Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın herkese
çok teşekkürler sayesciğim inan o zamanlar böyle bir konu başlığı altında tekrar karşılaşacağımız aklıma gelmezdi azonun ne olduğunu bile başımıza geldikten sonra öğrendim hayat böyle işte ne zaman ne ile karşılaşacağını bilemiyorsun umarım seneyede bebeklerimizle ilgili yazışırız. Allah herkesin duasını kabul etsin çifter çifter versineşimde bende belli etmesekde çok gerginiz ameliyet tarihi belli olduğundan bu yana çok stresliyim olsun bitsin istiyorum hemen ne olacaksa olsun
SAYES...canım bizde umutta olcaz demişsin sanırım temmuzda değilmi....az kalmış rabbim yüzünüze baksın...sizde tese olcak bu esnadada tüpe hazırlanacaksınız değilmi yani aynı anda....daha önce eşin tese oldumu hiç...birde hepsi dahil raporsuz nasıl bir fiat çıkardılar canımsize....
meliscigim insallah hamilesindir canim cok merak ediyorum bennde her girdigimde senin yazilarina bakiyorum varmi bi haber diye... dualarim hep seninle canim
sağol canım benim bende iyiyim eşim yarın kan tahlili yaptırcak onu n sonucu merak ediyorum bakalın kaan bey ne dicek, şimdi diğer topikte okudum kaan bey ağustosta izinliymiş, kan sonucu nasıl çıkçak bizi nezaman çağırcak offfffffff kafam karışık
haziranın ikinci haftası Kaan bey ameliyat edecek hayırlısı bakalım artık inan çok ümitsizim belki böylelikle çok büyük hayal kırıklığı olmaz benim için.
tünaydın :))) ben öğlen yameğinie gidicem :))) nasılsın iyi misin? senin burcun ne melishim merak ettim:)
GÜNAYDIN ARKADAŞIM...sizzde son durum ne oldu...doktora ve zamana karar verebildinizmi..en son araştırıyordun....
merak ettim:))) ben de söyleyeyim sen sormadan yengeç :)) Eşimde başak benim :))
tembelin önde gideni benimdir aslında:))) vallahi eşimle bakar bakar tekrar uyuruz hafta sonu 12 den önce kalkamam yataktan:)))))