Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
JKLM...arkadaşım derdin herneyse rabbim yardımcın olsun....inşallah en yakın zamanda geçer....

SAYES...canım bizde umutta olcaz demişsin sanırım temmuzda değilmi....az kalmış rabbim yüzünüze baksın...sizde tese olcak bu esnadada tüpe hazırlanacaksınız değilmi yani aynı anda....daha önce eşin tese oldumu hiç...birde hepsi dahil raporsuz nasıl bir fiat çıkardılar canımsize....

çok teşekkürler sayesciğim inan o zamanlar böyle bir konu başlığı altında tekrar karşılaşacağımız aklıma gelmezdi azonun ne olduğunu bile başımıza geldikten sonra öğrendim hayat böyle işte ne zaman ne ile karşılaşacağını bilemiyorsun umarım seneyede bebeklerimizle ilgili yazışırız. Allah herkesin duasını kabul etsin çifter çifter versin :emir_bebek::emir_bebek: eşimde bende belli etmesekde çok gerginiz ameliyet tarihi belli olduğundan bu yana çok stresliyim olsun bitsin istiyorum hemen ne olacaksa olsun

İnşallah canım Allah nasip ederde inşallah seneye konuşuruz bebiklerimizi:)) Benim eşim sakin bir yapıya sahip pek takmaz kafasına olana kadar olduktan sonra düşünürüz der. Bende ona benzemeye başladım galiba sadece dua ediyorum serin durmaya çalışıyorum. Allah büyük canım nasip eder inşallah hepimize buradaki herkes dualarımda.... Bu yaz bayağı güzel haber alıcaz inşallah :))

GÜNAYDINNNN kızlar.sabah dersim yoktu ama çıkıcam yarım saat sonra.hazrlanmadan bi bakım size dedim görüşürz sonra...

SAYES...canım bizde umutta olcaz demişsin sanırım temmuzda değilmi....az kalmış rabbim yüzünüze baksın...sizde tese olcak bu esnadada tüpe hazırlanacaksınız değilmi yani aynı anda....daha önce eşin tese oldumu hiç...birde hepsi dahil raporsuz nasıl bir fiat çıkardılar canımsize....

evet canım aynen öyle ama biz henüz tüp bebek için görüşmeye gitmedik. Bakalım kısmetse haziranda gidicez. Emre bey de yok zaten haziran başı gelecek. Ben konuşmadım ama forumda tüp bebek merkezleri bölümü var ya orada herkes herşey dahil 5000 tl fiyat çıkarttıklarını yazmış. Ehhh tesede 1500 civarı herhalde öyle biliyorum. Raporla da 2500 fiyat veriyorlarmış ama kendim arayıp ta konuşmadım bakalım ya arıcam ya da gidince knuşucaz.

eşim daha önce tese olmadı herşey normal görünüyor fiziki olarak ama fsh yüksek çıktı 24 gerçi fsh etkilemiyor dedi emre bey kaan beyde öyle diyor. Bir de çok çok yüksek değil zaten kafama takmıyorum açıkçası ama hayıt suyu aldık onu içiyor günde 1 fincan başka şeylerde yapıyoruz tabii m.teseye kadar azcık besleniyor:))

meliscigim insallah hamilesindir canim cok merak ediyorum bennde her girdigimde senin yazilarina bakiyorum varmi bi haber diye... dualarim hep seninle canim

canım çok sağol allah razı olsun inşallah öyledir ama hiçbişe hissedemiyorum.kısmet artık allah hepimize yaşatır inşallah anneliği :)

sağol canım benim bende iyiyim eşim yarın kan tahlili yaptırcak onu n sonucu merak ediyorum bakalın kaan bey ne dicek, şimdi diğer topikte okudum kaan bey ağustosta izinliymiş, kan sonucu nasıl çıkçak bizi nezaman çağırcak offfffffff kafam karışık

hayırlı haberlerle inşallah canım.

haziranın ikinci haftası Kaan bey ameliyat edecek hayırlısı bakalım artık inan çok ümitsizim belki böylelikle çok büyük hayal kırıklığı olmaz benim için.

canım sende benim gibi düşünenlerdensin heralde nekadar yüksekten uçarsan düşmek okadar fazla zarar veriyo dimi :) ama yinede umutlanmadan olmaz hakkınızda hayırlısı inşallah çıkçak içini serin tut.

tünaydın :))) ben öğlen yameğinie gidicem :))) nasılsın iyi misin? senin burcun ne melishim merak ettim:)

tünaydın :))) ben öğlen yameğinie gidicem :))) nasılsın iyi misin? senin burcun ne melishim merak ettim:)

iyiyim canım geç kalkana günaydın erken kalkana tünaydın bak şimdi tembel hissettim kendimi :)))))))))))))))
başak burcuyum canım neden sordun ?

başak burcu için bu sene sağlıkla ilgili problemlerde hep pozitif sonuçlar alınacağı yazıyordu. Yani illa bebek için değil herşey için olumlu olacakmış yapılacak ameliyatlar falan filan... inanır mısın bilmem ama söyliyim dedim:))

GÜNAYDIN ARKADAŞIM...sizzde son durum ne oldu...doktora ve zamana karar verebildinizmi..en son araştırıyordun....

Valla kesinleşen tek şey operasyonlara girişme zamanı umutsuz1985. doktor ve merkezde çok kararsızız %30 umut, %30 brüksel, %20 ivi, %15 alman,%5 memorial.
ramazan bayramı sonrası başlamayı düşünüyoruz. benim adetlerde çok düzensiz 40-45 günlerden bu dönem 32 ye düştü ramazan sonrasına ne olur bilmiyorum tam düzeninde giderse 15-20 eylül gibi kısa protokolle başlayacağız inşallah. Çok sayıda yumurta üreten bir bünyem var. az dozlarda ilaçlarla olacak tabii herşey sperme bağlı. bu arada bugün 4. günümdeyim haftaya dijital rahim filmi çektireceğim. yukarıdaki 5 yerde mini-ivf ve imsinin ikisi birden uygulanırsa bir anda 10-15 puan öne çıkar bakalım. şu 3-4 ayda bir mucize olsada azoyu yensek ne iyi olurdu dünyalar benim olurdu.

tembelin önde gideni benimdir aslında:))) vallahi eşimle bakar bakar tekrar uyuruz hafta sonu 12 den önce kalkamam yataktan:)))))

merak ettim:))) ben de söyleyeyim sen sormadan yengeç :)) Eşimde başak benim :))

yengeç güzel bir burç duygusal ama gizemli duygulara sahiptir.başakla uyumu süper bir çok yerde yazıda kabul edilmesede.genelde yürekten anlaşır dilde biraz sürtüşmelidirler bazen. :))))) iyi uydurdum dimi öyle biliyorum ölede hissettim napiim :)))))
bizde başak ve balık.
canım net gidip geliyo çok ağır çalışıyo bide tarayıcılar pek anlamıyorumda bilg işinden.
izin işini halledebildinmi canım konuşucam diyodun müdürünle.önce izini ayarlayıp sonramı hastaneyi ayarlıcaksın?

tembelin önde gideni benimdir aslında:))) vallahi eşimle bakar bakar tekrar uyuruz hafta sonu 12 den önce kalkamam yataktan:)))))

çok yaşa emi sen :) valla bizde öyle.kocama uyum sağlıyorum çalışmıyorum ama :))))
burçlara inanırım genelde ama hayırlısı inşalah pozitiflerle dolu bir yıl olur bu yıl gelecek yılda bebeklerle dolu :)))))

Back
X