melishçim inanıyorum ki burda halaylara 4 gün kaldı sen sonra 40 hafta halay çekicen kıız. sonuç pozitif çıkıcak inşallah. Tüp bebek maliyetinde herşey dahil nasıl oluyor ki herkesin ilacı farklı dozlarda ve fiyatlarda oluyor öyle standart bir fiyat verilemez ki. ama tüp bebek ücretinde de indirim oluyosa güzelmiş o zaman. 6500 e 4000 için rapora değer diyorum ama bir de raporu elde etmenin maliyeti ne kadar acaba eğer o da 1000TL falansa anlamı pek yok gibi.
inşallah canım ya siz böle söleyince içim kıpır kıpır oluyo ama fazla uçmak istemiyorum nekadar yüksekten düşersen hasar okadar büyük oluyo çünkü.hayırlısı artık nasipse olucak allahın izniyle değilse oda bahtımıza artık ne diyelim.
canım herşey dahilin anlamı transfer,tesa,spermlerin yıkama takip işlemi,yumurta toplama işlemi,ve bu işin olmazsa olmazı lucrin iğneleri bir iğne daha vardı yumurta toplamadan önce adını hatırlayamıyorum fiyata dahil olanlar bunlar.ama ilaçlar sadece dahil olanlarla sınırlı değil.rapor çıkart madık biz zaten sgk lı değildi klinik ama birkaç yere daha bilgi amaçlı sorduğumuzda arada çok büyük fak yoktu çok azını karşılıyodu sgk.biz 3 merkeze sorduk 1 tanesi sgk lı diğer ikisi tamamen özel bizim yaptırdığımız sgk lı olanla 1000 tl oynuyodu ay çok karışık yazdım galiba :)))kusura bakma