bilgi amaçlı sorduğumuzda arada çok büyük fak yoktu çok azını karşılıyodu sgk.biz 3 merkeze sorduk 1 tanesi sgk lı diğer ikisi tamamen özel bizim yaptırdığımız sgk lı olanla 1000 tl oynuyodu ay çok karışık yazdım galiba :)))kusura bakma

Benim sorduklarımdan da edindiğim izlenim aynı yönde yani 1000TL ucuz olsun diye rapor zahmetine deymez diye düşünüyorum. Tabi imkanı olmayanlar için büyük meblağ onlara Allah kolaylık versin ama kendimiz için çok fark görmüyorum açıkçası. eğer yarıyarıya gibi olsaydı ben de raporu zorlardım ama %20-30 luk indirim için değmeyeceğini düşünüyorum. o da yıpratıcı bir süreç çünkü.

ah canım ya inşallah olur valla hepinizden allah razı olsun allah hepinize ettiğiniz duaların kat kat fazlasını versin valla beni çok duygulandırıyosunuz.
teyzen neden okadar beklemiş canım onların sorunu nedir?

canım zaten 40 yaşında evlenmişti...3 kez tüp denemesi yaptı başarılı olamadı 1 kezde kendiliğinden kalmıştı oda düşmüştü 2 aylıkken yani yaştan canım bence...adet görülse de yeterli değil rahim çeperi çok önemli bu işte...

kızlar bende 4000 tüp bebeğe 1500 teseye 5500 ytl ödedim nakit...ist tüp bebekte raporlu olsaydı 4000 lira 2500 olacaktı fakat çıkaramadım yani 1500falan oynuyor arada....3yıllık evilik şartı kalktımı bu arada ben yaparken hala vardı....

fiyatlar hemen hemen aynı gibi her yerde.ama rapor çıkartmak için para harcanıyo diye dediler yalanmı ş heralde :)))))ama kocadan kaynaklı durumlarda 3 yıl şartı yok deniyodu sanırım.

Benim sorduklarımdan da edindiğim izlenim aynı yönde yani 1000TL ucuz olsun diye rapor zahmetine deymez diye düşünüyorum. Tabi imkanı olmayanlar için büyük meblağ onlara Allah kolaylık versin ama kendimiz için çok fark görmüyorum açıkçası. eğer yarıyarıya gibi olsaydı ben de raporu zorlardım ama %20-30 luk indirim için değmeyeceğini düşünüyorum. o da yıpratıcı bir süreç çünkü.

rapor çıkarmak çok zor bence özellikle istanbulda...ben biraz sordum...tüm tetkikleri kendileri yeniden yapmak istiyorlar rahim filmini falan...onu da dijital değil devlette eski ağrılı yöntemlerle....sonuçları uzun zamanda çıkıyor gel git oluyorsun...ayrıca uzun kuyruklar olduğu için bu işte bana 6-7 ayda ancak sıra gelir demişlerdi...yani ben zaten 3 yıllık evilik şartını sağlamıyodum uğraşmadım...ama şimdi o şart kalksada borç alacağım kredi çekeceğim ve raporsuz yaptıracağım...hala ilk yaptırdığım 5500 ü ödüyorum tabi:) önce onun bitmesi lazım....bu arada teseyi emre bey yapacağı için tüp tedavisinide umutta olmak zorundayım değilmi???

canım zaten 40 yaşında evlenmişti...3 kez tüp denemesi yaptı başarılı olamadı 1 kezde kendiliğinden kalmıştı oda düşmüştü 2 aylıkken yani yaştan canım bence...adet görülse de yeterli değil rahim çeperi çok önemli bu işte...

ay canım ya allah yardımcısı olsun.bazı kadınlar 38 de başlıyo menepoz durumlarına ister istemez vücut yadırgar o yaştan sonra.

inşallah canım benim tek isteğim o.eşim işte olduğu için sabahları ennem ve kız kardeşimle kahvaltı ediyoruz canım habire bişi isteyip duruyo ama durumdan dolayı deil ben sürekli böyleyim :)))) kardeşimde dalga geçiyo 2 senedir buldun geçinmenin yolunu diyo ilk zamanlar bilmiyoduk sorunu anneme canım bişi istiyo diyince hemen yapıyodu olurda hamileyimdir diye gerçeği öğrenincede yapıyo allah razı olsun tabde.bende kardeşime sen birkaç sefer 9 ay aşercen ben hayat boyu dedim şakalaşırken başladım ağlamaya çok doluyum ya dokunsalar ağlıcak gibiyim hatta ağlıyorum..

ayy canım benim bende anacımla beraber oturuyorum:))) ne güzel ohh misss vallahi :)) Benim de canımın gece 12 de kokoreç çekmesi gibi senin de canının çekmeleri bitmiyo demek ki :)) Canımız sağolsun bi de bebişimiz olsun:) Allah anacıklarımızı da başımızdan eksik etmesin :)

slm kızlar.........çok sağolun allah razı olsun sizlerden dün mesajı yazdıktan sonra eşim beni aldı refakatçı ikimiz kaldık ayağında 2 tane kırık var 1 tanesi bacağında baya derin kırık bütün gece ağladı sızlandı durdu adamcağız hiç bir ilaç kesmedi ağrısını bide hastane korkusuda eklenince öldü öldü dirildi bizide öyle yaptı içimi kararttı durdu ben iyi olmam artık hiç ayağa kalkmam ölürüm daha niceleri panik atak korku hepsi bir oldu işte eve yeni geldim duş alıp üstümü değiştirip geri gidiyoruz 12 de ameliyat olacak 2 pilatin takılacak inşallah hiç bir sorun çıkmaz başarılı geçer çevremizdede bu ameliyatla ilgili olanlar hep berbat durumdalar onlarıda düşününce dahada kötü oluyo adamcağız o ağladıkça karşısında benimde ağlayasım geliyo ama zaten eşimde beraber ağlıyo benim dinç durmam lazım herzamanki katılığım üstümde ne deyim işte rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah ama tamamen iyileşmesi 1 yıl sürecek yaşıda olunca gençler gibi 4 5 ayda ayağa kalkamayacak en çokta ona üzülüyor gezmeyi çok seven hiç yerinde duramayan biriydi yatmayı kendine yediremiyo duamız çabuk iyileşmesinden yana ama içinide böyle karatırsa uzar durur herhalde ...

hadi kendinize iyi bakın fırsat buldukça girerim öptüm
canım çok geçmiş olsun bir yaştan sonra kırıkta zor oluyor inşallah en kısa zamanda iyileşir.
günaydın bacılar sabahtan beri mıyıldanıyorum ev almış başını gidiyor
kızlar bugün koçiş spermiyogram vericek ameliyattan sonra ilk kez kontrol amaçlı kan tahlilide vericek bakalım nasıl çıkıcak
canım tek diyeceğim allahım bu sefer yüzünü güldürsün:emir_bebek:
kimse günaydınımı kabul etmedi bende küstüm gidiyorum :umursamaz: senağlama senağlama
günaydın canım küsme...
ARKADAŞLAR...çok oralim bozuk...teyzem tüp bebek yapttırdı 12.gün bugündü kan verdi 0 çıktı..yani yumurta ve sperm olunca bile olmayan şey bizim için ne kadar imkanlı ki...ağlıyorum sinirden biz ihtimalin ihtimalini deniyoruz...allahım işimiz çok zor...

ayy çok üzüldüm allahın vermeye gönlü olmazsa eğer ne yapsak boş her şey boşsenağlama

slm kızlar.yazmışsınız da yazmışısınız walla.oku oku bitiremedm.HARZEMCıM geçmiş olsun canım.ESPOıR dünmüş ama mutlu yıllar yinede:))

sagol tatlım iyiyim sen nasılsın heyecan sardı dimi...:emir_bebek::emir_bebek:

iyiyim canım ya.ay evet çok heycanlıyım allah inşallah bu sefer nasip eder diyorum.son günler hepten bunaltıyo ya.

iyim canlarım.atama isticem ya merkeze bi taraftan okul bakıyorum bi tarftan ev.heycanlıyım yani.siz nasılsınız?

iyiyim canım sağol bende bende heycanlıyım :))).allah yardımcın olsun hayırlısıyla inşallah iyi yerlere iyi ortamlara düşersin.

hakkında hayırlısı gamzeciğim inşallah gönlünün istediği olur bizde iyiyiz ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz.

Back
X